Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy 90 ma opencritic pęknie. Recki za 48 minut:).

Niemniej jednak zapowiada się na ultimatywne soulsowe doświadczenie :D. 

Przeżyjmy to jeszcze raz :D 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 528,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
5 minut temu, wet_willy napisał:

Czekam na placz lamusow ze gra za trudna 1/10

No przecież już soyboye płaczą

obraz.png.60d850976fe130df39654489d342d428.png

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czekam na pchlim na używki za 2/3 ceny. :cool: 

Ja nie czekam, ale Demon's Souls (i skądinąd inny popularny ex z wysokim poziom trudności Returnal) też pełno sprzedawali. To wciąż nisza, a Elden Ring to już nawet wśród casuali popularny...

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

edit: 9 minut marciny. Będzie 95+ i GOTG?

stawiam na mocne 72/100, najgorsze Soulsy w historii (Tak na serio oczko wyżej niż Forbidden West, pewnie będzie 90). 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
3 minuty temu, smoo napisał:

No przecież już soyboye płaczą

obraz.png.60d850976fe130df39654489d342d428.png

Troluje. Nie raz widziałem jego tweety ;)

Opublikowano

VGC - 5/5

Eurogamer - Essential

PrimaGames 9.5/10
Gaming Nexus - 10/10

Opublikowano

i recka od Fextra, spoiler free chociaż dla mnie to tam są spoilery np kawałek cutscenki więc tylko odsłucham

Opublikowano

Czyli już potwierdzone info, że to jest nadgra, dziękuję można się rozejść :wio:

Opublikowano

Dobrze że wypastowałem lakierki, widzimy się na densflorze Eldeniku, cóż to będzie za taniec :fsg: