Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wczoraj wieczorkiem popykałem sobie tą pierwszą lokację. Mam już kuca i świat jest fajny choć jeszcze nic nie widziałem tak na prawdę. Walkę szlifuję na tych mobkach rycerzach. I tutaj zwykły rycerz spoko, ale jak już wskoczy z dużą tarczą i halabardą to nie raz mnie wyjaśnił jak wypuszczał serię to zbija mi wytrzymałość. Gra się miło ale wiadomo jestem słaby na początku, ale będzie lepiej. Próbuję samurajem odbijać ataki ale nie idzie mi na razie z timingiem i często przyjmę klepę na klatę.Pojeździłem konno wpadłem na rycerzy na koniach i nawet dałem radę, ale później ci rycerze mnie wyjaśnili w ich obozie z takimi białymi włosamiElegancka przygoda się zapowiada.
Opublikowano 37 minut temu37 min Wspaniała gra swego czasu wkręciła mi się w banie na maksa. Nigdy nie powtarzałem przeciwników tak wiele razy jak tutaj ale zniosłem to dzielnie. Kiedyś na pewno sobie zagram jeszcze raz.