Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Będzie powtórka z X360 gdzie Sony znów całą generację goniło będzie za MSem, aby na końcu wyprzedzić ich o cal na mecie.

Core gamerze, wybierz mądrze - wybierz Xboxa.

O. A tego posta wezyra to sobie chyba w ramkę wezmę i powieszę na ścianie. Tak, żeby było weselej w pokoju ;) 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

3D audio - kogo to obchodzi. Obecne jest wystarczająco dobre.

Liczy się grafika i fizyka. A tu PS5 jest 20% słabsze i tyle. Mówi to użytkownik playstation od 23 lat.... Rozczarowanko 

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Ponownie wspaniałe czasy x360. Ehh, wzruszyłem się.

Taaa bo X360 sprzedał się dzięki tabelce z danymi. Gry i jeszcze raz gry (plus genialny dash). Oby MS dostarczył i oby Sony się chociaż trochę osrało bo ich je bie na koniec generacji. 

Opublikowano

niech tylko jeszcze Microsoft nie da du.py z grami, tylko doyebie do pieca, plis 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Co by nie mówić są dwa mocne argumenty za PS5 już na tym etapie:

• niższa cena
  • mniejszy rozmiar

cieplej w zimę

3 minuty temu, Kyo napisał:

Taaa bo X360 sprzedał się dzięki tabelce z danymi. Gry i jeszcze raz gry (plus genialny dash). Oby MS dostarczył i oby Sony się chociaż trochę osrało bo ich je bie na koniec generacji. 

Masz jakiś problem? Nigdzie nie napisałem, że chodzi o moc. Zakup nowych studiów, darmowe remaster, usługi i sprzęt to nie jest tylko tabelka z danymi.

Opublikowano

A czemu mam mieć problem? To ty pisałeś coś o ponownie czasach X360 xD Weź wyluzuj - jesteśmy w CW :potter: Gier nie widać no to do czego miałeś się odnosić zaraz po "prezentacji" PS5? Oświeć mnie. 

Opublikowano

Jesteśmy w CW, a próbujesz mnie łapać za słówka i pouczać. Ile razy będziesz jeszcze edytować tego posta? Senior memberzy mogą robić edycję bez tego podpisu na dole?

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

To forum. Dyskusyjne :drinks: No offense :lapka: 

Opublikowano
6 minut temu, Kyo napisał:

Weź wyluzuj - jesteśmy w CW :potter:

Opublikowano

Dobra konferencja, przekonała mnie do kupna Xboxa.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

:sapek:

5 minut temu, 20inchDT napisał:

Jesteśmy w CW, a próbujesz mnie łapać za słówka i pouczać. Ile razy będziesz jeszcze edytować tego posta? Senior memberzy mogą robić edycję bez tego podpisu na dole?

Mogą :D I jeśli nie edytuję a szybko dopisuję to nie zalicza jako edycja tylko łączy posty.

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał:

PC + Nintendo. Pozdro.

czyli xbox + nintendo

Opublikowano
1 minutę temu, Observer napisał:

Dobra konferencja, przekonała mnie do kupna Xboxa.

Jak to dużo daje odpowiednie przedstawienie tego co ma się do zaoferowania. Ms kilka lat temu się bardzo na tym przejechał. Teraz pora Sony.

Opublikowano

Generalnie ja bym nie przekreślał od razu Sony. Mam info od insidera (tego samego co przewidział HZD na PC), że Sony pracuje nad masą next-genowych, niezpowiedzianych jeszcze ficzerów na PS5. Na piewszy ogień ma iść zliczanie statystyk w grze oraz pobieranie zawartości cyfrowej z pełną prędkością łącza.

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co by nie mówić są dwa mocne argumenty za PS5 już na tym etapie:

• niższa cena
  • mniejszy rozmiar

Oj żebyś się nie zdziwił z tą cena. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Generalnie ja bym nie przekreślał od razu Sony. Mam info od insidera (tego samego co przewidział HZD na PC), że Sony pracuje nad masą next-genowych, niezpowiedzianych jeszcze ficzerów na PS5. Na piewszy ogień ma iść zliczanie statystyk w grze oraz pobieranie zawartości cyfrowej z pełną prędkością łącza.

Ciekawe czy synchro dzbanów ogarną xd 

jezu ale ta k,urwa została rozjechana xd wsteczna ps1-ps4 xddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Sony strasznie konserwatywne :/

W sensie zyebane strasznie. Jadą tylko na tym, że ich użytkownicy zmażą flegme z japy i wytłumaczą sobie wszystko 

Opublikowano

Na premierę jedyną słuszną opcją jest Xbox, wygląda to wszystko na dużo lepiej przemyślane. PS5 kiedyś tam w wersji Pro. 

Opublikowano

pół serio to widać że Sony znowu zrobiło się aroganckie i zaspało generacje

powtarza sie sytuacja z PS3, tylko że teraz nie mogą mamić 7 rdzeniami i mocą cella bo wszyscy jest podane na tacy 

ten sprzęt nie wyróżnia sie niczym. Ani mocą, ani gimmickami, ani innowacją. W przypadku PS4 można było już w tym samym czasie brandzlować się nad grafiką w Shadow Fall a tutaj nadal nic.

Oj ciężkie czasy dla klapów nadchodzą. I dobrze :xboss: 

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

14 minut temu, MaZZeo napisał:

Oj ciężkie czasy dla klapów nadchodzą. I dobrze :xboss: 

Już teraz nie jest łatwo.

5e835748e575bb59ac62170b0c6a3754.jpg

:banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

najpierw xbox one x zaorał prosiaka, a teraz to:banderas:

oh wait...

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

najpierw xbox one x zaorał prosiaka, a teraz to:banderas:

oh wait...

no a czy było inaczej? Xbox One X to obiektywnie najlepszy kawałek konsolowego hardware'u na rynku (mocny, cichy, świetnie wykonany) i wygląda na to że z następnym xboxem będzie tak samo.

Jeśli chodzi o konsole i ich wykonanie to od jakiegoś czasu Microsoft > Sony. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.