Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Mamy rok 2020, a na świecie są zwierzętą, które nie mają Gamepassa. Co za przegrywy z trzeciego świata.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Premiera 21 lutego na 100%, pamiętamy :yao:

Opublikowano

Pudełka nas zayebią :( Puściliby sterylną cyfróweczkę o czasie, ale gracz musi mieć śmieci na półce.

Opublikowano

Znowu problemy z jebanymi pudełkowcami, tylko cyfra.

Opublikowano

Dzięki wy pudełkowe sc00rwensyny   :) w dupe se wsadźcie te płytki  ;)

Opublikowano

Shenmue 3 na PC, Death Stranding na PC,  Catherine Full Body na Switcha, TLou2 dopiero na premierę PS5 ... po jaką cholerę ja to PS4 tyle miesięcy trzymałem ...

Opublikowano
4 minuty temu, Ins napisał:

Shenmue 3 na PC, Death Stranding na PC,  Catherine Full Body na Switcha, TLou2 dopiero na premierę PS5 ... po jaką cholerę ja to PS4 tyle miesięcy trzymałem ...

Pytanie z gruntu retoryczne. Ja grubo ponad rok temu Maciorę 4 puściłem na OLX, a i tak mam nieodparte wrażenie, że grubo się z tą decyzją spóźniłem...

Opublikowano
10 minut temu, Ins napisał:

Ehhh, dopiero co schowałem do szafy i już trzeba wyciągać, żeby wysyłać w świat. Najgorzej. :( 

Opublikowano

Shenmue to się nadaje na śmietnik, ewentualnie na pustynię obok ET, a nie na pc.

Beka z guwna obsranego

Opublikowano

Shenmue jest dobre bo pokazuje jak z(pipi)ane są stare gry ;)

Edytowane przez aph

Opublikowano

Przewalone być botem. Jak ja się cieszę, że nim nie jestem. Całą generację mieć najgorszą konsolę, ex'y na czerwono i żółto na MC, ASX-a chyba wywalili z roboty bo pisze dobrze o PlayStation, Hendrix orze ich na lewo i prawo, a jedyni kumple posiadający jeszcze xszrota to ludzie z Białegostoku. Normalnie przekichana sprawa. Klapy przynajmniej mogą jeszcze dyskutować o tym, które gry zostaną przełożone. Boty nawet tego nie mają, bo nie ma u nich żadych gier na horyzoncie...

Opublikowano

Hendrix i oranie xD Taki sam teoretyk jak i pozostali na tym forum. 

Tylko xbox.

Opublikowano

Botom spóźnia się rozpiska z gejpassem, więcej ostatnio usuwają niż dają za 4 blachy :cool:

Opublikowano

Piękne jest jak klapy łykają każde słowo teoretyka Hendrixa i robią z niego jakąś wyrocznię. A potem przyjdzie szara rzeczywistość i problemy PS5 z wydajnością w gierkach. :pawel: 

Opublikowano
35 minut temu, Mendrek napisał:

Całą generację mieć najgorszą konsolę, ex'y na czerwono i żółto na MC,

Brzmi jak playstation 4 

gReVXY7.jpg

Opublikowano

Days gone jakie poszkodowane przez przekupnych recenzentów ;(

Opublikowano

Mendrek jak i masa klapów znalazły sobie wyrocznię, bez której nie miałyby własnego zdania. 

Opublikowano

To prawda że to bajdurzenia pokroju mendrka ale pięknie pokazuje jakie xboty to durnie więc trochę szanuje  :)

Opublikowano

Czyli pupcio lubi jeździć na koniu nie tylko w rdr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.