Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Naśmiewanie się z optymalizacji Ori, co dalej beka z braku zawartości w SoT? Easye jak zwykle spóźniony :usmiech:

Izi jak to Izi. To tak jak w znanym skeczu kabaretu Hrabi nt różnych rodzajów tancerzy na różnych imprezach i weselach: "Proszę Państwa, tu się już nic nie wydarzy...".

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czyżby mityczne Sea of 69 Thieves przejęło pałeczkę "najlepiej zaktualizowanej gry generacji"? No bo by musiało, jeśli miałoby być dobrą grą w ogóle ;)

Opublikowano

Nie wiem czy najlepiej zaktualizowana gra generacji (xd co to za termin?), prawodpopodbnie nie. 

Ale na pewno nieusanne wsparcie przez ponad dwa lata, o nowe mechaniki, przeciwników, lokacje czy fabułe zrobiły z niej tytuł znacznie lepszy niż był na premiere. Co potwierdzają recenzje, opinie, a przede wszystkim gracze.

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

co to za termin?

Tak jak mundrka wytaplałbym w błocie tak ten termin brzmi jakieś czterdzieści sześć razy lepiej niż gra-wiadomo-co :cool:

Opublikowano
4 godziny temu, easye napisał:

Podobnie jak Gears Tactics wyjdzie najpierw na Windowsa 10 :xboss:

Ciekawe czy tam również będzie VRS czyli nowoczesna technika rozmazywania xd

16 minut temu, ASX napisał:

znacznie lepszy niż był na premiere.

To akurat trudne nie było.:nyam1:

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

Ciekawe czy tam również będzie VRS czyli nowoczesna technika rozmazywania xd

To akurat trudne nie było.:nyam1:

Gears Tactics wyjdzie jako tytuł startowych SeXa. Czy będzie gorszy od tego z PC? Śmiem wątpić. 

Opublikowano

Pewnie nie, bo i na PC graficznie niczym nie powala. W zasadzie to mógłby się już teraz ukazać na konsolach, ale widocznie z grami na premierę mają standardowo problem...

Opublikowano
48 minut temu, chris85 napisał:

Czy będzie gorszy od tego z PC? Śmiem wątpić. 

Chodzi o to że bardzo wyraźnie widać rozmazanie VRS w Tactics bo tam obraz jest często statyczny.

Opublikowano

Przezwyczajaj sie, takie rozmazanie będzie Ciebie czekać całą generację na ps5 :kaz:

Opublikowano

Jestem ciekaw jak tam Pac-Man podoba się Mendrkowi.

Opublikowano

https://www.eurogamer.pl/articles/2020-05-02-microsoft-nie-wyklucza-opoznien-gier-na-xbox-series-x-z-powodu-pandemii

Spencer mówi, że konsola będzie w tym roku, z grami może być już inaczej. Spencer, wariacie, przecież nikt nie spodziewał się, że zmienicie strategię jeżeli chodzi o gry, wszytsko zostaje po staremu. No, może kilku pomylencow z Podlasia sądziło inaczej :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Może gears tactics spencer im w końcu rzuci? Chociaż nie wiem czy to dobry pomysł :/ xboty jak mają robić coś poza parciem do przodu i strzelaniem w krasnale to trochę im się mózg przegrzewa  :)

Opublikowano

a sonybociarnia co tam na premiere ps4.5? remaster tlou2 z lesbami w grafie z ps3 i dalej bez multi  :)   

Opublikowano
3 godziny temu, zloto napisał:

Przezwyczajaj sie, takie rozmazanie będzie Ciebie czekać całą generację na ps5 :kaz:

VRS jest o tyle kijowy, że promuje nudne i monotonne scenerie w grach. Mam nadzieję że to będzie ciekawostka w grach.

Opublikowano
42 minuty temu, YETI napisał:

Na pewno coś lepszego od kolejnego guwna od Ninja Theory :yao:

No, dostaniecie Godfalla. :pawel: 

Opublikowano
15 minut temu, suteq napisał:

No, dostaniecie Godfalla. :pawel: 

Zapewne jeden z tytułów na start, ale obecnie kończę Nioszka2, później wleci FFVII i na zakończenie generacji wiadomo, Mesjasz Part II i GoT. For the players :banderas:

A Xbox co tam? Kolejny crapik na 69% od partaczy z ninja theory i girsy tactits. Przepraszam, girsy tylko dla blacharzy, bo spencer postawił na botach wielkiego, parującego kloca.

Xbox for the

tenor.gif?itemid=3957166

Opublikowano

Szanse, ze SP zrobi w tej generacji porządną grę, są znacznie większe, niż to, że porządna gra pojawi się na x-śmieciarce.

Opublikowano
40 minut temu, YETI napisał:

Zapewne jeden z tytułów na start, ale obecnie kończę Nioszka2, później wleci FFVII i na zakończenie generacji wiadomo, Mesjasz Part II

Spoilery nie są prawdziwe? Wszak sam Chuyman przestrzegał przed nimi, a skoro przestrzegał, więc coś jest na rzeczy. Mesjasz? Chyba mesjasz spyerdolenia:yao:

Opublikowano

Z Tlou2 taki Mesjasz, że nawet gdyby jakimś cudem pojawiło się w Game Passie, to bym tego czegoś kijem nie tknął, szkoda transferu..

Opublikowano
1 godzinę temu, Shago napisał:

Z Tlou2 taki Mesjasz, że nawet gdyby jakimś cudem pojawiło się w Game Passie, to bym tego czegoś kijem nie tknął, szkoda transferu..

Klapy to dobrodziejstw Game Passa (odpowiednika) to chyba nigdy nie zaznają ze strony swojej korpo. Zamiast tego: 250 zydli za remaster remastera się należy śliczny kawalerze!:yao:

Opublikowano

Ja najbardziej na co czekam w kolejnej generacji, to zielony pokaz piroretchniczny, gdy MS podniesie cenę GP do 280 PLN miesięcznie, a dupy xbotów będą strzelać jak fajerwerki. To się fachowo nazywa "strzyżenie owiec", ale ja bym to tu nazwał "nasmarowanie przed ruchaniem spasionym kutasem Spencera". Bo jak nie zapłacisz tych pieniążków, to nagle zostaniesz bez gier :yao:

No a ja jak wyrwę jakiegoś nieco starszego hiciorka za 30-40 PLN w promocji dodatkowej z ps plusa, to jest moja na własność i mogą mi potem nafiukać, nie muszę więcej i drożej płacić, a pieniążki w prostej linii lecą do twórców i prowizja dla Sony ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.