Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję że ps5 będzie miało jednak szybszy dysk, bo inaczej konsola Sony nie będzie miała już żadnej przewagi i narracja będzie musiała przesunąć się w kierunku rewolucyjnych haptycznych wibracji i panelu dotykowego w padzie

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

MS pokazał Sony miejsce w szeregu jeżeli chodzi o projektowanie konsoli :obama:

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Żadnych bottlenecków. Tak się robi konsolę z duszą.

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

can virtually do 9.6 GB/s - 14.4 GB/s of data streaming

No no, będzię tak samo jak z rdzeniami w PS3

lVp-J7zQRXBKszq3.jpg

Opublikowano
35 minut temu, ASX napisał:

Mam nadzieję że ps5 będzie miało jednak szybszy dysk, bo inaczej konsola Sony nie będzie miała już żadnej przewagi i narracja będzie musiała przesunąć się w kierunku rewolucyjnych haptycznych wibracji i panelu dotykowego w padzie

Zapomniałeś o super duper realistycznym przestrzennym silniku dźwięku, który pozwoli nam np stwierdzić, że klikacz w Lesbach 3 pierdnął w kiblu znajdującym się piętro wyżej w lewym górnym rogu od nas:yao:

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

No wiesz, technologia i mechanizmy w grach w większości przypadków idą do przodu, czas pędzi nieubłaganie i gry potrafią się brzydko zestarzeć. PC-ty są jak dzieci w biednej Afryce, które dostają w 2020 IBM-a z Windowsem ME i dla nich to jest nowa rzeczywistość. Trochę mi szkoda zawsze tych pc-towych graczy. Nie dość że multiplayer online zawalony cheaterstwem, to na gry single player muszą czekać latami, z szansą na niedoczekanie. Trudno mi jasno określić kto jest większym frajerem - Xboxiarz pogodzony z tym, że dobrych gier się nie doczeka albo mu skasują, czy PC-towiec który musi żyć nadzieją na nie i się potem srogo zawieść...

Splatynować najlepszą grę ever po raz drugi - tym razem w jakości nie uwłaczającej godności człowieka? Bardzo chętnie dam się w ten sposób "sfrajerzyć". 

Natomiast jedyny ciekawy, nadchodzący "exclusive" z Xboxa - Scorn - wychodzi również, a jakże, na PC. Nie wiem po co te konsole jeszcze w ogóle istnieją.  

Opublikowano

zeby mendrki mogly tez pograc za 1000zl w 30fps 720p.

Opublikowano

Dla smiechu. Żeby ci co lubią dać się doić płacili za bezużyteczne skrzynki pod telewizorem gdzie będą mieli to wszystko i więcej na pc. I taniej.

Opublikowano

BB w 60fps? Już pod koniec tego roku. 

Po co istnieje konsola bez exów, z crapami na 6 do ogrania w dzień premiery na pc za 4zl? Obok drzwi bez klamek, jest to drugie najpopularniejsze urządzenie w zakładach psychiatrycznych. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Konsole to sprzety dla kazuli ktorych nie obchodzi w jakiej jakosci odpala gre. Przyjdzie taki z 12 godzinnej zmiany w fabryce azbestu, da zonie w morde, otworzy puszke tatry, odpali do tego fife albo coda w 24fpsach i kolejny dzien zaliczony. Jakie tam klatki czy tekstury? Normalne zwirzaki

Opublikowano
Godzinę temu, teddy napisał:

Konsole to sprzety dla kazuli ktorych nie obchodzi w jakiej jakosci odpala gre. Przyjdzie taki z 12 godzinnej zmiany w fabryce azbestu, da zonie w morde, otworzy puszke tatry, odpali do tego fife albo coda w 24fpsach i kolejny dzien zaliczony. Jakie tam klatki czy tekstury? Normalne zwirzaki

Nie Tadek, jest nieco inaczej. Przyjdzie taki po 12-godzinnej szychcie, zmęczony, sterany. Po tym jak mu żona da papu chciałby sobie pograć na ukochanym, z takimi wyrzeczeniami skleconym smoczku za 7 tysi w najpopularniejsze Multi od lat. I co? No właśnie to:

I tak we wszystkich tego typu grach. Znakomita inwestycja milordzie.

I tak...już wolę być zwierzakiem...

Opublikowano

I jeszcze w multi grają! Masakra z tymi patolami

Opublikowano
1 godzinę temu, japco napisał:

Nie wiem po co te konsole jeszcze w ogóle istnieją.  

Chociażby po to żeby było gdzie inwestować poważniejsze sumy w gaming i mieć z tego zwrot. Remaster Crysis, ongiś mesjasza PC pokazuje to dobitnie.

Poza tym, rozwiązania z konsol często wskazują drogę PC.

1 godzinę temu, Ocelot napisał:

zeby mendrki mogly tez pograc za 1000zl w 30fps 720p.

Karol zdrajca kupił Switcha:nosacz2:

2 godziny temu, ASX napisał:

Mam nadzieję że ps5 będzie miało 

Niczego się nie obawiaj, RAW speed ssd w ps5 jest szybsze niż xsx dla skompresowanych danych.

Opublikowano
Godzinę temu, Czezare napisał:

Nie Tadek, jest nieco inaczej. Przyjdzie taki po 12-godzinnej szychcie, zmęczony, sterany. Po tym jak mu żona da papu chciałby sobie pograć na ukochanym, z takimi wyrzeczeniami skleconym smoczku za 7 tysi w najpopularniejsze Multi od lat. I co? No właśnie to:

I tak we wszystkich tego typu grach. Znakomita inwestycja milordzie.

I tak...już wolę być zwierzakiem...

Ale wiesz, że na konsoli masz crossplay, którego w Warzone nie da się wyłączyć? :usmiech: 

Opublikowano
14 minut temu, bluber napisał:

Ale wiesz, że na konsoli masz crossplay, którego w Warzone nie da się wyłączyć? :usmiech: 

Tu mnie masz. To jest niestety mega spyerdolina, której nijak nie potrafię zrozumieć:shotgun::pechowiec:

Opublikowano
4 godziny temu, bluber napisał:

o matko :obama: jak wyjasnione , nie dość, że różnica generacji w terafankach, to teraz różnica generacji w prędkości dostarczania danych 

SPENCER TY SEKSOWNY SKURCZYBYKU :fsg:

Jeszcze jak konsola będzie tańsza lub w takiej samej cenie co ps5 to padnę że śmiechu z tego Sony.

Opublikowano

PS5 vs. Xbox Series X: Mit diesem Memes bekriegen sich die Fanboys ...

Loving the PS5 toilet seat warmer design. : memes

Piss | PlayStation 5 Logo | Know Your Meme

PS5 > PC? - Imgflip

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak można jarać się konsolą z wygrawerowaną paprotką na obudowie? Nawet Mendrek nie zniża się do takiego poziomu.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

A tak trochę na poważniej, chyba nigdy wcześniej nie zdarzyło się by na pół roku przed domniemaną premierą nowej konsoli nie pokazano nawet jej wyglądu? Coś mi tu śmierdzi, PS5 to jedynie pad i usługa gry w chmurze.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

A tak trochę na poważniej, chyba nigdy wcześniej nie zdarzyło się by na pół roku przed domniemaną premierą nowej konsoli nie pokazano nawet jej wyglądu?

Nintendo switch?

Ja tam jestem spokojny, Sony to stare wygi i wiedzą co robią zazwyczaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.