Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak całkiem obiektywnie, Zieloni mając te wszystkie karty w rękach w postaci dodadkowych terafankków, potencjalnego grzania PS5, w kółko SSD-SSD niczym TV-TV czy tam 3D Audio (ja jestem ciekaw - tą firmę co przejęli to chyba coś koło 250 baniek z tą technologią) i co jeszcze na tapecie nie było maglowanie w memach...

To te wszystkie zielone bomby można sklasyfikować w przedziale mech/10, do w porywach 68/10... no beka wnusiu, taki sam poziom jak i Xsowych exów :reggie:... jakie korpo taki i zastęp karaluchów.

I bez żadnej retoryki typu "a za po" czy coś, BO ZA CZASÓW premier PS4 i XO to była jazda po bandzie i X już się nie otrząsnął ( KOXA uwielbiam). Tymczasem Sony wrzuca "logo" pokazuje pada i już cały świat ma w poważaniu "ten hype" na ten cały ashtray... 

Tak tak, będzie płemieła to się wyjaśni, i owszem czas pokaże - chodzi o efford przed, zielone niewypały... No zacne te bomby, soczyste niczym blasterki w krasnale z galarety, piu piu... 6/10:xboss:, wielka spina i raptem zielony glut z nocha i osmarkane ryje:sapek:

Hehe, no właśnie Król Spencer taka potężna karta i postać śmiało mogąca próbować konkurować charyzmą z "puppetem" Kevinem Butlerem to i nawet to zyebaliście. CEO M$ kłania się i mówi dzień dobry marionetce SONY :kaz:

Także ten tego, i tak w tej całej wojnie chodzi tylko o jedno - soft. A na tym poletku Sony sra na klatę boxom. 

Spoiler

100841548_975112012943458_59885961620792

Edytowane przez alb84

Opublikowano

Oho, komuś chyba wjechało combo

Cytat

- Fentanyl 11 ng/ml
- Norfentanyl 5.6 ng/ml
- Metaamphetamine 19 ng/ml
- Delta-9 Carboxy THC 42ng/ml
- Cannabis
- Amphetamine
- Morphine 86 ng/ml

Nie denerwuj się tak, bo ci żyłka pęknie

Opublikowano

Tup tup, mam wyebane... to Ty tu pół życia walczysz o plastik :reggie: 

Edytowane przez alb84

Opublikowano

Ajax idź umyj podłogę, a nie wtrącasz się jak mężczyzni rozmawiają

Opublikowano
8 godzin temu, alb84 napisał:

Tak całkiem obiektywnie, Zieloni mając te wszystkie karty w rękach w postaci dodadkowych terafankków, potencjalnego grzania PS5, w kółko SSD-SSD niczym TV-TV czy tam 3D Audio (ja jestem ciekaw - tą firmę co przejęli to chyba coś koło 250 baniek z tą technologią) i co jeszcze na tapecie nie było maglowanie w memach...

To te wszystkie zielone bomby można sklasyfikować w przedziale mech/10, do w porywach 68/10... no beka wnusiu, taki sam poziom jak i Xsowych exów :reggie:... jakie korpo taki i zastęp karaluchów.

I bez żadnej retoryki typu "a za po" czy coś, BO ZA CZASÓW premier PS4 i XO to była jazda po bandzie i X już się nie otrząsnął ( KOXA uwielbiam). Tymczasem Sony wrzuca "logo" pokazuje pada i już cały świat ma w poważaniu "ten hype" na ten cały ashtray... 

Tak tak, będzie płemieła to się wyjaśni, i owszem czas pokaże - chodzi o efford przed, zielone niewypały... No zacne te bomby, soczyste niczym blasterki w krasnale z galarety, piu piu... 6/10:xboss:, wielka spina i raptem zielony glut z nocha i osmarkane ryje:sapek:

Hehe, no właśnie Król Spencer taka potężna karta i postać śmiało mogąca próbować konkurować charyzmą z "puppetem" Kevinem Butlerem to i nawet to zyebaliście. CEO M$ kłania się i mówi dzień dobry marionetce SONY :kaz:

Także ten tego, i tak w tej całej wojnie chodzi tylko o jedno - soft. A na tym poletku Sony sra na klatę boxom. 

Ukryj zawartość

100841548_975112012943458_59885961620792

Co za masakra, dawno nie czytałem tak niezrozumiałego bełkotu.. Na lekcje polskiego nie chodziłeś, czy jak?? 

Opublikowano

To raczej daddy, jak skończy kolorowac.

Opublikowano

Przecież Daddy gorsze wylewy miewa, a plusy mu sypiecie z rękawa, o co chodzi?

Opublikowano

Jeśli post jest zabawny to nawet YETIego plusuję.

A WIĘC ŻEGNAJ XDAUNIE, KRÓLU BEKI

:banderas:epitafium dla Xboxa to kanon CW, liczę że jeszcze kiedyś przeczytam, bo risercz przez wyszukiwarkę nie dał rady :(

edit: grudzień 2017 ;((

https://www.psxextreme.info/profile/64623-paolo-de-vesir/?status=129164&type=status

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Właśnie kończę Yakuzę 6, czyli SOTAG (Series of all Generations) i sobie tak pomyślałem, że mogłem być kiedyś jakimś niezdecydowanym użytkownikiem czytającym ten temat, po czym pod wpływem wy*rywów Daddy'ego czy Vesira, wybieram jedną konsolę - Xboxa One. I mogę sobie zagrać po długim czasie zaledwie w Yakuza 0, 1 i 2.Jak jakiś podczłowiek. Zasmakować i nie dokończyć. To jak walić konia i przerwać w połowie. Przecież wydarzenia z 1 są mocno rozwiniętę w części 4. A tak naprawdę to jedna dluga historia Kiryu Kazamy, z mnóstwem odniesień i wątków pobocznych przetaczających się przez całą sagę. Dobrze, że postąpiłem słusznie i nie słuchałem tych trolli. Tobie niezdecydowany użytkowniku też radzę. Weź PS4 i zalicz całą sagę, a nie tylko demo wersję sagi, jak jakiś ulung. Pamiętaj, PlayStation to zawsze najlepszy wybór ;)

Opublikowano

Jestem w szoku, że Sega jeszcze nie zamknęła tych nieudaczników od Yakuzy skoro od 2005 roku klepią ciągle tę samą grę w jednym mieście bez czytanych dialogów i zadaniami dla dwunastoletnich stulejarzy. Te japońce już do końca postradali rozum skoro nie wstyd im wydawać takie zacofane ścierwo. :) 

No ale fanom saints row może się podobać. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
5 godzin temu, Mendrek napisał:

Zasmakować i nie dokończyć. To jak walić konia, to jedna dluga historia Kiryu Kazamy, z mnóstwem odniesień i wątków pobocznych przetaczających się przez całą sagę. 

jak nie rozi podcierający dupy starym niemcom za indyka to mendrek walący konia do kolesia z chińskiej bajki, klapy po żółtym na meta :problem:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Czytam post Mendrka i zastanawiam się czy Yakuza to ta seria chińskich gier dostępnych w gamepassie za 4zł?

Opublikowano

Gram od 20 godzin w Yakuza 0 no i niby jest spoko, ale gdybym miał w przeciągu następnego roku zagrać w kolejne części to wolałbym się zabić.

Opublikowano
6 godzin temu, suteq napisał:

od Yakuzy skoro od 2005 roku klepią ciągle tę samą grę w jednym mieście bez czytanych dialogów

Gram w Y6 i wszystkie dialogi są czytane i jest więcej niż jedno miasto, a gra nie jest jednakowa jak poprzednie (drogi niezdecydowany użytkowniku oglądający ten temat, wiedz że xboty kłamią nie raz i nie ostatni, nie traktuj ich zdania poważnie).

17 minut temu, ASX napisał:

Czytam post Mendrka i zastanawiam się czy Yakuza to ta seria chińskich gier dostępnych w gamepassie za 4zł?

Raczej demo całej sagi, takie liźnięcie przez szybkę, takie typowe dla xboxa one...

Spoiler

cmOoSB.gif

Opublikowano
32 minuty temu, ASX napisał:

Tak, dokładnie ta. Teraz zapowiedziano, że Y7 ukaże na XSX, w definitive edition, w tym samym czasie co zrozumiała wersja na PS4. Tym samym jest to już kolejna (z kilkunastu? kilkudziesięciu?) serii którą najlepiej ogrywać w najlepszej możliwej jakości, nie idąc na półśrodki w postaci PlayStation 4 czy to 4.5. ;) 

Opublikowano
43 minuty temu, ASX napisał:

Zgadzałoby się z tym co pisze mendrek i kubociarze - samo scierwo w gp

Opublikowano

Podobno Sony wypuszcza dwa killery na start PS5 - Bloodborne Remastered i TLoU2 Definitive Edition Remastered. Jeśli to okaże się prawdą to lepiej niech odwołają premierę.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Podobno Sony wypuszcza dwa killery na start PS5 - Bloodborne Remastered i TLoU2 Definitive Edition Remastered. Jeśli to okaże się prawdą to lepiej niech odwołają premierę.

Jest wręcz przeciwnie. Wygrają generację. Nikt tak jak niebieskie robale nie jest łasy na płatne odsmażane zjełczałe kotlety.Sama oficjalna zapowiedź wywoła masową branzlerkę klapów. Sony to wie i na tym żeruje.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Od premiery demonsów wyszło sekiro, dark souls czy surge 2, a ktoś miałby się podniecać tym starym szrotem? Dobra gierka, mam platynkę, ale bitch please.

Opublikowano
9 godzin temu, Mendrek napisał:

Właśnie kończę Yakuzę 6, czyli SOTAG (Series of all Generations) i sobie tak pomyślałem, że mogłem być kiedyś jakimś niezdecydowanym użytkownikiem czytającym ten temat, po czym pod wpływem wy*rywów Daddy'ego czy Vesira, wybieram jedną konsolę - Xboxa One. I mogę sobie zagrać po długim czasie zaledwie w Yakuza 0, 1 i 2.Jak jakiś podczłowiek. Zasmakować i nie dokończyć. To jak walić konia i przerwać w połowie. Przecież wydarzenia z 1 są mocno rozwiniętę w części 4. A tak naprawdę to jedna dluga historia Kiryu Kazamy, z mnóstwem odniesień i wątków pobocznych przetaczających się przez całą sagę. Dobrze, że postąpiłem słusznie i nie słuchałem tych trolli. Tobie niezdecydowany użytkowniku też radzę. Weź PS4 i zalicz całą sagę, a nie tylko demo wersję sagi, jak jakiś ulung. Pamiętaj, PlayStation to zawsze najlepszy wybór ;)

Kazumy, trochę słabo, że przez tyle części nie nauczyłes się nawet jak się nazywa główny bohater, chyba nie takie dobre jak próbujesz wmawiać.

Opublikowano

Literówka.

Albo freudowskie przejęzyczenie, bo wczoraj grałem w Tekkena 3 ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Podobno Sony wypuszcza dwa killery na start PS5 - Bloodborne Remastered i TLoU2 Definitive Edition Remastered. 

Nie wierzę w port na ps5 w listopadzie skoro niedawno wersja na ps4 została ozlocona, i bez multi.

Bb? Po co? Dajcie demonsy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.