Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
11 godzin temu, Bzduras napisał:

Boję się odpowiedzieć, bo zaraz mi w(pipi)sz i zabierzesz portfel i telefon :(

Przez najnowszego MW nie gram już w inne shootery. Nawet nie chce mi się szczelać w moim ulubionym R6 Siege. A mówię to ja, człowiek, który nie grał dłużej niż 30 minut w żadnego CoDa po sieci.  W tej grze większość pykło. Takiego gunplayu nie znajdziesz w żadnym innym FPSie, jest doskonały w swoim rodzaju. Coś jak model jazdy Dirt 2.0 albo nie wiem - walka w Blodborne. Całkowicie darmowe dodatki,  płacisz tylko za skórki, które ciągle nie są karykaturami jak w R6. Mapy free, giwery mimo, że w Battle Pass, też są free. Olbrzymie możliwości customizacji broni. Takiej ewolucji i rozwiązań próżno szukać u konkurencji. Też byłem sceptycznie nastawiony, bo w końcu to osrane Call of Duty, dlatego kupiłem wersję w pudełku, żeby później pogonić do Żyda. Multi roku, a może i nawet generacji :lapka:

Opublikowano

No ciekawe czy ninja bedzie skomlal do yt czy twitcha teraz. 

Opublikowano

Szczerze? Tak czułem że gość tymi materami z kozich anusow i bombilli z onysku zmieszanego że złotem, musi nadrabiać jakąś konsekwentną chamówę w innej sferze życia. 

Opublikowano

I dostał 30 baniek odprawy, gdzie  np w zawodowym sporcie taka gaża to już jest duża suma... co za czasy o_O

Opublikowano

szambo w dziale PS4 wybiło szybciej niż myslalem xD 

no coz, przynajmniej już wiemy ze RDR2 nadal pozostaje najlepsza i najlepiej wyglądająca gra generacji, ehh te 4k na koksie :banderas:

Opublikowano
Cytat

Nie grałem nawet jeszcze w "jedynke", ale szczerze mówiąc IP miało przepotezne zadatki na playstationowe gearsy - Multi, tryb hordy i świetny single. Fajnie byłoby dac temu IP drugą szansę.

Zgadnijcie o jakiej to grze?

Opublikowano
36 minut temu, 20inchDT napisał:

Zgadnijcie o jakiej to grze?

The Smroder 1776?

Opublikowano

O najgorszej grze generacji

Opublikowano

Octodad miał być Gears Killerem?

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, gdzie Automacie do Gearsów?

Ciekawe czy przy Abby też byś tak cwaniakował  :)

Opublikowano

Zrzut-ekranu-2020-06-23-o-11-17-41.png

Wychodzi na to że PS5 również otrzyma Smart Delivery, tyle że bez głupiej szopki jak na taniego celebryte przystało.

Opublikowano

> Niezależni wydawcy 3rd party oferują darmowy upgrade swoich gier do nowej generacji

> Microsoft oferuje darmowy upgrade swoich gier do nowej generacji i nazywa to "Smart Delivery"

> a Sony jak na razie niczego nie oferuje więc wstrzymałbym się z tym świętowaniem

Opublikowano

Ładnie juz klapom odwala, kto nie docenia geniuszu tlou 2 ten jest szowinista :yao:

Opublikowano

arhon jak wyjaśnił średniaka :banderas:

w skrócie - tlou1 w lepszej graficzce, z gorszą fabuła i skostniałym od 7 lat gemplejem, rozkręca się po 15h jak już gra sztucznie nie wydłuża rozgrywki przez misje typu idź pół godziny po paliwo do drzwi :yao: 

Opublikowano

Yebany zwyrodnialec gral z polskim dubbingiem :sick:

Opublikowano

Ktoś tu nie obejrzał do końca i nie posłuchał podsumowania :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.