Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ta, M$ w tej generacji to wbił mi się w pamięć jedynie tym, że Marcus pomidory sadził w szklarni.

Horizony obiektywnie szanuje, ale open world wyscigow nie trawie, wiec pies je j.ebal.

LGBT2 może chociaż szybko stanieje to sie lyknie na PT

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, Soban napisał:

Horizony obiektywnie szanuje, ale open world wyscigow nie trawie, wiec pies je j.ebal.

ok boomer :newell: 

Opublikowano

Ale może klapy przestałyby używać narracji pisowskiej i coś gadać o MS?

mial wyjśc mesjasz i pożegnanie generacji od Sony, wyszedł parujący klocek o którym fanbase chce zapomniec

Opublikowano

Klapy juz tuptają na poczte, zeby za duzo stacic, a na xboxie jak szlachcic naciskasz i sciagasz co chcesz*:banderas:

Spoiler

*o ile jest w gp

Opublikowano

4,4 juz ma. Metacritic nie pozwala na dodawanie negatywnych recek podobno xD

Opublikowano

XDDDD

ja pyerdole czaicie dostać takiego balasa że tvp musi wam go hajpować? 

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

Klapy juz tuptają na poczte, zeby za duzo stacic, a na xboxie jak szlachcic naciskasz i sciagasz co chcesz*:banderas:

Pokaż ukrytą zawartość

*o ile jest w gp

A co jest?

Opublikowano
6 godzin temu, Jakim napisał:

A co jest?

Sam dzięki dobroci Króla Spencera ograłem (w niecały miesiąc) Gearsy 5, Forzę Horizon 4, DMC V, Niera Automatę, a obecnie biorę się za RDR2. W kolejce wciąż Ori 2, Yakuza 0, Gears Tactics i The Outer Worlds, a jeszcze jest tyle świetnych rzeczy jak chociażby Dead Cells, Monster Hunter Worlds, A Plage Tale czy inne świetne gry na które nie wydałbym pewnie pieniędzy (lub czekał na mocną obniżkę) jak Life is Strange, Halo Wars czy Kingdom Come.

Serio, GamePass to jedna z najlepszych rzeczy jakie przytrafiły się graczom tej generacji, a co jest najlepsze nie wyklucza on możliwości zakupu własnych gier (skończyłem w międzyczasie Titanfalla 2). Cu-do-wne.

Opublikowano

niech mnie chuy znów ta propaganda gamepassa :pechowiec:

Opublikowano

o gamepassie na tym forum mówimy źle albo wcale

następnym razem uważaj

Opublikowano

tak serio to aż przykro mi się czyta temat the last of us 2, jak ludzie wylewają łajno na Naughty Dogs i Druckmanna,  jedynka to jedna z moich ulubionych gier, gdy zapowiadali sequel byłem co prawda sceptycznie nastawiony bo moim zdaniem jedynka to piękna zamknięta historia która nie potrzebuje kontynuuacji, ale miałem nadzieje że weterani z ND uciągną temat.

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

tak serio to aż przykro mi się czyta temat the last of us 2, jak ludzie wylewają łajno na Naughty Dogs i Druckmanna,  jedynka to jedna z moich ulubionych gier, gdy zapowiadali sequel byłem co prawda sceptycznie nastawiony bo moim zdaniem jedynka to piękna zamknięta historia która nie potrzebuje kontynuuacji, ale miałem nadzieje że weterani z ND uciągną temat.

Pożycz od kogoś i zagraj sam. Gdybyś miał sugerować się opiniami ludzi to piratów też pewnie byś nie ruszył :lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Pożycz od kogoś i zagraj sam. Gdybyś miał sugerować się opiniami ludzi to piratów też pewnie byś nie ruszył :lapka:

spokojnie,  na pewno zagram też sam

Opublikowano

Gra "wybitna"

tlobeka.png

Vs gra faktycznie wybitna

fh4.png

przekupione recenzje i trzymanie za mordę Vs kunszt developerski i pure fun

Mam nadzieję, że Sony czym prędzej zamknie tych wyrobników z Naughty Dogs, bo czasy swojej świetności mają już dawno za sobą (od drugiego Jaka konkretnie), TLOU2 to tylko ostatnia igiełka która przebiła ten balonik pompowany od pierwszego, (pipi)owego już wtedy, Uncharted

Hahahha NAUGHTY GODS :) chyba (pipi)a januszy gamingu

Opublikowano

Ewidentnie widać, że niewykształcony motłoch nie potrafi docenić prawdziwego dzieła sztuki :sir:

Opublikowano

btw 80k recek dla tlou i 1k recek dla forzy :newell: 

Opublikowano
23 godziny temu, teddy napisał:

Byly jakies dane odnosnie globalnej sprzedazy? 

Globalnie nie, tylko w UK- przebili Animal Crossing o 40%.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.