Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Przez ten wzrost cen za swoją używaną slimkę jeszcze wezmę więcej niż zapłaciłem za nówkę na jesieni. :kaz: 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 384,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Sony trzyma cenę ps4, celują w zysk a nie marketshare. 

Opublikowano
37 minut temu, aph napisał:

Sony trzyma cenę ps4, celują w zysk a nie marketshare. 

Wyjścia nie mają. MS sobie pogrywa jak mu się podoba, rozdaje gierki i zyskuje poparcie graczy, a Sony to taki kolos na glinianych nogach któremu wystarczy kilka ruchów jak za czasów PS3 by upadł i sobie ten głupi ryj rozwalił. :) 

Opublikowano
54 minuty temu, suteq napisał:

Przez ten wzrost cen za swoją używaną slimkę jeszcze wezmę więcej niż zapłaciłem za nówkę na jesieni. :kaz: 

Jeszcze ghost of czuszima i prosiak to żyda też leci, niech sony trzyma ceny.

Opublikowano

Wku.rwiaja mnie te ceny.

Opublikowano

Mogę ci Mejm opchnąć slima w dobrej cenie po znajomości to już nie będą mogli napisać że jesteś teoretykiem. :lapka: 

Opublikowano

Trzeba bylo kupic xboxa za 4 stówki z amazona z gejmpasem, a nie grac na ps3. Jprdl nie macie kasy, a rezygnujecie z takich okazji. Klapy to jednak beton.

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

Mogę ci Mejm opchnąć slima w dobrej cenie po znajomości to już nie będą mogli napisać że jesteś teoretykiem. :lapka: 

Dzieki suteq ale musze sam bo beda mowic, ze nie wspieram branzy.

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Dzieki suteq ale musze sam bo beda mowic, ze nie wspieram branzy.

Bo nie wspierasz. Ja wszystko rozumiem, kwestie finansowe itp, ale dzisiaj tkwić jeszcze w erze PS3 to nie heroizm, to po prostu głupota, o!:shotgun:

Opublikowano

Czyli w online BE, gra o jakieś 21 osób więcej niż w online Drivecluba :)

Opublikowano
2 minuty temu, Figaro napisał:

21 people are currently playing Bleeding Edge on Steam

xd

O 21 za dużo, zwłaszcza, że to na blaszce, która wiadomo nikogo. Nieważne z resztą. Mikroszafot zanim wykupywał deva zapewne spytał co tam mają aktualnie na tapecie. Bleeding Edge? No dobra, w jakim stopniu zaawansowania to macie? 80%? Dobra...zatrudnijcie sprzątaczki, roznosicieli pizzy i kurierów DHL. Niech to skończą, a sami zepnijcie poślady i zabierajcie się z kopyta za sztosa Senua 2.  Podobnie było za pewne z Obsidian i jego Grounded. Jaki stopień zaawansowania? 78%. No dobra...żal wyrzucać do kosza tego śmiecia. Dokończcie to zdalnie podczas weekendowych wyjazdów z rodziną, a następnie zabierzcie się za coś nowego. Aha...nie zapomnijcie zatrudnić do tego nowego projektu grafików i animatorów. Dajemy wam na to tyle a tyle... Tak było...

Opublikowano

Co to jest bleeding Edge?

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

A co to jest LPG2?

Opublikowano

Taka tam gierka ze średnią ocen której ziolone karaluchy nigdy nie zobaczą na swojej  "konsoli"  :)

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

pisali o tym ostatnio w PE, jakis klon overwatch ktory zdechnie po paru miesiacach

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Taka tam gierka ze średnią ocen której ziolone karaluchy nigdy nie zobaczą na swojej  "konsoli"  :)

tTrRNI7.png

No takiej średniej na xboxie na pewno nie zobaczymy:kaz:

Opublikowano
40 minut temu, Figaro napisał:

21 people are currently playing Bleeding Edge on Steam

xd

Okej, a ile osób gra w Sea of Thieves i Halo?

Opublikowano

wojowac tlou2 to juz trzeba nie miec godnosci :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

wojowac z tlou2 to juz trzeba nie miec godnosci :reggie:

fixed

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Okej, a ile osób gra w Sea of Thieves i Halo?

W halo na pc ciężko już znaleźć chętnych gra w peaku 6tys osob podzielić na 5 gier czy ile ich tam jest w kolekcji to bieda straszna zwłaszcza że większość pewnie robi singiel.

Szybko population spadło.

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

tTrRNI7.png

No takiej średniej na xboxie na pewno nie zobaczymy:kaz:

poprawka, już nie ma user score xd

s4Oo00u.png

Dickmann sie na miętowo obsrał

ahh te prawackie snołflejki, wpierw wyłączanie komentarzy na YT, teraz na Metacritic, jak ich zatrzymać?!

Opublikowano

To teraz się wyleje szambo na internety. W ogóle co do uja, żeby wyłączyć oceny użytkowników. Branża się zesrała. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.