Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Czarek, sprawdź z kiedy jest ten materiał i o co w ogóle w nim chodzi zanim napiszesz posta :) 

Wiem o co chodzi. Przeczytaj komentarze tych oszołomów.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ty serio idź się leczyć. 

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No blanti troszkę odklejka, bo chyba myli CW z tęczą. :D 

jakoś tak samo wyszło w końcu ktoś tu o blantmanach wspomniał i rozmowa się rozwinęła :) Już zmykam wrócę jak coś o konsolach ciekawego powiedzą. Kiedy ms ma tą swoją konfe/ wideo z grami ? pojawię się po :)

Opublikowano

Nie musisz się pojawiać, naprawdę.

Opublikowano

Pozbyłem się PS4. Wspaniałe uczucie. :obama: 

Co najmniej 2 lata spokoju od plejstejszon. :kaz: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W sobotę byłem na imieniach u mojego kuzyna. Jego dzieciaki mają PS4 Pro i jak zawsze, kiedy tam jestem z ich ust pada prośba - wujek przejdź, bo trudne. ( U: Zaginiona Dziedzictwo, zagadka z cieniami).  Tak się złożyło, że sobotni wieczór był upalny i pierwszy raz miałem przyjemność posłuchać tego dzikiego ryku xD

Serio ten sprzęt wyje jak dobra suszarka do włosów albo odkurzacz.  Jeszcze bardziej szanuję Microsoft za Xboxa One X i jego fenomenalny system chłodzenia. :sir:

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

naprawdę grafika nie jest najważniejsza w grach

Tak samo jak uroda kobiet, bo liczy się "wnętrze"

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Tak samo jak uroda kobiet, bo liczy się "wnętrze"

Dokładnie tak. 

Opublikowano
4 minuty temu, blantman napisał:

Dokładnie tak.

Kiedy bierzesz remaster :cool:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Troszku (pipi)enie z tym, że grafika nie jest najważniejsza, bo i tak większość dobrych gier nawet tę swoją umowną "brzydotę" niskiego budżetu realizują w sposób dla oka przyjemny. Chociażby przykład The Messenger, gdzie (spoiler z późniejszej części gry) || co sprawia, że sfera AV jest po prostu fantastycznie zrealizowana. Nawet jeśli nie da się tego porównać do AAA od Sony to wciąż cieszy.

Porównując się analogiami: kobieta może być atrakcyjna nawet jeśli nie wpisuje się w kanon ogólnie przyjętego piękna, a brzydka laska dalej jest brzydka. :cool: 

przejście między okresem teraźniejszości i przyszłości płynnie zmienia grafikę oraz audio z 8-bitów na 16

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

"Grafika nie jest najważniejsza" co mają mówić xboty jak dobrą grafike to widziały na jutubku podczas przechodzenia tlou2  :)

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Polecam Unavowed jest jeszcze w game pass i właśnie nadrabiam. Wspaniała gra. Oczywiście na PC

Jeżeli takie gry nazywa się blantmanami to nie uważam tego za obrazę :)  

To by była nawet fajna gra...tak ze 30-40 lat temu.

Opublikowano

You

Vs the guy she told you not to worry about

GRAFICZKA :fsg:

Opublikowano

Jak już szukasz ładnej graficzki 2D, to rób to dobrze, a nie jakieś HK z dupska wyciągasz

Opublikowano

nie no Panowie, szanujmy się nie ma co nawet porównywać, Ori to zupełnie inna półka,

Opublikowano

Ok, to pamiętajcie żeby też nie porównywać TLOU2 do innych gier 3D, BO JEST ZA ŁADNA. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

"Grafika nie jest najważniejsza" co mają mówić xboty jak dobrą grafike to widziały na jutubku podczas przechodzenia tlou2  :)

Dobrą a nawet lepszą grafikę boty obserwują odkąd wyszedł ONE X.

12 minut temu, Hum napisał:

Ok, to pamiętajcie żeby też nie porównywać TLOU2 do innych gier 3D, BO JEST ZA ŁADNA. 

Na pewno jedną z ładniejszych ale czy najładniejsza i tak i nie. 

Opublikowano

ładniejsze to na pewno, ale lepsze? 

nah

Opublikowano

Estetyka jest kwestią bardzo subiektywną, ale pod kątem czystej metroidvanii i świata nie powstało tej generacji nic lepszego od Hollow Knight, a jedynym tytułem mogącym mu dorównać jest pierwsze Ori, bo niestety dwójeczka mnie niezbyt porwała.

Opublikowano

Ori na dualshocku byłoby fajne, ale na tym guwnie od bąka... kekw

Opublikowano

Kurła nie grałem jeszcze ani w Hollow Knighta, ani w Ori :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.