Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

Ori na dualshocku byłoby fajne, ale na tym guwnie od bąka... kekw

To sobie zagraj na steamie. 

Ja tak grałem i było luksus. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, maciucha napisał:

Kurła nie grałem jeszcze ani w Hollow Knighta, ani w Ori :shieeet:

Obie gierki w GP :sir: (a raczej 3, bo obie czesci ori)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Czy przyciski w grze podmieniły się na te z PlayStation? Zawsze mnie to zastanawiało.

nope, ale chyba są gry, które tak robią - coś mi się kojarzy mad max

na originie ostatnio testowałem rime, pyre i dead cells, i miałem przyciski jak na PlayStation, ale z reguły są te xboksowe

Opublikowano

No jak miałem gamepassa 1,5 roku za friko to prawie w nic z niego nie zagrałem bo miałem mało czasu i fazę na stardew valley xd

Opublikowano

> Ori graficzka w 2d

Oglądasz trailer, a prawie wszystko w 3d xD

Opublikowano

Opublikowano
4 godziny temu, 20inchDT napisał:

> Ori graficzka w 2d

Oglądasz trailer, a prawie wszystko w 3d xD

Ori to tzw. 2.5D.

12 minut temu, ASX napisał:
Stim

No taka blacha kolego. Czyzby mialo dojsc do rehabilitacji HZD?

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, ASX napisał:

Znowu ta propaganda piratów.

Opublikowano

Nie ma nic złego w dawaniu tej c00rwy aloy pecetowcom. Niech wiedzą że nawet na konsolach nie zawsze jest różowo 

Opublikowano

Teraz mają Abby. Obejrzałem fragment recki AJ i nie zdawałem sobie sprawy, że trans ma aż tak męską posturę i bica :obama: Łby rozwala gołymi pięściami jak Hulk.

Opublikowano

Kilkuletnia gra za prawie 200zl, gdzie wersja na konsole za 40zl, no nie powiem, ładnie Sony ruka tych blacharzy. Proponuję coś wydać z ps3 za 150zl i tak kupią, bo są spragnieni gier z najwyższej półki. Dobrze, będzie więcej pieniążków na kolejne exy ze średnią nie do osiągnięcia dla zielonych nieudaczników. 

14 godzin temu, MaZZeo napisał:

No fajne te exy xd

Mówisz o całej bibliotece x-śmieciarki? 

:yao:

10 godzin temu, 20inchDT napisał:

Teraz Obejrzałem fragment recki

Takie to właśnie wasze życie, forum 24/7 i oglądanie wybitnych gier na yt, bo jka wiadomo na xboxie w tym roku to tylko Bleeding 69% Edge. XDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano
12 minut temu, YETI napisał:

wersja definitywna za prawie 200zl, gdzie beta na konsole za 40zl, no nie powiem, ładnie Sony wspiera tych blacharzy.

Taka prawda i jeszcze MS tez się zapowiedział że będzie wspierał 60 klatek w swoich grach. Hahah beka (pipi)ac te zwierzęce PlayStation i 30 fpsów, poczeka się na definitve na blachę, a Horizona ogra w passie, bo te cinematiki od PlayStation to chyba tylko wg klapów w Choroszczy warto grywać na FailStation. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDD

Wezyrek, Bleeding Edge skończone, czy co ty tam teraz męczysz na x-trupie? 

Opublikowano

No nie powiem, podziwiam was... Już od rana się napyerdalać w cw :wio:. To coś jak być pjanym jeszcze przed południem. :ninja:

Opublikowano

Yeti coś szybko z baru wrócił. 

Fajnych tam psychofanów tych waszych gierek macie

Takich nie za mądrych

Edytowane przez Hum

Opublikowano
4 minuty temu, alb84 napisał:

No nie powiem, podziwiam was... Już od rana się napyerdalać w cw :wio:. To coś jak być pjanym jeszcze przed południem. :ninja:

Nie ma lepszej rozrywki. :banderas: @Hum zwierzaki w akcji. Wcześniej ten typ co zniszczył Plejkę po tym jak Horizon miał ukazać się na PC. :yao: Całe szczęście już można odpuścić sobie granie w 30 klatkach na PS4.5 i zaiwestować w dobrego PC-ta. 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Aby lepiej zrozumieć niebieskich pomyleńców zanurzam się w odmętach szaleństwa w Hellblade, a zaraz dwójeczka w grafice nieosiągalnej dla PS 4.5.:banderas:

Hellblade? Czyli bez zmian, cała generacja przegrana (słowo kluczowe dla zielonych przegrywow) na crapikach na góra 7.

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Aby lepiej zrozumieć niebieskich pomyleńców zanurzam się w odmętach szaleństwa w Hellblade, a zaraz dwójeczka w grafice nieosiągalnej dla PS 4.5.:banderas:

czy naprawdę nie masz w co grać, że odpalasz takie crapy? 

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

na crapikach na góra 7.

Przecież nie gram w Days Gone czy nowego Assassina w Japonii.

Teraz, suteq napisał:

Po nieco przydługawym The Messenger potrzebuję jakiejś krótkiej, liniowej gry, a że A Plague Tale jakos do mnie nie przemawia to sprawdzam jak po latach broni się Helblade Sensual Sacrifce.

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Zadajesz takie pytanie posiadaczowi konsoli, która może się pochwalić tym, że jest kupą guwna bez gier? 

Opublikowano

plejśmieciarka 4.5 będzie miała gry w 60fpsach czy dalej slajdy 20-30fps?  :)  no kur.wy z sony od czasu ps3 to obiecują i gry a jak nie było tak dalej nie ma  ;)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.