Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No i hui zaczyna się. Nie, nie bo gejm pass. Po prostu, ja jako klient jestem zadowolony z pracy konsoli. Nie wiem jak to kur.wa inaczej wytłumaczyć 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Kolejny co pomylił tematy i próbuje coś tłumaczyć.

xbox chuj.

Opublikowano

Woził gnój. 

Opublikowano

Nic nie trzeba tłumaczyć. Sony kochane, 100mln konsol, "wybitne exy". Ale ta społeczność, ja pier.dole ale śmieć 

Opublikowano
28 minut temu, drozdu7 napisał:

100mln konsol,  Ale ta społeczność, ja pier.dole ale śmieć 

Mniejsze prawdopodobieństwo trafienia na Coma_PL na PSNie niż na xXBiG_DaDDyXx na live :lapka:

Z @suteq jak graliśmy zimą to najczęściej na jakiś 13 letnich fanów tik-toka trafialiśmy najczęściej

A propo tiktoka

Jakby przeszło to już widzę tą zakładkę społeczności na na Xboxie XD

Opublikowano

Piękne chwile Figuś. Zagramy w coś jeszcze na plejstejszon 5, wierzę. :banderas: 

Opublikowano

Halo Infinite ma chodzić w 120fps i to by tłumaczyło grafę. 

Mega hardcory, co tylko w multi grają, to pewnie będą zachwyceni. 

Ja osobiście wolę 30fps i zaj.ebistą grafę lub 60fps i normalną grafę, ale hardcorem nie jestem. 

Są też plotki, że multiplayer w halo ma być free to play bez mikrotranzakcji, ale nikt nie ma pojęcia co to miałoby potencjalnie znaczyć

Opublikowano

W multi chyba. Tamten pokaz tego trybu nie dotyczył.

Opublikowano

Czyli multi będzie jeszcze gorzej wyglądać niż ten zwiastun serialu Goryl Magilla xD

Opublikowano

Będzie grane :xboss:

Czaicie, ze klapy to takie młoty, że opłacaja psplus, a first party to tylko singiel? To juz lepiej sobie jakies f2p multi pograc. Wyje.bali sie sami na własne zyczenie.

Opublikowano

Znam takich ludzi co opłacają PS Plus, nie grają w multi i nawet nie dodają sobie gier z plusa do biblioteczki? Nauczyli się bulić obowiązkowy haracz.  Od 2015 roku nie płacę za plusa bo wy(pipi)ane w multi a te gry, które łaskawie dodają na tej generacji to śmiech na sali.

Opublikowano

Gry na ps Plus są średnie, ale nie jakaś padaka od razu. Był Bloodborne, Tomb Raidery, Wipout, Yakuza, call of duty i wiele innych gier AAA. 

Nie wiem jak to się ma do darmowych gier z Golda na xa. Jak kiedyś miałem xa, to pamiętam, że dawali mega stare gry.

PC ma ciekawiej, bo ma darmowe gry za naprawdę darmo. Zwlaszcza Epic lubi rozdawać

Opublikowano

Raz od święta zdarza się dobra gra na PS4, ale takie Bloodborne albo Uncharted to raczej każdy już dawno zagrał. Na PS3 było zupełnie inaczej, co miesiąc 2-3 świetne gry wpadały i naprawdę nie miałem potrzeby robienia częstych zakupów gier. No ale wtedy multi nie był płatny, więc gry musiały być mocne. Gry z Golda to jeszcze gorsza oferta.

Opublikowano

Dobra, dobra już.

Na chłodno to konfa Xboxa:

- zastosowanie SSD - zero

- nextgenowa grafika - zero

- Velocity gow.no, gejtracingi i inne hokus pokus - zero.

Mógłbym wymienić jako zaletę, że Halo ma choć datę premiery, ale szczerze to trzymam kciuki że przełoża na 2022. Najbardziej intrygujące gry z konfy ( stalker, fable) to 2022 z obsuwa na 2023.

Opublikowano

O, Sony się zesrało na rzadko przed chwilą, to SDF leci na ratunek.

BTW. czytaliście, że pady mają trzymać jakieś 10h? Nie tylko SSD jest szybki, ale kontroler też wysysa baterię w tempie sprintera :usmiech:

Po roku ile to będzie? 6h?

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Nie no lepiej bateryjki jak do gejboya  :) halo c00rwa mamy 2020 panie spencer  :)

Opublikowano

2348131_1.jpg

2 opakowania tych kolorowych LGBT scoorvesynów i gram spokojnie jak PAN po 20h+ :usmiech:

A wy jak tam? Garba już macie od grania na metrowym kabelku USB?

Opublikowano

Tylko eneloopy i ładowareczka energizer.  Zdążysz przejść dwie części Yakuzy z GP zanim te sc00rwysyny się rozładują :cool:

Opublikowano

A jak klapka od baterii się spie.rdoli to na taśmę izolacyjna można przykleić, tylko z tekturką żeby równo dociskało :cool:

Opublikowano

Zielone szympansy i ich pad ulepiony z gówna  :)

Opublikowano

Besskitu, ale te bateryjki w padach to był jeden z powodów, dla których Xkloca nie kupiłem w zeszłym roku (tak, miałem chwilę słabości).
Na PlayStation jak panisko - jeden pad się ładuje, drugim gram, a tutaj? Jakieś paluszki, rozrywanie opakowania, wymiana, robienie zapasów na czarną godzinę - jak zwierzęta...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.