Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 409,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

Pamietam z kolei jak ci drugi x360 miał rrod...

co?

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko ex4ct się odkleił.

Pirackie PSXy latały, pirackie PS2 też latały, ale nie było to na taką skalę jak przy Xboxie 360.

Opublikowano

Ty chyba masz coś z głową. XDDD

PSX - piraty

PS2 - piraty

PSP - piraty

PS3 - składki

Pewnie gdyby nie wprowadzono ograniczeń przy współdzieleniu konta to i na PS4 cebulonoby aż miło. W Polsce mówisz konsola myślisz PlayStation, ale mówisz klap myślisz (ex)pirat. :) Z resztą i tak (wciąż mniejsza od konkurencji) popularność X360 wynika z tego że można było go łatwo piracić.

Zmysł cebularza był na tyle silny, że rodzimy gamer czyli klap lub blacharz przekonał się nawet do Xa. Piractwo jest wpisane w DNA polskiego gracza. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

PS3 to też piraty i można było grać online bez problemu. Była inba jak złamali w końcu tego złoma. 

Opublikowano

Gdzieś ten speedruning weekendowy w końcu musi mieć korzenie.

Opublikowano

No jak ktoś uważa że w Polsce kupowali Xboxa360 bo chcieli sobie pograć w Halo a nie spiracona Fifę no to xD to nawet za mocne jest jak na  standardy CW :)

Opublikowano

W dzisiejszych czasach, jak ktoś chce grać na piratach, to kupuje PC.
Z drugiej strony piraty lekko tracą na znaczeniu przy takich dealach, jak gamepass, ps now czy ciągle popularna wymiana używek.

Opublikowano
23 minuty temu, Szymek napisał:

No jak ktoś uważa że w Polsce kupowali Xboxa360 bo chcieli sobie pograć w Halo a nie spiracona Fifę no to xD to nawet za mocne jest jak na  standardy CW :)

przecież to Wezyr, on do tej pory myśli że Xbox jest fajną konsolą.

Opublikowano
3 godziny temu, 20inchDT napisał:

co?

Twoja pierwsza konsola rozumiem jest Xboxone?

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

przecież to Wezyr, on do tej pory myśli że Xbox jest fajną konsolą.

Chyba nie zrozumiałeś, że on mówi o Tobie. :dynia: Ja jestem dokładnie świadom, że zasługą popularności Xboxa 360 było łatwość piracenia którą bardzo chętnie wykorzystywała dominująca grupa graczy w Polsce czyli klapy i blacharze. :) Ja j,ebię exact, chyba wciąż nie otrząsnąłeś się z tego, że Sony zamknęło Evolution.

Po DriveŚmieciu nawet im się nie dziwię, :)

Opublikowano
10 godzin temu, 20inchDT napisał:

a pamiętacie jak hakerzy wykradli dane z kont psn, a te młotki nie poinformowały klientów od razu, żeby zablokowali karty w banku? Good times :kaz:

no beka z niebieskich frajerów, włam na psn, konsole pół roku offline, dane skradzione, kasa przepadła z kont a sony im jak ostatnim śmieciom rzuca starego ratcheta z flowerem jako pocieszenie xDDDDDDDD  później jeszcze mendrek z figosiem biegali po forum zadowoleni jak cudowanie po nasraniu na ryje przez sony dostać plaskacza :) 

ale co się dziwić skoro niebieskie larwy to dawne piraty, teraz kupią grę na rok i dwudniowy wyścig do wysyłki w piątek i udają Zenka a na plejśmieciu 4.5 bez gier z cenami po 330zł to dopiero będzie kwik w niebieskim szambie  :)  

Opublikowano

"Niebieskie larwy" to duma, honor, tradycja - od pokoleń, a z piratów to się wywodzą boty - to takie nasze konsolowe Helghasty, niby też kiedyś ludzie (bo zaczynali od Pleja), ale jak wraz z  PS3 skończyło się piractwo, to z konsolą Sony zostali tylko najszlachetniejsi, a reszta rynsztokiem popłynęła w stronę ostatniego bastionu wypalanej Esperanzy i tak już zostali.

Opublikowano

Przeciez 3 i 4 są złamane. Na Xbox one pozostał tylko jeden pirat :pirate:

Opublikowano

Nie wiem daddy co ci rodzice w domu robili, ale przykre musiałeś mieć dzieciństwo. A to z oddawaniem fekaliów na twarz musisz znać z autopsji

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

Na Xbox one pozostał tylko jeden pirat :pirate:

raczej nie jeden, ale 15 milionów piratów :pirate:

Opublikowano

Widzieliście nowego Xboxa Series S?

EhXLd3PXcAEEmDE?format=jpg&name=medium

Edit: pomyliły mi się fotki.

EhX82n1UYAATqsI?format=jpg&name=medium

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ciekawi mnie moc tego ustrojstwa. Wygląda jak maszynka do gamepassa bez napędu i ciekawe, czy M$ będzie wymuszał na devach pisanie builda specjalnie pod to, bo raczej osiągów xsx/ps5 nie będzie tu.

Opublikowano

Różnica ma byc chyba tylko w rozdzielczości? Ewentualnie RTX będzie okrojony, reszta chyba będzie tak samo jak na SeXie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.