Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

Pamietam z kolei jak ci drugi x360 miał rrod...

co?

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko ex4ct się odkleił.

Pirackie PSXy latały, pirackie PS2 też latały, ale nie było to na taką skalę jak przy Xboxie 360.

Opublikowano

Ty chyba masz coś z głową. XDDD

PSX - piraty

PS2 - piraty

PSP - piraty

PS3 - składki

Pewnie gdyby nie wprowadzono ograniczeń przy współdzieleniu konta to i na PS4 cebulonoby aż miło. W Polsce mówisz konsola myślisz PlayStation, ale mówisz klap myślisz (ex)pirat. :) Z resztą i tak (wciąż mniejsza od konkurencji) popularność X360 wynika z tego że można było go łatwo piracić.

Zmysł cebularza był na tyle silny, że rodzimy gamer czyli klap lub blacharz przekonał się nawet do Xa. Piractwo jest wpisane w DNA polskiego gracza. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

PS3 to też piraty i można było grać online bez problemu. Była inba jak złamali w końcu tego złoma. 

Opublikowano

Gdzieś ten speedruning weekendowy w końcu musi mieć korzenie.

Opublikowano

No jak ktoś uważa że w Polsce kupowali Xboxa360 bo chcieli sobie pograć w Halo a nie spiracona Fifę no to xD to nawet za mocne jest jak na  standardy CW :)

Opublikowano

W dzisiejszych czasach, jak ktoś chce grać na piratach, to kupuje PC.
Z drugiej strony piraty lekko tracą na znaczeniu przy takich dealach, jak gamepass, ps now czy ciągle popularna wymiana używek.

Opublikowano
23 minuty temu, Szymek napisał:

No jak ktoś uważa że w Polsce kupowali Xboxa360 bo chcieli sobie pograć w Halo a nie spiracona Fifę no to xD to nawet za mocne jest jak na  standardy CW :)

przecież to Wezyr, on do tej pory myśli że Xbox jest fajną konsolą.

Opublikowano
3 godziny temu, 20inchDT napisał:

co?

Twoja pierwsza konsola rozumiem jest Xboxone?

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

przecież to Wezyr, on do tej pory myśli że Xbox jest fajną konsolą.

Chyba nie zrozumiałeś, że on mówi o Tobie. :dynia: Ja jestem dokładnie świadom, że zasługą popularności Xboxa 360 było łatwość piracenia którą bardzo chętnie wykorzystywała dominująca grupa graczy w Polsce czyli klapy i blacharze. :) Ja j,ebię exact, chyba wciąż nie otrząsnąłeś się z tego, że Sony zamknęło Evolution.

Po DriveŚmieciu nawet im się nie dziwię, :)

Opublikowano
10 godzin temu, 20inchDT napisał:

a pamiętacie jak hakerzy wykradli dane z kont psn, a te młotki nie poinformowały klientów od razu, żeby zablokowali karty w banku? Good times :kaz:

no beka z niebieskich frajerów, włam na psn, konsole pół roku offline, dane skradzione, kasa przepadła z kont a sony im jak ostatnim śmieciom rzuca starego ratcheta z flowerem jako pocieszenie xDDDDDDDD  później jeszcze mendrek z figosiem biegali po forum zadowoleni jak cudowanie po nasraniu na ryje przez sony dostać plaskacza :) 

ale co się dziwić skoro niebieskie larwy to dawne piraty, teraz kupią grę na rok i dwudniowy wyścig do wysyłki w piątek i udają Zenka a na plejśmieciu 4.5 bez gier z cenami po 330zł to dopiero będzie kwik w niebieskim szambie  :)  

Opublikowano

"Niebieskie larwy" to duma, honor, tradycja - od pokoleń, a z piratów to się wywodzą boty - to takie nasze konsolowe Helghasty, niby też kiedyś ludzie (bo zaczynali od Pleja), ale jak wraz z  PS3 skończyło się piractwo, to z konsolą Sony zostali tylko najszlachetniejsi, a reszta rynsztokiem popłynęła w stronę ostatniego bastionu wypalanej Esperanzy i tak już zostali.

Opublikowano

Przeciez 3 i 4 są złamane. Na Xbox one pozostał tylko jeden pirat :pirate:

Opublikowano

Nie wiem daddy co ci rodzice w domu robili, ale przykre musiałeś mieć dzieciństwo. A to z oddawaniem fekaliów na twarz musisz znać z autopsji

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

Na Xbox one pozostał tylko jeden pirat :pirate:

raczej nie jeden, ale 15 milionów piratów :pirate:

Opublikowano

Widzieliście nowego Xboxa Series S?

EhXLd3PXcAEEmDE?format=jpg&name=medium

Edit: pomyliły mi się fotki.

EhX82n1UYAATqsI?format=jpg&name=medium

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ciekawi mnie moc tego ustrojstwa. Wygląda jak maszynka do gamepassa bez napędu i ciekawe, czy M$ będzie wymuszał na devach pisanie builda specjalnie pod to, bo raczej osiągów xsx/ps5 nie będzie tu.

Opublikowano

Różnica ma byc chyba tylko w rozdzielczości? Ewentualnie RTX będzie okrojony, reszta chyba będzie tak samo jak na SeXie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.