Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kukle beda swedzialy klapów, ale sami tak wybiorą.

Opublikowano

cały ten statek mongolski opiera się na OC, wszystkie prędkości jakie podało Sony to tryb odrzutowiec (CPU, GPU, mityczny SSD), pomyślcie co się będzie działo za piekło w tak zamkniętej obudowie

Opublikowano

@C1REX, chodzi o wydajność w produkcji, a nie o wydajność chipów, co już zostało zdementowane przez Sony.

Opublikowano

Może te CPU nie spełniało wymagań, bo za bardzo się grzało, a chłodzenie było na styk wystarczające?
Chłodzenie w Xboksie jakoś dużo konkretniej wygląda, a to ma mega wpływ na wydajność.

EDIT. Parę sekund po sprostowaniu plotki to napisałem. Czyli dobra nowina dla każdego.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
10 minut temu, C1REX napisał:

Konsola+gamepass+EA Play (150+60 gier)+online za $24.99 miesięcznie. Przecież ta oferta jest nierealna. 
PS5 z jedną grą i ps plus to będzie jakieś $600 lub więcej na start.

Zdradzę ci sekret - PS5 też będzie można kupić na raty.

Opublikowano
Just now, Observer said:

Zdradzę ci sekret - PS5 też będzie można kupić na raty.

Ale jakie raty. Xbox w all access wychodzi taniej, niż konsola + gamepass oddzielnie. 

Za sam psnow i/lub jedną grę więcej dasz, niż za wszystko z xboksem. 

Piszę to, jako osoba grająca w xboksa na PC i planująca dodać ps5. Podobnie jak mam teraz.

Opublikowano

To jest dobre, 200 gier z gp, chvj ze zero next genowych, ale nierealna oferta. Jeszcze ta wsteczna, zagram sobie w 20 letnią grę, bo w co mam innego grać, jak Spencer zapomniał o tytułach startowych xDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Gamepass to jedno, ale do tego jest EA Play. 

EA PLAY KU.RWA za FREE. 
To oznacza wszystkie FIFY, NHL, STAR WARS, NBA, NEED FOR SPEED, BATTLEFIELD, etc. 

Sony może doda fife do konsoli. 

Opublikowano

Bo Sony ma tych tytułów od (pipi)a na start.

Spiderman o długości pewnie zaginionego u4 i w sumie tyle xD 

ograsz spidera i koniec, tam bediesz mieć przynajmniej w co grać 

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Bo Sony ma tych tytułów od (pipi)a na start.

Spiderman o długości pewnie zaginionego u4 i w sumie tyle xD 

ograsz spidera i koniec, tam bediesz mieć przynajmniej w co grać 

Coś mnie ominęło, czy Sony już podało listę gier startowych? Pewnie jutro będziemy wiedzieć znacznie więcej :lapka:

Opublikowano

Słyszałem plotkę, że jeśli ktoś się zastanawia, jakie xy sony jeszcze zapowie, to prawdopodobnie wszystkie o których pomyślałeś.
Plotka brzmi genialnie i podobno jest oparta o ilość kupionych po cichu studiów i jak xy wpłynęły na sukces ps4.
Plotka, więc nie mam pojęcia, czy prawda. Połowa plotek się sprawdza, a druga połowa to bzdury. 

Jednak cena wejścia na premierę $600-$700 z 3 grami + psnow vs $24.99 i xy mogą Sony nie wystarczyć. W poprzedniej generacji Xbox nie miał nic na start, a teraz ma cholernie silną ofertę. Może to zmusi Sony do dodania PS now do konsoli?

Opublikowano

Sony nie stać na dodawanie swoich exów w premierę do jakiegokolwiek abo

Opublikowano
25 minut temu, YETI napisał:

Coś mnie ominęło, czy Sony już podało listę gier startowych? Pewnie jutro będziemy wiedzieć znacznie więcej :lapka:

Jeśli myślisz Yeti że jutro sony magicznie wyciągnie z kapelusza kolejne sztosy na premierę konsoli to polecam ci oglądać konferencję z pubu, będzie 22 to nawet dziwnie wyglądać nie będziesz xD

zamiast tego pewnie będzie obciąganie kin dybała do FFVI z premierą w 2024

Opublikowano
22 minuty temu, C1REX napisał:

W poprzedniej generacji Xbox nie miał nic na start, a teraz ma cholernie silną ofertę.

W poprzedniej generacji mieli lepsza oferte. Forza Motorsport 5 na start, Dead Rising 3, Ryse, Killer Instinct, Zoo Tycoon, a teraz...? Byl powod by do sklepu biec w dniu premiery. Kogo obchodzi jakies EA Play i fifa ze starym Battlefieldem?

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

jak sobie przypomnieć, ludzi też nie obchodziło Forza, DR3, KI itd. pobiegli wtedy do sklepu bo PS4 było mocniejsze i oferowało tańsze granie (sporo ludzi przekonana, że na Xboxie nie będzie używek)

Opublikowano

Bełchatów się aktywował jak przed każdym festynem beki u Sony a później znowu będzie siedział pół roku pod kamieniem do kolejnego :)

Nic już nie uratuje tego middlegena Sony bez gier :)

Opublikowano

Plotki o cenie ps5 za $449 i $349 się popularyzują.
Jeśli cena ps5 digital będzie podobna do series S, to może to przekonać wiele osób. 

exclusivy moim zdaniem będą mieć znaczenie później, kiedy ich będzie więcej. Podobnie jak to było przy ps3.

Opublikowano
7 godzin temu, C1REX napisał:

Ale jakie raty. Xbox w all access wychodzi taniej, niż konsola + gamepass oddzielnie. 

Policz to jeszcze raz. Bo pyerdolisz. I napisz coś czasem z charakterem bo "tłumaczenie" jerst nudne i musze posty przewijac. 

Opublikowano

Oj będą dzisiaj udawane zachwyty jakie Sony dobre a w nocy płacz do poduszki przed snem. 

Opublikowano

Nikt nie będzie w nocy spał po takiej dawce emocji. No chyba że boty padną ze zmęczenia bo od kilku dni nie moga spać bojąc się bombardowania. 

Opublikowano

"Bombą" pokazu ma być kolejne ch,ujowe Final Fantasy, ew. jakaś ciekawa multiplatforma która skrzydła rozwinie dopiero na XSX.

Dzisiaj mój sen będzie spokojny jak u dziecka.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
5 godzin temu, C1REX napisał:

Plotki o cenie ps5 za $449 i $349 się popularyzują.

Jprdl, przestan. Ta konsola nie bedzie kosztowac 349. Uzyj mozgu. 15tf i 20 gb ram pamiętamy :dynia:

Opublikowano

Bedę Was cytował chłopaki. :banderas:

Opublikowano

akurat $ony nie może narzekać na brak pieniedzy, więc nie zdziwie się jeżeli będą sporo dokładać do Playstation 5.

Spodziewam się cen na poziomie 400 dolarów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.