Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Mówią o Xboxie bez gier, a cały czas zachodzę w głowę o jakich grach można mówić w przypadku PS5 dostępnych na premierę... Jedno wielkie NIC.

Tutaj to jest dopiero pustynia...

Edytowane przez Shago

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Pokaz interfejsu XDDDD PATRZCIE, DRODZY ODBIORCY, TAK WYGLĄDA IKONKA NETFLIXA! Ale poczekajcie, bo musi się zbuforować, w międzyczasie opowiem wam o 3d audio

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Ja tam im się nie dziwię też byłbym wkurzony jakby zapowiedzieli mi konsolę nowej generacji bez gier xD xbox wyznacza standardy w yebaniu graczy 2 generację z rzędu  :)

7 lat temu chociaż telewizje mogłeś pooglądać

Opublikowano

Kiedyś to było, 360 szła łeb w łeb z PS3, mimo, że chińczyki mieli rozpęd z potężnej piątej generacji i jeszcze potężniejszej szóstej, a teraz dużo, tanio, tesco. Z drugiej strony nie ma żadnego ryzyka, gry są za darmo w abonamencie, a konsola za darmo do wzięcia na raty.

Opublikowano

godfall no jak na grę z f2p z androida to tak średnio  :)  ale jaki poziom plejśmiecia 4.5 bez gier takie wymagania niebieskich larw.

plejśmieciarka 4.5 to druga konsola obok smieciarki 4 gdzie nie ma gier na premierę + multiplatformy rozmazane  w 20fpsach, klapy urodziły się po to żeby je jebać przez Kaza  :kaz:

Opublikowano

Dobrze że to ostatnia generacja z udziałem marki xbox na rynku bo żal na to patrzeć 

Opublikowano

Prawilnie przypominam że Series S ktory jest nazywany konsolą nowej generacji nie jest w stanie odpalić gier w jakości poprzedniej generacji...tfu

Opublikowano
31 minut temu, YETI napisał:

xDDDDDD

Przecież na te tytuły startowe x-smiecia, to wystarczy sam Godfall, a tu jeszcze mają Spider Mana. 

Godfall XDDDDDDDDDDDD ta gierka z PC? 

Godfall-2.jpg

DLC do spidermana ja pier.dole miej ty godnośc jakąś xd

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Prawilnie przypominam że Series S ktory jest nazywany konsolą nowej generacji nie jest w stanie odpalić gier w jakości poprzedniej generacji...tfu

Prawilnie przypominam że ps4.5 ktory jest nazywany konsolą nowej generacji nie jest w stanie odpalić gier w jakości psx, ps2, ps3 i większości ps4...tfu  :dynia:

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Konsola zaprojektowana pod odpalanie gier w 1080p-1440p nie odpala gier w 4K,

BREAKING NEWS

Opublikowano
4 minutes ago, Jakim said:

I to jest niestety racja. Tzn. nie do końca, ale wiadomo o czym mówisz. 
One X był tak mocny, a jednocześnie taki niewypał, że musieli go wymazać z pamięci i z list sklepowych.

Opublikowano

Już dzisiaj po 11 latach rzeźbienia Rockstar w końcu pokaże gameplay z długo wyczekiwanej gry:

Opublikowano

Tik tak tik tak zielone robaki  :) 8h do ostatecznej eksterminacji marki xbox  :)

Opublikowano

Klapy nie wiedzą co to jest 4k i 60fps. Cała nadzieja w tym PS5, ale skoro to ma procesor słabszy od XSS, czyli konsoli za 1300zł, to znowu obejdą się smakiem. Plują na nich, a Ci się cieszą.

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Konsola zaprojektowana pod odpalanie gier w 1080p-1440p nie odpala gier w 4K,

BREAKING NEWS

Ale co ty tutaj pierdolisz za przeproszeniem. Konsola moze i jest zaprojektowana do odpalania gier w 1080 czy 1440 p ale gier pisanych pod nową generację. A nie kilkuletnich staroci, które zaraz odpali co lepsza komórka.

Opublikowano

Chciałbym komórkę, która natywnie odpali Gearsy 4 w 4k i 60fps :obama:

Opublikowano

Boty już maja gorąco bo za 8 godzin pogrom tej zielonej mazi. Ale co się dziwią jak im MS zafundował wsteczgena.

Opublikowano
38 minut temu, Pupcio napisał:

Bluber w co grasz najpierw na swoim  XBOX SERIES X? Polecam gears of war 1, halo 3 albo forze 4. (pipi)a spencer wariacie za dużo tych perełek zwolnij!

Mordo mordunio tylko Cyberpunk ogulem mnie interesuje tylko na tych konsolach, ale pewnie sprawdzę srakuze 7, gears tactics, tell me why, the medium czy dodatek do destiny bo wszystko będe miał za dara mordo. 

A do tego 

Wracam do tej gry w 4k/60fps no lepiej byc nie może 

Opublikowano

I jak tu nie postrzegać botów inaczej jak niedorozwiniętych dałnów, mówią o samochodowkach a grają w samoloty.

spacer.png

Opublikowano

paru klapów jara się remasterem 10 letniej gry od ujowego studia i dmuchaniem w pada, to dopiero jazda po dropsach  :) 

Opublikowano

Jaranko dwuletnimi brum brumami z podbita rozdzialka, co te boty

Opublikowano

Napisałem że cyberpunk mnie interesuje, ale wróce sobie do forzy bo jest to gra NIESMIERTELNA, IDEALNA GRA USŁUGA

przynajmniej jakaś ścigałka a nie martwy driveclub :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.