Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

dobra czas iść spać, dzis chyba na brzuchu

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 409,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Odpaliłem sobie jakiś filmik ze Spencerem, po dzisiaj to jego brzuch jakiś taki mniejszy i sylwetka bardziej majestatyczna. Ten ogr z halo też wygląda jakoś tak sympatyczniej, miłe skojarzenia ze Shrekiem, który też był zielony :O

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Listunio zamknij juz morde

Serio, o czym on pisze w ogole

eksy zawsze były crossgenowe, co on pyerdoli

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Listunio zamknij juz morde

Sorry , zapomniałem go nakarmić. @20inchDT buda.

1 minutę temu, Ludwes napisał:

Serio, o czym on pisze w ogole

eksy zawsze były crossgenowe, co on pyerdoli

No to napisałem że beda cross gen

Opublikowano
25 minut temu, Hum napisał:

Zrzut_ekranu_2020-09-16_o_22.18.38.png

Chyba yebnę te 5 piw z zawodu konferencją. 

Opublikowano

Ten Xbox zawsze był taki seksowny? Kurde A ten hot gamepass za 4pln miesięcznie ależ jestem horny, spencer tygrysie bierz mnie

Opublikowano

Czyli Demons, Spider, SackBoy, Destruction All cars, Godfall VS nic

Pieknie zaczyna się ta generacja :kaz:

Opublikowano

Game pass  swietna usługa, zawsze szanowałem.

Opublikowano

W cenie gierki crossgena na PS5 można kupić ze 3 lata Game Passa, 3 lata gier dostarczanaych przez studia MS w cenie abonamentu.

https://lowcygier.pl/polecane/promocje-na-xbox-game-pass-4-miesiace-za-1293-zl-6-miesiecy-za-4609-zl-17-miesiecy-za-18834-zl/

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Sony tez ma gamepassa

Z battlefield one XD

Panowie, bo az mi szkoda was. Wezcie kupcie tego xboxa z gamepassem, bo sony z czasow ps3 znowu wraca.

Opublikowano

Niech mi ktoś w końcu usunie tego senior membera bo nie mogę kurwa patrzeć na ten złodziejski kolor!

80 euro. niech mnie chuy!

Opublikowano

ale wjedzie game pass ultimate :banderas:

Opublikowano
8 godzin temu, Shago napisał:

Chyba śmierć ze śmiechu co za padline przygotowało Sony :)

Prorocze słowa :banderas:

Opublikowano

Czezki zalatwiaj z polskim oddzialem te xboxy, bo gierek na ps to ty nie sprzedasz!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 minut temu, eX4cT_PL napisał:

W cenie gierki crossgena na PS5 można kupić ze 3 lata Game Passa, 3 lata gier dostarczanaych przez studia MS w cenie abonamentu.

https://lowcygier.pl/polecane/promocje-na-xbox-game-pass-4-miesiace-za-1293-zl-6-miesiecy-za-4609-zl-17-miesiecy-za-18834-zl/

Czy trzeba dodawać coś więcej?

Hańba. Ten pokaz to była hańba. Cena gier first party to hańba dla Europejczyków i Kanadyjczyków. Jak to wygląda w obliczu konkurencji i ich Gamepassa za parę złotych? Powtarzam - hańba. I ta odpowiedź Sony z Kolekcją PS Plusa, gdzie wrzucą wam kilka starych gierek - to ma być ta ich odpowiedź na GP. Żałosne.

A co jest najżałośniejsze? To że MS niesłusznie dostawał miesiącami baty za to, że od razu ogłosiło, iż gierki będą wychodzić na początku jako crossgeny. Potem wyskoczyło Sony z gadkami, że oni wierzą w generacje, że chcą dać graczom true next gen experience niemożliwy na PS4... tylko żeby 3 miesiące później zapowiedzieć, że wszystkie ich exy wychodzą też na PS4 (i PC) xdddd Czyste oszustwo i naciąganie. To jest ku.rwa dramat i bawi mnie czytanie resetery (spójrzmy prawdzie w oczy - internetowej twierdzy Playstation), na której wszyscy starają się to jakoś sobie wytłumaczyć po miesiącach gnojenia MS za szczerość i lizania jajec Sony. Shame on you.

Opublikowano

wszystkie exy Sony wychodzą na PS4 i PC, dajcie klapy jakiś argument za PS5, bo ja coś nie mogę już znaleźć 

Opublikowano

A teraz wszyscy co płakali że @ASX pisze $ony proszeni są o przeprosiny dla chłopa

Jakie samozaoranie XD

NMyNnBv.gif

żałuję że Kyo mi nie kupił więcej tego taniego gamepassa

maxresdefault.jpg

Opublikowano

bez kitu, gierki za 80 euro, exy sony w jakimś abonamencie, no niezbyt kolorowo się biznes kroi dla Dejwa i kanabisa, chyba że się przestawią na dymanie fanów Nintendo

Opublikowano
11 minut temu, Figaro napisał:

Czy trzeba dodawać coś więcej?

Hańba. Ten pokaz to była hańba. Cena gier first party to hańba dla Europejczyków i Kanadyjczyków. Jak to wygląda w obliczu konkurencji i ich Gamepassa za parę złotych? Powtarzam - hańba. I ta odpowiedź Sony z Kolekcją PS Plusa, gdzie wrzucą wam kilka starych gierek - to ma być ta ich odpowiedź na GP. Żałosne.

A co jest najżałośniejsze? To że MS niesłusznie dostawał miesiącami baty za to, że od razu ogłosiło, iż gierki będą wychodzić na początku jako crossgeny. Potem wyskoczyło Sony z gadkami, że oni wierzą w generacje, że chcą dać graczom true next gen experience niemożliwy na PS4... tylko żeby 3 miesiące później zapowiedzieć, że wszystkie ich exy wychodzą też na PS4 (i PC) xdddd Czyste oszustwo i naciąganie. To jest ku.rwa dramat i bawi mnie czytanie resetery (spójrzmy prawdzie w oczy - internetowej twierdzy Playstation), na której wszyscy starają się to jakoś sobie wytłumaczyć po miesiącach gnojenia MS za szczerość i lizania jajec Sony. Shame on you.

wszystko prawda 

Opublikowano

Po generacji spędzonej z PS4, nadszedł czas na Sexa. PS5 się kupi, jak pojawi się jakaś sensowna lista eksów. Gamepass za 4 zł + lepsze multiplatformy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.