Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

dobra czas iść spać, dzis chyba na brzuchu

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Odpaliłem sobie jakiś filmik ze Spencerem, po dzisiaj to jego brzuch jakiś taki mniejszy i sylwetka bardziej majestatyczna. Ten ogr z halo też wygląda jakoś tak sympatyczniej, miłe skojarzenia ze Shrekiem, który też był zielony :O

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Listunio zamknij juz morde

Serio, o czym on pisze w ogole

eksy zawsze były crossgenowe, co on pyerdoli

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Listunio zamknij juz morde

Sorry , zapomniałem go nakarmić. @20inchDT buda.

1 minutę temu, Ludwes napisał:

Serio, o czym on pisze w ogole

eksy zawsze były crossgenowe, co on pyerdoli

No to napisałem że beda cross gen

Opublikowano
25 minut temu, Hum napisał:

Zrzut_ekranu_2020-09-16_o_22.18.38.png

Chyba yebnę te 5 piw z zawodu konferencją. 

Opublikowano

Ten Xbox zawsze był taki seksowny? Kurde A ten hot gamepass za 4pln miesięcznie ależ jestem horny, spencer tygrysie bierz mnie

Opublikowano

Czyli Demons, Spider, SackBoy, Destruction All cars, Godfall VS nic

Pieknie zaczyna się ta generacja :kaz:

Opublikowano

Game pass  swietna usługa, zawsze szanowałem.

Opublikowano

W cenie gierki crossgena na PS5 można kupić ze 3 lata Game Passa, 3 lata gier dostarczanaych przez studia MS w cenie abonamentu.

https://lowcygier.pl/polecane/promocje-na-xbox-game-pass-4-miesiace-za-1293-zl-6-miesiecy-za-4609-zl-17-miesiecy-za-18834-zl/

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Sony tez ma gamepassa

Z battlefield one XD

Panowie, bo az mi szkoda was. Wezcie kupcie tego xboxa z gamepassem, bo sony z czasow ps3 znowu wraca.

Opublikowano

Niech mi ktoś w końcu usunie tego senior membera bo nie mogę kurwa patrzeć na ten złodziejski kolor!

80 euro. niech mnie chuy!

Opublikowano

ale wjedzie game pass ultimate :banderas:

Opublikowano
8 godzin temu, Shago napisał:

Chyba śmierć ze śmiechu co za padline przygotowało Sony :)

Prorocze słowa :banderas:

Opublikowano

Czezki zalatwiaj z polskim oddzialem te xboxy, bo gierek na ps to ty nie sprzedasz!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 minut temu, eX4cT_PL napisał:

W cenie gierki crossgena na PS5 można kupić ze 3 lata Game Passa, 3 lata gier dostarczanaych przez studia MS w cenie abonamentu.

https://lowcygier.pl/polecane/promocje-na-xbox-game-pass-4-miesiace-za-1293-zl-6-miesiecy-za-4609-zl-17-miesiecy-za-18834-zl/

Czy trzeba dodawać coś więcej?

Hańba. Ten pokaz to była hańba. Cena gier first party to hańba dla Europejczyków i Kanadyjczyków. Jak to wygląda w obliczu konkurencji i ich Gamepassa za parę złotych? Powtarzam - hańba. I ta odpowiedź Sony z Kolekcją PS Plusa, gdzie wrzucą wam kilka starych gierek - to ma być ta ich odpowiedź na GP. Żałosne.

A co jest najżałośniejsze? To że MS niesłusznie dostawał miesiącami baty za to, że od razu ogłosiło, iż gierki będą wychodzić na początku jako crossgeny. Potem wyskoczyło Sony z gadkami, że oni wierzą w generacje, że chcą dać graczom true next gen experience niemożliwy na PS4... tylko żeby 3 miesiące później zapowiedzieć, że wszystkie ich exy wychodzą też na PS4 (i PC) xdddd Czyste oszustwo i naciąganie. To jest ku.rwa dramat i bawi mnie czytanie resetery (spójrzmy prawdzie w oczy - internetowej twierdzy Playstation), na której wszyscy starają się to jakoś sobie wytłumaczyć po miesiącach gnojenia MS za szczerość i lizania jajec Sony. Shame on you.

Opublikowano

wszystkie exy Sony wychodzą na PS4 i PC, dajcie klapy jakiś argument za PS5, bo ja coś nie mogę już znaleźć 

Opublikowano

A teraz wszyscy co płakali że @ASX pisze $ony proszeni są o przeprosiny dla chłopa

Jakie samozaoranie XD

NMyNnBv.gif

żałuję że Kyo mi nie kupił więcej tego taniego gamepassa

maxresdefault.jpg

Opublikowano

bez kitu, gierki za 80 euro, exy sony w jakimś abonamencie, no niezbyt kolorowo się biznes kroi dla Dejwa i kanabisa, chyba że się przestawią na dymanie fanów Nintendo

Opublikowano
11 minut temu, Figaro napisał:

Czy trzeba dodawać coś więcej?

Hańba. Ten pokaz to była hańba. Cena gier first party to hańba dla Europejczyków i Kanadyjczyków. Jak to wygląda w obliczu konkurencji i ich Gamepassa za parę złotych? Powtarzam - hańba. I ta odpowiedź Sony z Kolekcją PS Plusa, gdzie wrzucą wam kilka starych gierek - to ma być ta ich odpowiedź na GP. Żałosne.

A co jest najżałośniejsze? To że MS niesłusznie dostawał miesiącami baty za to, że od razu ogłosiło, iż gierki będą wychodzić na początku jako crossgeny. Potem wyskoczyło Sony z gadkami, że oni wierzą w generacje, że chcą dać graczom true next gen experience niemożliwy na PS4... tylko żeby 3 miesiące później zapowiedzieć, że wszystkie ich exy wychodzą też na PS4 (i PC) xdddd Czyste oszustwo i naciąganie. To jest ku.rwa dramat i bawi mnie czytanie resetery (spójrzmy prawdzie w oczy - internetowej twierdzy Playstation), na której wszyscy starają się to jakoś sobie wytłumaczyć po miesiącach gnojenia MS za szczerość i lizania jajec Sony. Shame on you.

wszystko prawda 

Opublikowano

Po generacji spędzonej z PS4, nadszedł czas na Sexa. PS5 się kupi, jak pojawi się jakaś sensowna lista eksów. Gamepass za 4 zł + lepsze multiplatformy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.