Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Hum napisał:

Klapy i sex. No może w grach gdzieś widzieli. :yao:

W spoilerze nagranie jak Sony nakrywa króla Spencera z Bethesdą.

Spoiler

i to frustrackie 'no prosze' yetich i skłerów :obama:

Edytowane przez maciucha

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 366 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Co za anachroniczne myślenie. 

Jeśli chcesz to nie musisz  kupować najpotężniejszej konsoli na swiecie,  możesz sobie złożyć peceta i ogrywać gry z Xbox Game Passa na swoim komputerze lub komórce, Spencerowi i wszystkim tutaj to bez roznicy

Edytowane przez ASX

Opublikowano
7 minut temu, Andrew21 napisał:

Konsole kupuje się dla exów. To jakie gry wyjdą tylko na xboxa ? 

To PlayStation ludzie kupują dla biedagierki Destruction All Stars?

Opublikowano
34 minuty temu, Hum napisał:

Klapy i sex. No może w grach gdzieś widzieli. :yao:

Masz widze sporo do pogadania ze swoją starą. :dynia:Z tego co pamiętam klap(s)y jej odpowiadały. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Klapy gotowe na kolejną bombę? :) 

Opublikowano

Mój boże kiedy Spencer przejmował Playgrounda czy NT to jeszcze ta grafika z 13 studiami wydawała się dla wielu raczej pośmiewiskiem bo jak wiadomo pokazane gierki jak Grounded, Bleeding Edge czy inne projekty AA nie robiły wrażenia to ja nadal wierzyłem, ale że taką bombe spuszcza na ten klaperski kur,widolek to się nie spodziewałem 

EiiRnthXkAIthF0?format=jpg&name=4096x409

:fsg: Nagle klapom nie pasuje Fallout, Elder Scrolls, Prey, Evil Within, Doom, Wolfenstein czy Dishonored :banderas:boże aż pieknie się to czyta kiedy dostali kutacha na sniadanie w postaci remake'u Demons Souls za 350zł, przebrzydłą konsole, która wyglada jak małż i jest jeszcze słabsza i droższa, no serio w najpiękniejszych snach o Królu Spencerze takiego scenariusza sobie nie wyobrażałem :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, bluber napisał:

Mój boże kiedy Spencer przejmował Playgrounda czy NT to jeszcze ta grafika z 13 studiami wydawała się dla wielu raczej pośmiewiskiem bo jak wiadomo pokazane gierki jak Grounded, Bleeding Edge czy inne projekty AA nie robiły wrażenia to ja nadal wierzyłem, ale że taką bombe spuszcza na ten klaperski kur,widolek to się nie spodziewałem 

:fsg: Nagle klapom nie pasuje Fallout, Elder Scrolls, Prey, Evil Within, Doom, Wolfenstein czy Dishonored :banderas:boże aż pieknie się to czyta kiedy dostali kutacha na sniadanie w postaci remake'u Demons Souls za 350zł, przebrzydłą konsole, która wyglada jak małż i jest jeszcze słabsza i droższa, no serio w najpiękniejszych snach o Królu Spencerze takiego scenariusza sobie nie wyobrażałem :obama:

Możesz spusty robić nad tą grafiką do rana. Ale wystarczy że wjedzie ND, SM, czy GG i pozamiatane. Wystarczy jedno z tych studiów żeby każdy z developerów z tej Twojej stulejarskiej grafiki poszedł do domy ze spuszczoną głową. 

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

Możesz spusty robić nad tą grafiką do rana. Ale wystarczy że wjedzie ND, SM, czy GG i pozamiatane. Wystarczy jedno z tych studiów żeby każdy z developerów z tej Twojej stulejarskiej grafiki poszedł do domy ze spuszczoną głową. 

ładnie te mity budujecie o giereczkach Sony, nie mówię że to crapy, ale jaracie się nimi jakby to były jakieś arcydzieła, a nimi nie są w żadnym przypadku

Opublikowano

GG? Ci wyrobnicy od tej gierki na 8+ która jest na steamie? No to niezła firma 

Opublikowano

Tak, Ci twórcy światów. 

Opublikowano

ogólnie w życiu bym nie ruszył exów Sony na PC, już widzę tę męczarnię w ustawieniach graficznych

Opublikowano
14 minut temu, bluber napisał:

evil within i doom sztosik, ale reszta?  fallout? Nawet szkoda strzepic ryja. Elder scrolls? Skyrim chyba tylko na testy ciazowe nie wyszlo.

Opublikowano

Preordery na PS5 w temacie 5 stron...

Tymczasem u zielonych 19 :daddy::obama:

Yeti to jescze zyje? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Preordery na PS5 w temacie 5 stron...

Tymczasem u zielonych 19 :daddy::obama:

Yeti to jescze zyje? 

Preordery ps5 poszły w pół dnia. Na Xboxa jeszcze wiszą na większości stron, w PL również. Nic dziwnego w temacie dużo o nim piszą w końcu się xśmieć nie sprzedaje, znowu...

Opublikowano
21 minut temu, Shen napisał:

evil within i doom sztosik, ale reszta?  fallout? Nawet szkoda strzepic ryja. Elder scrolls? Skyrim chyba tylko na testy ciazowe nie wyszlo.

Dishonored i Prey to jedne z najlepszych gier mijającej generacji. Wolfenstein, szczególnie New Order i Old Blood - bardzo dobre gierki. Fallout to nadal mocna marka, która pod odpowiednim kierunkiem (Obsidian i New Vegas 2? A może Brian Fargo z Inxile) może jeszcze wrócić do lat świetności. 

To że Skyrim jest na każdym sprzęcie, łącznie z pralkami, nie zmienia faktu że to świetny tytuł, który nie bez powodu sprzedał się w tak wielu egzemplarzach. Kolejny Elder Scrolls to potężny system seller, czy się to komuś podoba czy nie. 

;) 

Opublikowano

Co wy z tym Skyrimem? Przecież już się następne Elders Scrolls robią. Ex na Xboxa co nie?

Opublikowano
39 minut temu, bluber napisał:

GG? Ci wyrobnicy od tej gierki na 8+ która jest na steamie? No to niezła firma 

8+ dla tej c0rwy rudej... czuje się jakby zdradził mnie brat 

Opublikowano
Godzinę temu, Andrew21 napisał:

i tak wyjdą na ps5 tylko trzeba będzie za nie normalnie zapłacić a na xboxie i pc będzie można zagrać w gamepass

Tańsze, lepiej wyglądające multiplatformy w ramach abonamentu Vs. retail na PS5

ty no nie wiem XDDD

Godzinę temu, Andrew21 napisał:

Proszę fanów xboxa żeby napisali dlaczego kupić xbox series x zamiast pc?

bo patrząc na Twój GT masz takiego złoma, że powinieneś raczej myśleć w kategoriach "dlaczego PC zamiast Xbox One S" :) 

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

8+ dla tej (pipi)y rudej... czuje się jakby zdradził mnie brat 

mówie tylko o średniej na meta, jakby się na to gów,no nie wysrał ha tfu

Opublikowano

Jakie exclusivy mnie czekają pod koniec tego roku i w 2021 na Xie ? Bo nie w temacie, a konsolę trzeba wybrać niedlugo.

Opublikowano

Swietne pytanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.