Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, bluber napisał:

:dynia:

każdą je,baną złotóweczke wydusisz z tej gry!

No ignoranci (pipi)a

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 366,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 minuty temu, cotek napisał:

No ignoranci (pipi)a

Ty a pomyśl, odpal sobie Dark Souls 3 na PS4 Pro przecież to nowsza i lepsza gra niż jakiś ku,rwa rimejk xd

btw

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

Ty a pomyśl, odpal sobie Dark Souls 3 na PS4 Pro przecież to nowsza i lepsza gra niż jakiś ku,rwa rimejk xd

No ale przecież mam DSy, Bb w małym palcu już xD i też wycisnąłem z nich każdą złotówkę jak to nazwałeś brzydko. Ignorancie.

Opublikowano

To po co znów grasz w te samą gre?

Opublikowano

Idąc logiką andrew21 plejśmieciarka 4.5 też bez exów bo albo wszystko będzie wychodziło na PC albo przez 4 lata na ps4 z jaguarem  :yeti:

Co do Bethesdy to na ps4.5 wyjdą gry które mają umowy z wydawcami lub są finansowane przez inwestorów na konkretnych zasadach. Taka sama sytuacja jak z outer worlds i wasteland 3

Pamiętacie jak pod koniec 2018 /// początek 2019 po zakupach MSu klapy latały z twitterami że nowe studia MS będą dalej klepać gry na plejsztejszon? xDDD  

7.5mld $ za te wszystkie studia, mocarne IP oraz idtech to faktycznie nie jest dużo, sony w tym roku też było za zakupach i wydali prawie 300mln na 1% epica  :kojima:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

To po co znów grasz w te samą gre?

Bo dla mnie nie ma lepszych gier jak te od From. Najlepiej się przy nich bawie po prostu :P

Opublikowano

Tym samym zmienia się jej postrzeganie. Nie powiem tego o Remasterach, gdzie jest podbita rozdziałka. Ale w DmSR jest wszystko inneeee

Edytowane przez cotek

Opublikowano

No ale przy niej bawił najlepiej!

Opublikowano

Coś Ty DmS był ohydny, odbiłem się od niego XD

Opublikowano
2 minuty temu, cotek napisał:

Tym samym zmienia się jej postrzeganie. Nie powiem tego o Remasterach, gdzie jest podbita rozdziałka. Ale w DmSR jest wszystko inneeee

hahaha taka bieda, że trzeba wmawiać sobie, że stare jest nowe :) Jak wyszedł remake GoWa1 na XOne to też była dokładnie ta sama gra w którą już kiedyś grałem, pamiętałem sceny, akcje, teksty. W MCC można nawet w locie zmieniać grafikę między starym a nowym ku przypomnieniu tego że to remake STAREJ gry.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Lepiej gdyby Spencer zostawił gry bethesdy na ps5. Takie mega upokorzenie żeby płacić za gry 360zl kiedy można grać za 4zl miesięcznie. MASAKRA

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

hahaha taka bieda, że trzeba wmawiać sobie, że stare jest nowe :) 

No a jakie ma być jak nie jest takie jak to stare, no (pipi)a xd Resident 2 Remake też staroć, w (pipi).

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Ku,rwa ale REmake 2 to można nawet powiedzieć, że bardziej reboot: inne założenia gry, całkowicie inna mechanika, nawet sama gra nie jest 1:1, a remake DKS to moge teraz się założyć, że to będzie standard BluePoint czyli stara gra w nowych szatach + jakieś popierdółki typu tryb boss-rush.

Opublikowano

No przykład podałem za(pipi)isty xD Będzie pewnie tak jak mówisz :D

Opublikowano

Pamiętacie czasy, kiedy dostawaliśmy bijatykę i ścigałkę na premierę konsoli?

Opublikowano
3 godziny temu, Soul napisał:

Preordery na PS5 w temacie 5 stron...

Tymczasem u zielonych 19 :daddy::obama:

Yeti to jescze zyje? 

Ja myślę, że to jest właśnie ten moment, kiedy losem YETI`ego należało by zainteresować fundację ITAKA.

Opublikowano

jezu aż boję się iść spać, bo jak się jutro obudze to znowu może być w powietrzu jakaś atomówka od króla spencera, no a ile te niebieskie śmiecie są w stanie znieść? 

spencer prosze nie zabij tych niebieskich śmieciarzy, zostaw im tak z 2HP żeby było się z kogo śmiać przez kilka lat

Opublikowano

Zastanawiam się, czy większym dealem była Bethesda, czy EA Play i darmowe fify co roku za free na premierę?

Opublikowano

Patrzę na to co się odwala ostatnio w uniwersum konsolowym, czytam forumek i w sumie trochę dziwię się tej ekscytacji. Bo narazie to nie ma czym! Oczywiście pozostanę jeszcze przy current gen bo backlog nadal mam spory do ukończenia. Na premierę nie będę brał żadnej z nowych konsol, no właśnie - żadnej. Bo waham się pomiedzy niebieskim i zielonym. Póki co to słyszę tylko szumne zapowiedzi i "obiecanki macanki" jak to mawiała jedna z moich byłych ;) 

Wolę poczekać niż napalać się na zajawki, trailery i plany biznesowo usługowe. Bo już słyszałem sikstin tajms de ditejls, o multi w nołman skaj, jak to remaster re3 miał pozamiatać oraz jakie Anthem miało być zayebiste a okazało się że wszystkie te przechwałki można było o kant doopy potłuc. Poza tym jestem w trakcie zakupu auta dla kobity i odkładam na nowy teleskop, nie mam wyjścia jak przeczekać ten okres fapowania graczy do zapowiedzi że będzie super z xbox czy tam ps5 i ich nowymi ip, remasterami i exami oraz uslugami na powyższe. Ja wiem, fajnie jest myśleć życzeniowo bo coś tam obiecali i wyobrażać jak to będzie fajnie i wogóle cacy ale.. ostrożności i chłodnej głowy nigdy za wiele.

Poczekamy, zobaczymy.

Opublikowano

Ogólnie (pipi)nia jest bo nie ma next genowych gier, ale (pipi)nia na xboxie jest mniejsza.

Opublikowano

comment_1600799622Ca8pxtCW7x5T7mVW9M4JKx

Opublikowano
4 godziny temu, C1REX napisał:

Zastanawiam się, czy większym dealem była Bethesda, czy EA Play i darmowe fify co roku za free na premierę?

Żadnej nowej FIFY na premierę nie będzie w GP :lapka:  jak już to po pół roku od premiery

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.