Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 391 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, MaZZeo napisał:

lapcie za sznur klapy

zielone szklanki

Czarna łyżka - seksiak

Biała łyżka - ss man

Za sznur? Chyba żeby Cię związać bo niebezpieczny jesteś dla otoczenia.

Kolejna bomba MS która została zrzucona i niewybuchla jak kilk ostatnich. 

A Xbox nadal do kupienia. To już się staje nudne...

Opublikowano
11 minut temu, MaZZeo napisał:
lapcie za sznur klapy

zielone szklanki

Czarna łyżka - seksiak

Biała łyżka - ss man

Rucham te Twoje zielone szklanki i Xboxy, zielony lapsie :D

Opublikowano

Nie no nie ograłem wszystkich gier na świecie. Pytam bo wyglada jak jakiś staroć z GP. Tyle :)

Opublikowano

@ListuniO no rozumiem jak ktoś nie ogarnia konsol czy PC to może nie znać taki postaci jak Kratos, Bezimienny czy Master Chief, ale chociażby nie kojarzyć uniwersum Warcrafta to trzeba być naprawdę niemotą.

Zabicie Arthasa na szczycie Cytadeli Lodowej Korony, eh. WOTLK najlepszy dodatek jak do tej pory, aż mi łzy cisną się do oczu gdy duch Terenasa z ojcowską troską trzyma umierającego syna w swoich ramionach. Cudona gra z cudownego uniwersum, to se ne vrati. :( 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Czyżby Yakuza nie na Plejku.rwie?

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ale chociażby nie kojarzyć uniwersum Warcrafta to trzeba być naprawdę niemotą.

Ojprdl - warcraft, nie gram w coś takiego i nigdy nie będę miał na to ochoty. Pamietam ze grałem tylko jakiegoś RTS z końcówki lat 90 ale to wszystko. 

Opublikowano

Mmm cudownie  :) yakuza i personka ekskluzywnie na xboxa i plejkurwa nie będzie już do niczego potrzebna  :)

Opublikowano
22 minuty temu, MaZZeo napisał:

lapcie za sznur klapy

zielone szklanki

Czarna łyżka - seksiak

Biała łyżka - ss man

Będzie beka jak Sega trolluje. :xboss:

Opublikowano

Ja myślę, że w obecnej sytuacji samo Sony powinno wystawić się na sprzedaż.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie ta generacja i jakbym miał swoją kasę na zwycięzcę stawiać, to nie wiem kogo bym wybrał. 

- Nintendo jest aktualnie cichym królem. 

- PC ma swój świat i spija śmietankę z ps4 i xboksa one

- x360 wygrywało przez większość czasu z ps3, w co do dziś ciężko uwierzyć 

- ps5 ma dobry sprzęt i świetne zapowiedzi na 5 lat, ale traktuje klienta jak za czasów ps3

- xbox przegral sromotnie poprzednią generację, ale teraz oferta jest lepsza od x360

Podobno Spencer przekonał m$ by gry stały się głównym źródłem dochodu. Jeśli to prawda, a 7,5 miliarda dolców na studio by to sugerowało, to m$ zrobi wszystko, by wygrać. Nawet jakby miało utopić przeciwnika w gotówce. 

Teraz główna walka przeniesie się pewnie na Japonię. Wygrana tam może oznaczać ostateczną dominację na rynku. 

Opublikowano

gry raczej nie staną się głównym zrodlem dochodu nigdy jak windows jest obecny w kazdej firmie na swiecie praktycznie. Imposibbre

Ale moze mieć po prostu wiekszy wpływ na budzet MS niz dotychas co smutnych panów w garniturach za pewne ucieszy.

Opublikowano
4 minuty temu, Czezare napisał:

Ja myślę, że w obecnej sytuacji samo Sony powinno wystawić się na sprzedaż.

a kto ich by kupił? chyba tylko po to żeby ich od razu zamknąć :kaz: 

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Teraz główna walka przeniesie się pewnie na Japonię. Wygrana tam może oznaczać ostateczną dominację na rynku. 

xd

prosze cię, japonia to teraz drugorzędny rynek, a sami japończycy bardziej zaintereowani są graniem na komórkach niż nowymi konsolami. Kluczowe rynki to USA i Europa. Uśpionym gigantem pozostają  Chiny z setkami milionów graczy (ale tam konsole mają wyjątkowo ciężko, ze względu na restrykcyjne prawo - teraz luzowane - oraz to że chinczycy wolą po prostu grać na PC)

Opublikowano
5 minut temu, C1REX napisał:

ale teraz oferta jest lepsza od x360

No nie przesadzałbym. X360 w latach swojej świetności gdy wprowadzał porządny online na konsolach, gry arcade i miał masę fantastycznych exów dla corowego gracza to było tak. Inne konsole to mogą mu co najwyżej dorównać, bo nie spodziewam się żeby ktoś kiedykolwiek miał go przebić.

Odpalenie Xboxa 360 w czasach swojej świetności wyglądało mniej więcej tak:

Fly through a black hole with Neil Degrasse-Tyson : Cosmos

Opublikowano
14 minut temu, ListuniO napisał:

Ojprdl - warcraft, nie gram w coś takiego i nigdy nie będę miał na to ochoty. Pamietam ze grałem tylko jakiegoś RTS z końcówki lat 90 ale to wszystko. 

Typ do zaorania xD 

Opublikowano

Bo nie gram w warcrafta? Botlogic:facepalm:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Odpalenie Xboxa 360 w czasach swojej świetności wyglądało mniej więcej tak:

Fly through a black hole with Neil Degrasse-Tyson : Cosmos

Tak było. I myk Gearsy, skate., jakiś ten taki przyjemny platformiarz co się zbierało moby i można było nimi atakować czy coś. Ahhh piękne czasy :)

Opublikowano

X360 pierwsza konsola na której grałem w multi - c&c 3 tuberium wars:)

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

360tka? chryste panie co to był za jezus chrystus zbawiciel gamingu :fsg: 

w 2007 roku kiedy na ps3 sukcesem było jak ci się załadowała cała lista maksymalnie 50 znajomych, na xboxie były czaty w kilkanaście osób, wideokonferencje, granie online, dziwki, koks, tajski boks

piękne czasy

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

xd

prosze cię, japonia to teraz drugorzędny rynek, a sami japończycy bardziej zaintereowani są graniem na komórkach niż nowymi konsolami. Kluczowe rynki to USA i Europa. Uśpionym gigantem pozostają  Chiny z setkami milionów graczy (ale tam konsole mają wyjątkowo ciężko, ze względu na restrykcyjne prawo - teraz luzowane - oraz to że chinczycy wolą po prostu grać na PC)

Już o tym pisałem. Jeśli dojdzie do konsolowej ofensywy na rynku chińskim to ja hamburgerom z USA wróżę mimo wszystko większe szanse pomimo tego że Trump wbił kija w chińskie szprychy i się z nimi boksuje. Rzecz w tym że chińczycy z Chin nie zapomnieli chińczykom z Japonii bezmiaru zbrodni wojennych i niewyobrażalnego okrucieństwa w czasie 2 wojny światowej przy którym blednie nawet okrucieństwo hitlerowców, także tego...

Opublikowano

Patrzcie jak się tu przez chwilę milusio zrobiło xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.