Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
18 godzin temu, Figuś napisał:

A po co z kolesiem w dyskusje wchodzicie?

Anyway

@YETI

• Ostatnia wizyta Poniedziałek o 13:03

:dunno:

O cholera, chłop w tym pubie w Bełchatowie ostro pogrywa 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 366,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
26 minut temu, ASX napisał:

o mam

co to za menel? z tymi zakolami to juz by sie przestal wygłupiac i o(pipi)ił na łyso

Opublikowano

Największa zaleta Xboxa? Brak toksycznych jednostek :banderas:

Opublikowano

Za dużo gierek w GP i czasami nie wiadomo w co grać, bo możliwość wyboru uderza do głowy :banderas:

Opublikowano

Oboje podaliście złą odpowiedź xD

Opublikowano

Raczej nikogo nie obchodzi tutaj Twoje osobiste bingo konsolłorsowe :)

Opublikowano
13 minut temu, Shago napisał:

Jest taka różnica, bot to normalny gość potrafi się uderzyć w pierś powiedzieć, że konkurencja coś lepiej zrobiła a jego coś z(pipi)ała...

Klap to taki typ, że co by się nie działo i tak będzie zawsze chwalił to niebieskie szambo, płatne remasterki (zapraszam do tematu o spidermanie) wydawanie gier tylko na PS5 i to, że oni kupuje PS5 dla nowych gier patrz Demon Souls i spiderman jednocześnie czepiając się gamepassa i całej reszty związanej z XBOXEM, dobrze, że zostają gdzie zostają zero godności i honoru tfu.

Opublikowano
38 minut temu, Shago napisał:

Za to cała banda hipokrytów xD

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Piękna projekcja będąca wynikiem ostatnich poczynań Sony. :) 

Czasami czytając posty botów w Console Wars i w temacie o Xboxie można się złapać za głowę, serio :)
No ale w drugą stronę pewnie też tak jest xD

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Ja się łapałem za głowę jak czytałem twoje posty w temacie death stranding gdy przed premierą byłeś przekonany o tym że bycie kurierem to tylko przykrywka i tak naprawdę gra polega na czymś innym, ale Kojima to ukrył przed wszystkimi żeby ztrollować graczy xd

Opublikowano

O jezu te klapy z rezerwy są straszne  :/dobrze że uciekłem z tego tonącego statku 

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

O jezu te klapy z rezerwy są straszne  :/dobrze że uciekłem z tego tonącego statku 

Było banować Mendrka?:frog:

Opublikowano

Klapy chore jednostki. Wyzywają nawet twórcę God of War czy twisted metal od fanbojów xboxa :dafuq:

Opublikowano
1 minutę temu, Czezare napisał:

Było banować Mendrka?:frog:

Mendrek wrócił, ale (słusznie z resztą) po blamażu Sony nie udziela się w temacie. Honorowy gość, jak najwybitniejsi swoich czasów doceniony dopiero po śmierci.

Opublikowano

Mendrka szanuje, bo pisze ładne zdania po polsku.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek może na to wszystko patrzeć z dumą. Sam był pionierem promowania grania w gry z abonamentu kiedy wszystkie boty płacące za golda bez gierek go wyśmiewały, pisząc że prawdziwy gracz kupuje co chce w pudełku, a tylko biedak gra w to co mu rzucą w abonamencie. Minęło kilka lat i nagle wszyscy zrozumieli nauki lidera Mendrka, każdy bot który dziś opłaca gamepassa musi przyznać że przez te wszystkie lata się mylili, a Mendrek miał rację. Jesteście jego akolitami. Nawet jak 3 razy się wyprzecie.

Po co on ma tu wchodzić? Lew nie spoufala się z owcami.

Opublikowano

Screenshot_20200924-125031.png?width=305

13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mendrek wrócił, ale (słusznie z resztą) po blamażu Sony nie udziela się w temacie. Honorowy gość, jak najwybitniejsi swoich czasów doceniony dopiero po śmierci.

Spokojnie, opadnie kurz po przejęciu Bethesdy to wypełzną z nor zarówno pokrytyspermą oraz karol 

Opublikowano

Ja to już tak się nagrzałem na tego nowego xboxa + to całe dobro w gamepassie co mnie czeka, że hej.
Oby tylko dostać konsolę 10.11  i potem se zrobić urlop po 11.11, żeby przypiwniczyć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.