Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Gra jest grą (a ten TLOU2 nie jest), dopóki nie ma tam wrzuconego tematu politycznego - w tym przypadku TLOU2 ma aż za nadto i dlatego jest takim yebanym i gównianym ścierwem anno domini 2020, a raczej przez parę lat będzie brana na warsztat jakie to parujące z niej guwno zrobili. Dickmann nie miał pomysłu to wyebie se lpg i w ogóle tematy tranzolskie, których ściga ich jakaś tam sekta, co wciąga nosem jakieś paliwo obsranej laski, bo nawrócić trza. Yebać po wsze czasy tego tlou2.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
8 minut temu, aph napisał:

W 2017 i 2018 niebiescy sprzedali więcej konsol, growo również się poprawili.

Nintendo cośtam pewnie ma. I dobrze, bo żal patrzeć na tę karuzelę żenady. Remasterki niech już sobie w dupę wsadzą.

Był potrzebny, do świetnej formuły dodano grę opartą na zupełnie świeżych dla branży trendach, złamano tabu itp.

Ja już mam dość gier w ratowanie świata totalnie jednowymiarową postacią, gdzie twórcy na każdym kroku upewniają mnie że jestem tym " dobrym".TLou to gra o prawdziwych ludziach - okrutnych, niecierpliwych, pazernych, pyszałkowatych. 

Trzeba sporej odwagi by zrobić coś takiego.

Mam nadzieję, że trójka powstanie i też będzie się dużo różnić od jedynki i dwójki, wnosząc równocześnie kolejne nowości. Inne spojrzenie, inny punkt widzenia.

Jeśli dla Ciebie wystarczy złamać trendy, żeby zrobić dobrą grę to gratuluję! Łamać trendy trzeba umieć.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
11 minut temu, zdrowywariat napisał:

Jeśli dla Ciebie wystarczy złamać trendy, żeby zrobić dobrą grę to gratuluję! Łamać trendy trzeba umieć.

Nie. Tematy obrazoburcze są coraz powszechniejsze w grach i najczęściej mnie odpychają. Wizja Druckmnna może się komuś nie podobać, jego wola.

Ale nie można odmówić mu tego że posiedział nad tym i pomyślał.

Opublikowano

Ponoć Elden Ring od From ma traktować o rasiźmie, podziałach spolecznych itp itd ofkorz w dark fantasy otoczce. Ciekawe co wysmażą, biorąc pod uwagę ich sposoby przedstawiania świata.

Opublikowano

George R.R Martin ma pomagać przy projekcie, jestem dobrej myśli.

Edytowane przez aph

Opublikowano
30 minut temu, Faka napisał:

Gra jest grą (a ten TLOU2 nie jest), dopóki nie ma tam wrzuconego tematu politycznego - w tym przypadku TLOU2 ma aż za nadto i dlatego jest takim yebanym i gównianym ścierwem anno domini 2020, a raczej przez parę lat będzie brana na warsztat jakie to parujące z niej guwno zrobili. Dickmann nie miał pomysłu to wyebie se lpg i w ogóle tematy tranzolskie, których ściga ich jakaś tam sekta, co wciąga nosem jakieś paliwo obsranej laski, bo nawrócić trza. Yebać po wsze czasy tego tlou2.

Dawno tak dobrej recenzji nie przeczytałem, a najgorsze jest to ze Black lives matter DLC pająk zapowiada się tak samo.

Opublikowano
On 9/21/2020 at 8:43 PM, blantman said:

Oderwałem się na chwilę od wspaniałego crusader Kings 3 (dostępne w game pass) aby zobaczyć co w temacie po przejęciu bethesdy. Wspaniały dzień dla fana marki xbox. Jutro preorder na xsx do tego muszę doładować dodatkowy rok przez EA play game pass ultimate bo mi się kończy za rok w grudniu;) Coraz więcej gier na premierę w game pass będzie i super.

W ciągu ostatniego miesiąca : przeszedlem spiritfarer, tell me why i jestem w trakcie wasteland 3 i crusader Kings 3. To wszystko w ramach game pass ultimate. Ile wydałem w tym czasie na gry ZERO zł:)   w temacie Sony kanabis próbuje zakłamywać rzeczywistość. Nawet jeżeli gry bethesdy będą wychodzić na ps5 to na (pipi) kupować je za to ponad 300 zł w sklepie z grami jak można mieć za jedno piwko na premierę w game pass. A nawet jak ktoś będzie płacić całość bez cebuli to (pipi)a 50 zł za kilka gier w miesiącu vs jedna gra za 300 zł. Przyszłości i progresu nie zatrzymacie. Niech żyje ms i niech żyje game pass. :xboss:

zaraz zaraz. Gry ktorych premiera bedzie np. w 2021 beda kosztowały 50pln? 0_o

Opublikowano
15 minut temu, aph napisał:

Nie. Tematy obrazoburcze są coraz powszechniejsze w grach i najczęściej mnie odpychają. Wizja Druckmnna może się komuś nie podobać, jego wola.

Ale nie można odmówić mu tego że posiedział nad tym i pomyślał.

Nad czym pomyślał, jak tam się nic kupy nie trzyma? Wpier LGBT, gdzie się da, nawet w notatki, do tego śmierdzi od tej gry feminizmem.

Sprawdź w słowniku takie słowa jak:

subtelność

proporcje

Opublikowano
6 minut temu, zdrowywariat napisał:

Nad czym pomyślał, jak tam się nic kupy nie trzyma?

Coś konkretniej, albo bez odbioru z mojej strony

10 minut temu, zdrowywariat napisał:

do tego śmierdzi od tej gry feminizmem.

Gdzie jest nawoływanie do zdefiniowania, uzyskania i utrzymania równości płci w Tlou2?

Opublikowano

Mam nadzieję, że skończą z tym wsadzaniem polityki do gier. 

Gry i filmy mi psują. Jak teraz słyszę, że jest SJW do czegoś wsadzone, to nie tykam. 

Wcześniej płaciłem, oglądałem i grałem by mieć własne zdanie, ale zmęczyłem się rozczarowaniami i wspieraniem finansowym tego gó.wna.

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

Coś konkretniej, albo bez odbioru z mojej strony

Gdzie jest nawoływanie do zdefiniowania, uzyskania i utrzymania równości płci w Tlou2?

Chodzi o proporcje, za dużo babek, silnych babek, w ciąży itd., widać że ktoś spier miał na Neila wpływ.

Nie dość, że pół gry gramy babką to jeszcze do tego towarzyszy nam babka, a później drugie pół znowu gramy babką i towarzyszy nam "babka".

Takie rzeczy tylko w Tomb Riderze, a nie w świecie zarażonych.

Zje ne proporcje, absurdy, nieostrożny Joel, nijakie WLF, ku nie chce mi się wymieniać, ta gra jest spier

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Tu chodzi o całokształt gry oparty na zyebanizmie związanym z polityką pomieszaną z różnymi środowiskami, który w końcu ma się nijak do fabuły, bo po prostu w tej grze nie ma słowo fabuła, jest tylko jakiś głupi polityczny manifest.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

PC + switch to jedyne platformy ktore warto dzisiaj miec. 

Najwieksi wojaze cw popełnili juz dawno samobójstwo, wiec cos w tym jest.

Opublikowano

Zboczyliśmy z tematu, więc zapytam: dlaczego $ony kurwą jest nadal i nie zanosi się, żeby ten stan rzeczy uległ zmianie?

Opublikowano

Coś mi się pomyliło, zdrowywariat nie był przypadkiem naczelnym obrońcą Tlou2?

Edytowane przez ASX

Opublikowano
Spoiler

Tak baba z ciążą udająca madafakin rambo jest w stanie pomóc drużynie, niezłe kuriozum.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
12 minutes ago, Bzduras said:

Zboczyliśmy z tematu, więc zapytam: dlaczego $ony (pipi)ą jest nadal i nie zanosi się, żeby ten stan rzeczy uległ zmianie?

bo jedzie na kapitale Playstation i Playstation 2 a gracze za duzo działają sercem i przywiązaniem zamiast rozumem?

Opublikowano

Nim moderacja wyczyści temat ze spoilerów podzielę się moimi wrażeniami z kalibracji HDRu w Xboxie (dzięki za opcję phil spencera! :lapka: ).

Odpaliłem sobie jedyną grę na dysku która obsługuje HDR, Godrizona 3 i powiem Wam, że NIE MA lepszych ludzi od grafiki na Xboxie niż Playgrounds. To co oni tu zrobili to są jakieś czary, a przypominam że to konsola z 1.3 terafanka! Przecież jak oni zabiorą się za FH5 na 12 teraflopach to grafika przejdzie ludzkie pojęcie! Po ludzku - wykręci nam mózgi na lewą stronę, a gałki wyskoczą z orbit, tak to ku,rwa będzie za(pipi)iście wyglądać!! 

GODRIZON 3? NAJPIĘKNIEJSZE WYŚCIGI TEJ GENERACJI

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

GODRIZON 3? NAJPIĘKNIEJSZE WYŚCIGI TEJ GENERACJI

To ta gra w któróej się również lata samochodami?

Opublikowano

Wyścigi? Wyżeł co ty....

3t0gxqxs9zh11.jpg

Opublikowano

No gdyby moim ulubionym gatunkiem były wyścigi to tylko Xbox! I to już od czasu 360ki. Jepać te kartonowe GT i czekanie sto lat, w czasie jednego GT potrafią wyjść 2, jeśli nie 3 Forzy.

Ale, że moim ulubionym gatunkiem są platformery to jepać i Microsoft i Sony. Tylko Ninny :obama:

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Odpaliłem sobie jedyną grę na dysku która obsługuje HDR, Godrizona 3 i powiem Wam, że NIE MA lepszych ludzi od grafiki na Xboxie niż Playgrounds. T

A RDR2, kolego?:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.