Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

u ku.ew sony też embargo padło  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

474fd773cd7016c0gen.png

FIX

Opublikowano

Ktoś tu mocno sie stara zdentronizować mevka i majocheja  :o

Opublikowano

No tak średnio - to zupełnie inny styl :reggie:
Listunio to taki Daddy, tylko że niebieski :kaz:

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał:

No tak średnio - to zupełnie inny styl :reggie:
Listunio to taki Daddy, tylko że niebieski :kaz:

Miłeo że tak mówisz. Szanuje Daddy:cool2:

Opublikowano

Liczę mocno na wrażenia z testów użytkownika Travis Scott!

Opublikowano

ten pad te zyebane gałki xD

Opublikowano

(pipi)a ten pad jest fatalny bumerang jak te fejkowe (pipi) przed premiera ps3

edit:

o mam XD:

ps3-concept-boomerang-controller-2005.jpg?w=640

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

ten travis to jakis pedał, ze nosi spodnie z ceraty?

Opublikowano

każdy kto gra na playstation nosi takie

Opublikowano

Jak to zobaczyłem, to mi się ta scena z Ostatniego Skauta przypomniała :dynia:

Opublikowano

Super przykład kórwo.

Pewnie nie wiesz, ale statystycznie jesteś bardziej inteligentny od jakichś 80% mieszkańców tej planety.

A takie chójowiny wklejasz.

Jeżeli jeszcze połączymy to z faktem, że na świecie jest dużo więcej biednych ludzi, niż bogatych i w tych grupach ponad 2 razy więcej ludu wybrało PS4, to Mazzeo rozyebany jak gnój po polu.

Opublikowano
2 godziny temu, Kosmos napisał:

PS5%20Traviss%20Scott.jpg

:dynia: 

Normalnie pad na bieda fotelu, dopiero potem dotarlo do mnie ze to gacie :dynia::dynia:

Opublikowano
4 godziny temu, Pupcio napisał:

Yakuza 37 na premiere sexa. Wersja na ps5? Nooo jakoś tam w 2021  :) sztandarowa seria plejstejszyn w najlepszej wersji na amerykańskiej konsoli? Tak, poproszę 

I jeszcze to info że save'y z wersji PS4 nie zadziałają z wersją na PS5. Ale byłaby beka jakby tak było w każdej grze. xD

Opublikowano

serio sony nie ogarnia cross sejwów? Co się stało z tą firmą, przeciez oni jako pierwsi wprowadzali taką opcje jeszcze za czasów świętej pamięci ps3 (bez urazy mejm)

Opublikowano

Nie obrazajcie już tego plejstejszon bo aż kłuje w serduszko przez wzgląd na stare czasy :(

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał:

Nie wiem kto w Sony uznał że dobrym pomysłem będzie wysłanie konsoli do pierwszych testów do amerykańskich raperów, zamiast do profesjonalnych redakcji.

Chyba zapomnieli że pierwszymi nabywcami nowych konsol są zawsze hardcorowi gracze, a nie casualowi nastolatkowie. 

Tak czy inaczej dawno nie widziałem tak kiepsko prowadzonej kampanii marketingowej jak właśnie PS5, jakieś dziwne pomysły, pomylone plansze na konferencjach,bierność i nijakość. Dosłownie niebo a ziemia, porównując do startu PS4

facet odpowiedzialny za marketing PS4 odszedł jakiś czas temu z Sony, może jajogłowi weszli mu na głowę, bo myśleli że mają tu większe pojęcie?

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

serio sony nie ogarnia cross sejwów? Co się stało z tą firmą, przeciez oni jako pierwsi wprowadzali taką opcje jeszcze za czasów świętej pamięci ps3 (bez urazy mejm)

bo to miało być wszystko zablokowane, ale pod presją zmienili zdanie i nie zdążyli wszystkiego dopracować głąby 

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

I jeszcze to info że save'y z wersji PS4 nie zadziałają z wersją na PS5. Ale byłaby beka jakby tak było w każdej grze. xD

No najpierw 1st party spidermen  teraz yakuza nie obsluguje tych sejwów. No martwiłbym sie tym ale zakup ps5 dopiero za 10 lat do remastera bloodborna bo 2ki c0rwy nie zrobią  :)

Opublikowano

Zaczynam się gubić na czym dokładnie polega wsteczna kompatybilność na ps5?

Oddzielny produkt za 359zł?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.