Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Tak czy siak u Pana Spencera to ty wybierasz co bedzie dla Ciebie najlepsze. Masakra ile dobroci oni chcą dostarczyć i to tylko za 4zl miesięcznie 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Opublikowano
14 minutes ago, Bzduras said:

Albo jeszcze lepiej, XSS za 1349 jako maszynka do Game Passa.

Interesuje mnie tylko NAJPOTĘŻNIEJSZA KONSOLA NA ŚWIECIE.

Opublikowano

Problem wymiennych baterii w padzie :obama: Widzę, że ciężkie działa wytaczane z niebieskiego obozu. Bryła konsoli już się przewineła. Co następne? 

Hardware. X - mocniejsza konsola, która jest już testowana i zbiera dobre recenzje vs PS5, którego jeszcze nie widzieliśmy. Gry. Dobrodziejstwo GP vs obietnica świetnych exów w przyszłości. Trudna decyzja :xboss:Sony do zobaczenia za 2 lata.

Opublikowano

Eneloopy? Tylko CZARNE

Panasonic Eneloop PRO AA 2500 mAh 500 cykli 4szt. - Akumulatory - Foto -  Sklep internetowy Cyfrowe.pl

Opublikowano
Godzinę temu, MatekDM napisał:

Ja to odpaliłem na PC, to gralem w nowego Wolfa, Horizon 4, nowe Ori i Gears 5. Tyle mnie interesowało z 300 gier.

No to, że jesteś januszem to każdy wie ale nie musisz się błaznić z każdym postem, jak tam PS4 i gry, które tak zaciekle chciałeś kupować i już oje,bane nadal w folii na olx?

Opublikowano

Jadę sobie pociągiem i mi się nudzi. Także pytanko. W co tam boty nowego będziecie grali na premierke konsoli ? Tylko złe odpowiedzi.

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

Jadę sobie pociągiem i mi się nudzi

No widzisz, a jakbyś miał Game Passa to odpaliłbyś sobie Dooma albo coś innego na komórce i się nie nudził.

Opublikowano
5 minut temu, cotek napisał:

Jadę sobie pociągiem i mi się nudzi. Także pytanko. W co tam boty nowego będziecie grali na premierke konsoli ? Tylko złe odpowiedzi.

A wy w co nowego? Stare soulsy? XDDDDDDDDDDD

Opublikowano
7 minut temu, bluber napisał:

No to, że jesteś januszem to każdy wie ale nie musisz się błaznić z każdym postem, jak tam PS4 i gry, które tak zaciekle chciałeś kupować i już oje,bane nadal w folii na olx?

Oj.ebane z zyskiem, janusze płacili aż miło. Dobrze ze takie nerdy blubery idą na XSX i będą grać w Halo 8 bo nie miałbym komu gierek opychać.

Opublikowano
2 minutes ago, cotek said:

Będziesz kupował pełną wersję Demon Soul's Digital Deluxe za 449zł, czy okrojoną bez nowych zbroi i kosy za jedyne 359zł?

Opublikowano
5 minut temu, cotek napisał:

The Medium mam nadzieję. :) W okolicach premiery XSX wyjdzie też Cyberpunk, więc już kolejny kozaczek. Będzie to cudowna końcówka roku.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

The Medium mam nadzieję. :) W okolicach premiery XSX wyjdzie też Cyberpunk, więc już kolejny kozaczek. Będzie to cudowna końcówka roku.

Medium od bluberow i cyber na XoX. Kosior na premierę nowej generacji. 

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Będziesz kupował pełną wersję Demon Soul's Digital Deluxe za 449zł, czy okrojoną bez nowych zbroi i kosy za jedyne 359zł?

Wiadomka, że za 359. Kose sobie odpuszcze :)

5 minut temu, bluber napisał:

A wy w co nowego? Stare soulsy? XDDDDDDDDDDD

No w (pipi) stare faktycznie, wyglądają i brzmią jak stara gra.

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

Nie no ty serio masz dauna

Opublikowano
Just now, cotek said:

Wiadomka, że za 359. Kose sobie odpuszcze :)

Taka kozak giera i odpuszczasz sobie pełną wersję? Żal Ci te 90zł?

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Eh, tak klimatycznego horroru dawno nie było, a jeszcze muzyka Yamaoki i Cyberpunk Ojesuuuu, dobrze że nie mam PS5, bo ani nic ciekawego a jeszcze grafika gorsza. :banderas:

2 minuty temu, cotek napisał:

No w (pipi) stare faktycznie, wyglądają i brzmią jak stara gra.

Do ogrania od 11 lat, kto chciał już dawno miał okazję sprawdzić. Nowa grafika nic tu nie zmieni. :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Nie no ty serio masz dauna

Cyber zagrasz we wstece. Upgrade w przyszłym roku, ogarniasz?

Opublikowano

No jak się jest fanem pleja i zacnej serii Soulsów, to każdy szanujący się fan już zamówił pre order Digital Deluxe.
Przecież to gra na lata i żaden szanujący się gracz i tak by nie odsprzedawał. Powiem więcej - prawdziwi fani kupią pudełko + digital.

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Cyber zagrasz we wstece. Upgrade w przyszłym roku, ogarniasz?

tak jak myślałem niedojebanie mózgowe | Very funny memes, Got memes, Funny  memes

Opublikowano
7 minut temu, C1REX napisał:

Taka kozak giera i odpuszczasz sobie pełną wersję? Żal Ci te 90zł?

Zbroje, miecz, tarcza i inne pierdy w Deluxie są do zdobycia w grze.

6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nowa grafika nic tu nie zmieni. :) 

Zmienia grę, (pipi)a bezapelacyjnie :)

Opublikowano

Czy listunio jest takim desperatem że będzie grał w grę cyberpunk na obecnej generacji? A może wersja na ps5? 4k pewnie nie wyciągnie ten półprodukt no ale może też będzie się fajnie grało  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.