Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, MatekDM napisał:

Po co?

Będzie w (pipi)e ciężko ale jakieś powody znajdę. :)

Opublikowano
Just now, ListuniO said:

Będzie w (pipi)e ciężko ale jakieś powody znajdę. :)

Będziesz żałował, mówię Ci. 

Nie ma xów sony, mało japońśkich gier w ogóle i zaczynasz od zera. Brak trofeów, brak kumpli online, i nie ma gier, które zbieraliśmy na ps plus. 

To już lepiej poczekać, niż się zeszmacić. Biblioteka ps4 i tak niszczy całą historię gier ze wszystkich xboksów. 

Opublikowano

Jak xbox będzie miał exy pokroju Fallout76, to ja podziękuję. W sumie to może m$ zrobił sony tym kupnem bethesdy przysługę.

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Jak xbox będzie miał exy pokroju Fallout76, to ja podziękuję. W sumie to może m$ zrobił sony tym kupnem bethesdy przysługę.

Tak może być, bo co ostatnio dobrego zrobiła Bethesda? Skyrima w 2011?

Co jeszcze jest? Dobra będzie Forza jedna i druga, ale Halo Infinite czy Gears 6 (z 15-letnią mechaniką) mogliby zrobić od nowa.

Opublikowano

No Halo Inifinte to padaka. To już jakieś stare Halo we wstecznej lepiej wygląda.

Opublikowano
9 minut temu, MatekDM napisał:

bo co ostatnio dobrego zrobiła Bethesda? Skyrima w 2011?

niezły bait

Opublikowano
1 minute ago, messer88 said:

Przecież wiadomo że klapom teraz wszystko od Bethesdy będzie śmierdziało. 

Nawet jak Bethesda miała dobre gry, to pod skrzydłem M$ się szybko zeszmacą. M$ ma talent do kupowania i marnowania potencjału.

Opublikowano

Osobiście Betthesda jako twórcy gier w ogóle mnie nie ruszają(chuyowe rpgi bez fabuły), ale jako wydawca, no to już jeden z lepszych w tej generacji.

Opublikowano

Dokładnie, wydawca ekstra. Dishonored, Prey, The Evil Within - miodzik.

Opublikowano

No ale to nie dla klapa cotek więc się nie jaraj za bardzo

Opublikowano

(pipi)ał tę Bethesdę, licza się ich marki, a Fallout pod skrzydłami MSu to szansa na AAA Fallouta New Vegas 2 od mistrzów RPG z Obsidianu.

W ogóle czaicie? Mieć Plejszmaciurę i grać w kółko w te gry od foremki? :) Nie ograć ani taktycznych Gearsów, skillowego multi w Halo, czy zachwycać się widokami w Forzy Horizon? Nie mieć możliwości zobaczyć jakie cudowne światy budują mistrzowie z Obsidianu? Nie przeżyć baśni jakimi są gry RARE? :o 

Przecież nie kupić Xboxa w nadchodzącej generacji to skazywać się na doświadczanie jej 1/3. Aż mi się zeszkliły oczy na samą myśl o tej koszmarnej wizji. :( 

Opublikowano
12 minut temu, C1REX napisał:

Nawet jak Bethesda miała dobre gry, to pod skrzydłem M$ się szybko zeszmacą. M$ ma talent do kupowania i marnowania potencjału.

Trzymajcie mnie

Opublikowano

A co jeśli ktos lubi japońskie produkcje i nie lubi morrowinda i 1st person shooters? 

Xbox ma wszystko na jedno kopyto. Nawet jak zrobią dużo, to wszystko to samo. 

Opublikowano

A co jeśli ktoś nie lubi gier z trzeciej osoby nastawionych na fabułę? Playstation ma wszystko na jedno kopyto. Nawet jak zrobią dużo, to wszystko to samo.

Opublikowano
5 minut temu, C1REX napisał:

To Ci się z Plejką pomyliło. Takiej monotonii wydawniczej jaką serwuje Sony od ostatnich kilku lat nie było chyba nigdy. 

Zapytałbym o jakie "japońskie produkcje" Ci chodzi, ale zapewne wymienisz dokładnie te których na Xboxie nie ma, więc odpuszczę. :) 

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

Większej bzdury nie słyszałem :yao:

Opublikowano
2 minutes ago, Czoperrr said:

A co jeśli ktoś nie lubi gier z trzeciej osoby nastawionych na fabułę? Playstation ma wszystko na jedno kopyto. Nawet jak zrobią dużo, to wszystko to samo.

Sony ma sporo większy wybór. Samo ps4 ma pewnie lepiej, niż wszystkie xboksy razem. 

Xbox do dziś nie ma ff7remake, nioh, edf5 i wielu innych kozackich gier, ani nawet odpowiedników. 

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

Znowu ten kloszard. A tak ładnie prosiłem:sapek:

''koacham plejsztejszon ale się martwię o ps5''

''1440p? ja i tak nie widzę różnicy'' a na premierę KOXa odpalony AC:O  ''zobaczcie jak ten piasek wygląda!''   xD

ale to lepsze, obadajcie pierwszą minutę:

''obecnie szukam pracy, jak coś macie dajcie znać, polecam się''

''tata mi wymieni baterie w telefonie'' 

''na studia nie poszedłem''

@Soul  ogarnij trochę kolege z tymi vlogami  :we_need_to_go_deeper:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.