Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

@Paolo de Vesir a czy Ty przypadkiem wczoraj nie napisałes że rozważasz pleyke jako pierwsza konsole? Chcesz być yanuszkiem?

@jar3czek no tak, bo te filmy oglądaja tylko subskrybenci. 

To narka

Opublikowano

@ListuniO core gamer kupując konsole dla Januszy, wciąż jest core. A Janusz (czystko teoretycznie) nawet jakby cała generacje spędził z konkretnym sprzętem i np. dwa lata z jego następcą to go ledwie liźnie. ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

O $ony dobrze albo wcale. Tylko Xboxa i jego użytkowników można legalnie szkalować poza CW.

Posty sławunia z Leeds są do dziś w temacie xboxa, a szpagacik day one.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Wiadomo, trzeba dbać tylko o odpowiedni dział, reszta to tam meh.

Opublikowano

Na TT zostało to już i tak wyjaśnione

Zdjęcie

O proszę, nagle liczba widzów ma znaczenie. Pamiętam czasy premiery SoT, gdzie duża popularność gierki na serwisach streamingowych była nieźle hejtowana przez klapeuszy. 

Opublikowano

@ListuniO nie mozesz prownywac czysto technicznego kanału z 1m subow do kanału PS z 12 milionami. Jest wiele czynnikow zwiazanych z algorytmem youtube ktore sprzyjają częstszemu wyswietlaniu filmu z kanału PS. Playstation może być popularniejszą marką ale to porównanie nie pokazuje zupełnie nic.

Opublikowano

Zostaw go walczy jak moze, choć nie ma czym więc beka jest jescze większa xD

Opublikowano

Posiadacze konsol Sony są już przyzwyczajeni, że będą musieli co chwilę rozkręcać sprzęt bo się przegrzewa. Nie powinno zatem dziwić, że już oglądają tutorial  :shieeet:

Opublikowano

Te wlutowane SSD w obu sprzętach to niezłe tykające bomby.

SSD padają i to tak samo często jak zwykłe dyski. Nie ma się co jakoś szczególnie przejmować ale na bank kilku osób na forum dotknie taki zgon dysku.

Opublikowano

2005 rok czy który? Już dawno inżyniery mówią, że te dyski ssd są dużo wytrzymalsze niż talerzowe hdd. Prędzej to się ciekły metal zesra w przeciągu 5-6 lat niż dysk.

Opublikowano

Można porównywać sobie kanały, ale każdy kto ma odrobinę pojecia technicznego doceni to

spacer.png

Ponad to

spacer.png

Przecież bryła Xboxa to jest jakaś technologia z kosmosu.

Opublikowano

Która technologia jest lepsza okaże się po miesiącach / latach kiedy zaczną padać pierwsze egzemplarze obu konsol.

Jedyną konsolą jaka mi padła był Xbox 360 przez RRoD (w wersji Arcade - Jasper, które miała już być tą bezawaryjną), mam nadzieję, że z XSX tak się nie stanie.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Ja na maksa się wyśmiewałem z chłodzenia ps5, ale widząc wielkość tego wiatraka, że jest obustronny, że dali ciekły metal i monstrualnie wielki radiator, to już nie będę więcej jechał po konsoli, bo tylko się pogrążę.

Opublikowano

największa beka z tą plejka to jest jak ludzie po fejsbukach piszą jaki to jest futurystyczny wygląd, przecież to jest tak futurystyczne jak polonez caro+

Opublikowano

Futurystyczna plejkurwa o gry z średniowiecza. Czekam na remake haze i lair 

Opublikowano

Na xa tez gry ze sredniowiecza ale w 4k. 

Pierwsze miesiace tematu o series x to bedzie "ej a ile wam sie girsy 3 odpalaja? Co? 5s? U mnie 7.5, reklamuje11!!!1. A w ktorym momencie wlaczacie stoper?"

Opublikowano
8 minut temu, Mejm napisał:

Na xa tez gry ze sredniowiecza ale w 4k. 

Pierwsze miesiace tematu o series x to bedzie "ej a ile wam sie girsy 3 odpalaja? Co? 5s? U mnie 7.5, reklamuje11!!!1. A w ktorym momencie wlaczacie stoper?"

Nie będzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni. Ale niebiescy mogą zaskoczyć, już w tym momencie wejście do tematu plejściery to jak podróż w czasoprzestrzeni do wymiaru o nazwie "łokurfa".

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

my jesteśmy normalni.

W wiekszosci tak, ale macie kilku asow.

Opublikowano

Za.j.eb.isty podział na My i Oni. Czyli kto dokładnie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.