Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy cieżarówkę wytna na ps5.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Widocznie tak zapierdala w 120 fpsach, że nawet widownia nie zdążyła się na dobre rozsiąść. :xboss:

Opublikowano

Przecież Dirt5 jest na obie konsole, to z czego kolega się nabija?

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Jeszcze posługują się rudym grubasem

Tak nie bardzo od jakiegoś czasu z tym grubasem

EkTXSOFWsAACQqa?format=jpg&name=large

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Przeczytajcie cały artykuł a nie wycięty fragmencik żeby zrobić zamieszanie. Tu wklejam fragment który mówi więcej niż te żałosne baity. 

Masz dosłowny cytat Mistrza Spencera i zamknij mordę już xD

Cytat

“Is it possible to recoup a $7.5 billion investment if you don’t sell Elder Scrolls VI on the PlayStation?” I asked.

“Yes,” Spencer quickly replied.

Opublikowano

Liściu się jeszcze dzielnie trzyma

spacer.png

Ale już za chwilę, 10 listopada

spacer.png

Opublikowano
3 minuty temu, MaZZeo napisał:

Masz dosłowny cytat Mistrza Spencera i zamknij mordę już xD

Twój mistrz Ci powiedział - "zamknij morde i idz kup Xboxa" 

a późnie jest to co ja napisałem czyli - "no chcieliśmy zapewnić najlepszy line up tylko dla Xboxa ale akcjonariuszze zdecydowali inaczej"

200w.webp?cid=ecf05e475st2eyh0ovbwubg0ci

Opublikowano

No i ci akcjonariusze będą partycypować w goleniu plejstejszonowców po 359zł za gierkę, a Mistrz Spencer swoją rodzinkę obdaruje w ramach game passa, nie widzę problemu :cool:

Opublikowano

yCaFY7O.jpg

Tak to będzie wyglądało właśnie.

Opublikowano
44 minuty temu, Figuś napisał:

Tak nie bardzo od jakiegoś czasu z tym grubasem

EkTXSOFWsAACQqa?format=jpg&name=large

Uuuu, sprawy osobiste zrobiły chyba swoje.

Sam lubię oglądać jego materiały, ale czasami potrafi tak się wywyższać czy zbuldupić, że mnie (pipi) strzela :)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

ALE BĘDZIE GRZAŃSKO W THE ELDER SCROLLS SIX NA NOWYM XBOKSIE.

NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ.

Spencer nonszalancko wykłada kawę na ławę, mówi jak jest. Charyzmatyczna twarz prokonsumenckiej firmy.

A co tam u Sony? Ostatnio cichutko.

Czekam na oficjalnego newsa o wsparciu Oculus Quest 2 dla XSX (kabelkiem Oculus Link cyk i jedziemy w wirtualne światy. PSVR? Zabawka dla dzieci).

Opublikowano
18 minut temu, MYSZa7 napisał:

Sam lubię oglądać jego materiały, ale czasami potrafi tak się wywyższać czy zbuldupić, że mnie (pipi) strzela :)

Właśnie kompletnie nie mam nic do arhona kogucika z tych polskich jutuberów. Jedynie nrgej mnie irytuje

To taki gość co mówi że zna się na gierkach bo grał w jakieś stare gówna A jest Januszem i chuya się zna 

Opublikowano
24 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Teraz Archon to sam jest cuckiem XD

Szykuje się niezły rozwód, jego baba przyprawiła takie rogi, że on sam nie wiem, że dziecko, które jest, to uj wie czyje jest jest. No szkoda chłopa, że z puszczalską musiał siedzieć. Niech siedzi chłop w gierkach.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

CO? Dajcie na priv o co chodzi, bo myślałem że całe to jego odchudzanie to typowo zdrowotne sprawy, a tu się okazuje że nie XD

Opublikowano

Też jestem ciekaw co się zadziało u Archona jakby co 

Opublikowano

A to o nim nrgej gadał w ostatnim qa że jakiś youtuber się rozwodzi. Ale weź daj ktoś coś więcej o tej akcji :-) a tak to jest drodzy konsolomaniaki jak się za baby zabiera. Lepiej grać w gierki

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

No chyba wszyscy go znają widzę. 

Opublikowano

listerin jak ładnie prosi o giereczki bethesdy na śmiecia 4.5  :)  jak ciemny typ pod kościołem gdzie ludzie idą posłuchać Spencera a tutaj przed wejściem zaczepia was klapers ''daj Panie jakąś giereczke Bethesdy bo nie mam co jeść na plejszejtonie''   

Opublikowano

Voice chat u klapów będzie nagrywany XDD Fajną inwigilację tam macie.

Opublikowano

CHodzi o to żeby wyłapywać takich patoli jak Ty i eliminować ze społeczeństwa.

Opublikowano

MS będzie zależeć na ilości subskrypcji gamepassa najbardziej, nie są tak finansowo zależni od opychania sprzętu jak sony.

Zablokowanie gier jak TES6 w gamepassie to potencjalny motor napędowy dla tej usługi.

A jak jakiś liściu zacznie gadać, że meh TES nikogo i ps się bez niego obędzie to xD gościu. Skyrim do dziś się sprzedaje dobrze, a pewnie nawet ta z(pipi)ana wersja na ps3 gdzie musiałem po 3h grania wyłączyć konsole na 5min by odzyskać fps z 15 do 30 bo cache sie zapychał poszła w milionach.

Sukces gamepassa będzie leżał w regularnym comiesięcznym dostarczaniu dobra(a ich ruchy ze zbrojeniem się w legion developerów sugerują,że to możliwe), w taki sposób ludzie co wezmą miech za 4 ziko zostaną na dłużej i będą bulić 55.

Na chwilę obecną to trzeba być jakimś zakutym łbem by świadomie kupić ps5 zamiast xboxa.

Opublikowano

Goty indie gierka w promocji na prawie wszystkich platformach oprócz...

$ony takie dobre :usmiech:

Spoiler

PS4_Payers.jpg

Opublikowano

Listunio 12 listopada

(m=eafTGgaaaa)(mh=H1BySQS4ni8Sk0nO)11.jp

Opublikowano

Patrząc na jego ogólne zadowolenie z poczynań Playstation w chwili obecnej to forma zabawy jaka jest powyżej trafia w jego gust.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.