Opublikowano 13 października 20213 l Witam. Gram w MFS 2000 na series s i chmury są strasznie pikseliwate, wygląda to bardzo źle. Reszta rzeczy w grze wygląda w porządku. Gram na TV Samsunga Full HD. Jak temu zaradzić. Pozdrawiam
Opublikowano 13 października 20213 l Witaj, zakup series x z wyświetlaczem 4k będzie najlepszym rozwiązaniem. Pozdrawiam.
Opublikowano 13 października 20213 l 37 minut temu, Czoperrr napisał: MFS2000 to chyba we wstecznej kompatybilności z Windowsem ME Za brakło mi 2 pomiędzy. Oczywiście 2020 . A czy u kogoś też taki efekt chmur występuje? Zwłaszcza na kantach chmur same pixsele
Opublikowano 19 października 20213 l Autor Microsoft Flight Simulator Director's Cut Game of the Year edition zapowiedziane, premiera 18 listopada 2021, za darmo dla wszystkich
Opublikowano 10 listopada 20213 l Siema. Wie ktoś jak zakupić A-10? Nie mogę tego zrobić i nie wiem co jest powodem. Gram na Xbox series X i za każdym razem wyskakuje zakup nieudany. Edytowane 10 listopada 20213 l przez junioru2
Opublikowano 23 listopada 20213 l Jest fajna promka na bf w kilku sklepach, przecena z 300 zł na 179 zł, w takiej cenie myślę spróbować jak to będzie działać. Ten dzyndzel na boku sticka podobno działa nawet jako przepustnica. https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/thrustmaster-joystick-tca-sidestick-airbus-edition.bhtml?gclid=CjwKCAiAv_KMBhAzEiwAs-rX1JHYKXyVn5nXnKgXaCk6ox4KzJcZR7NXIkPepp7dHPOC11a-yh6zOBoCAKUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Opublikowano 23 listopada 20213 l No to już chyba wiem, co sobie sprawię w ramach prezentu . Co prawda dawno nie grałem w tą grę, ale ogólnie ostatnio mega mało gram, ale od połowy stycznia jak tylko wykończę mieszkanie, to wracam do giercowania i latania, więc joystick siądzie jak złoto.
Opublikowano 23 listopada 20213 l 20 minut temu, Czoperrr napisał: Działa to z Xboxem? Niestety nie, tylko z pc
Opublikowano 31 grudnia 20213 l Jak najlepiej ustawić opcje danych? Neta mam światłowód ale jestem zielony w technicznych aspektach.
Opublikowano 31 grudnia 20213 l 52 minuty temu, junioru2 napisał: Jak najlepiej ustawić opcje danych? Neta mam światłowód ale jestem zielony w technicznych aspektach. Raczej nie ma sensu grać bez zassania całości plików. Nie pamiętam teraz ustawień, ale wal wszystko na full. Zwłaszcza prz światłowodzie.
Opublikowano 31 grudnia 20213 l Wszystko co mogłem pobrać pobrałem. Chodzi mi o ustawienie jakiejś pamięci podręcznej. Można tam wpisywać jakieś wartości. Zaznaczam że gram na XSX. Edytowane 31 grudnia 20213 l przez junioru2
Opublikowano 12 lutego 20223 l Szczerze mówiąc, to liczyłem na trochę dokładniejsze miasta poza tymi największymi. W ogóle mam wrażenie, że przyjemniej i ładniej lata się poza miastami, bo te wyglądają dość sterylnie. Nie wiem jak to teraz wygląda na pc, dalej można wgrywać mody jak w starszych wersjach?
Opublikowano 21 kwietnia 20223 l Zainstalowałem grę ponownie po dłuższej przerwie i omatkobosko jak to teraz tnie. Przeleciałem się tym myśliwcem nad Norymbergą i dropy są masakryczne. Coś mi się popsuło z netem/konsolą, czy ta gra chodzi teraz jeszcze gorzej jak na premierę? Ogólnie przełączałem TV/konsole w 60/120hz, z VRR i bez VRR i jeden czort, dropi jak wściekłe
Opublikowano 21 kwietnia 20223 l Bardziej to wina myśliwca, bo przy takich prędkościach konsola nie nadąża z przetwarzaniem danych.
Opublikowano 21 kwietnia 20223 l Może też i tak być. Wcześniej tego typu samolotu w grze nie było i latałem jakimiś kukuruźnikami
Opublikowano 25 kwietnia 20223 l Odpaliłem wczoraj grę po kilku miesiącach przerwy bo oglądałem program o najniebezpieczniejszych lotniskach świata i chciałem sprawdzić czy Lukla faktycznie taka zabójcza. No nie było łatwo tam wylądować Widzę, że sporo się zmieniło przez ten czas i doszło sporo contentu. Zaskoczyłem się pojawieniem myśliwca. Chciałem nic polecieć z Berlina do Rzeszów-Jesionka ale odpaliłem full moc i zabrakło mi paliwa nad Rzepinem
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l W dniu 25.04.2022 o 10:13, Czoperrr napisał: po kilku miesiącach przerwy bo oglądałem program o najniebezpieczniejszych lotniskach Ostatnio się wkręciłem w militaria. Gościu robił jakiegoś streama z samolotami pokazując lot z różnych kamer itp. Aż mi się głupio zrobiło że tyle lat w gierki się gra a zoorientowalem sie dopiero przy podchodzeniu do ladowania że typ gra w grę. Szczena na podłodze jak to wygląda podczas lotu.
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l Ja ostatnio oglądałem jakiś gameplay z dokokszonego kompa i tam to jest poezja. Grafa to już niemal foto real i ta super płynność. Szkoda, że na konsolce to tak kulawo chodzi, no ale i tak spoko bo mimo wszystko lubię sobie w to pograć i się odstresować