Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał:

Stoi i sapie, dyszy i dmucha, 
Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha: 
Buch - jak gorąco! 
Uch - jak gorąco! 
Puff - jak gorąco! 
Uff - jak gorąco! 
Już ledwo sapie, już ledwo zipie, 
A jeszcze palacz węgiel w nią sypie.”

To odnośnie Switcha podczas grania w nową Zeldę?

Edytowane przez Lukas_AT

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 267,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja teoria jest taka, że Pipolino napisał posta, włączył powiadomienia, ustawił telefon na wibracje i wepchał go sobie do dupy.

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Ahh te podwójne standardy recenzji gier Nintendo, z recek wynika max 8/10, sporo zarzuceń do story i performance'a, ale 10/10 i tak xD. No nic trzeba się przywyczaić, oby tylko po takich akcjach Ninte

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

Hahahaahha, ja jebie, co za ludzie. Prują się jak szmaty w innych tematach, że gra nie ma 60,albo nie ma 120, albo nie daj Boże spadnie z 60 do 55.   Tu jest poniżej 20, a Wy pierdolicie o G

Opublikowano
6 godzin temu, Lukas_AT napisał:

To odnośnie Switcha podczas grania w nową Zeldę?

Hype train tak rusza u mnie i nie ma hamulców :obama:

Opublikowano

Tu chyba tylko kaftan pomoze

Opublikowano
2 minuty temu, Daffy napisał:

Tu chyba tylko kaftan pomoze

Myślę nad nowym nickiem, właśnie nad kaftanem, albo długimrękawem

:banderas:

Opublikowano

Też będę grał w nowego Zelda w maju ale trochę szkoda, że nie będzie forumkowej wymiany wrażeń w temacie bo trochę wstyd się teraz tutaj pokazywać kiedy temat przejęły dziwne istoty, monstra, chorzy psychicznie, sekta i digimony :sadkek:
Bawcie się dobrze wariaty :lapka:

Opublikowano
19 minut temu, Krzysztof93 napisał:

nie będzie forumkowej wymiany wrażeń w temacie bo trochę wstyd się teraz tutaj pokazywać kiedy temat przejęły dziwne istoty, monstra, chorzy psychicznie, sekta i digimony :sadkek:

Z tego powodu nie będę opisywać swoich wrażeń z granka w tym temacie, celem normalnej dyskusji zapraszam na discorda :lapka:

Opublikowano

a może po prostu zignorujcie tego zdrowego debila i nie zachowujcie się jak dzieci reagując na każdy jego wysryw? 

takie typy jak są ignorowane, to w końcu odpuszczą 

Opublikowano

Zdrowy pewnie już od rana z trzy razy bysiora tarmosił żeby na pokazie za szybko nie szczelić

Opublikowano

Potem będą się błąkać 500h robiąc nudne questy żeby dostać broszkę na tunikę która doda 3 serca- Dzizas, co za przygoda :obama:

Opublikowano

No, ale tutaj jest prawdziwe poruszanie w 3d, a nie przeprogramowane jak u konkurencji.

Opublikowano

Co tu tak busy? Jeszcze nawet direct się nie zaczął.

The Legend of Zelda: Duch przygody 2 znowu wyznaczy nowe standardy, gdy konkurencja nawet nie zbliżyła się do TLOZ: Duch przygody 1, a minielo 6 lat! :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Jest jakiś heroizm w tym waszym yebaniu BOTW. :leo:

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Jest jakiś heroizm w tym waszym yebaniu BOTW. :leo:

Mówią, że mam nierówno pod kopułą, ale oni też, różnica jest tylko taka, że ja o tym wiem, a im się wydaje, że jest wszystko ok xD

Opublikowano

Dla mnie śmieszne jest udzielanie w temacie dotyczącym gry, która kogoś ewidentnie nie interesuje.

No ale może i taki sposób spędzania wolnego czasu jest ciekawy dla niektórych.

Opublikowano

mnie interesuje ta gra
no chyba, że wejdę w ten temat... zainteresowanie grą spada, chęć życia maleje, ogólnie czuje się nieswojo :kekw:
ogólnie to najlepiej będzie jak będziemy grać i milczeć to tutaj zdrowy będzie dyskutował sam ze swoją ósmą osobowością

Opublikowano

Normalnie dyskutuję z normalnymi ludźmi, wyjaśniam tylko klaunów, którzy nie mają co robić z wolnym czasem, więc przybywają do tego wątku pohejtować, takie czasy.

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał:

wyjaśniam tylko klaunów

7g46u0.jpg

Opublikowano

Panowie powoli, bo nie mam już reakcji, jak zwykle dowozicie:

spacer.png

A jeśli chodzi o grę roku 2023 to już została wybrana w 2019, choć nawet jeszcze nie wyszła :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Sytuacja jest zawsze taka sama - różni ludzie mają różne preferencje, ale zdrowy z gorliwością religijnego fanatyka zawsze będzie stawiał ponad nie Zeldę, bo tam można wspinać się po ścianach co dopiero czyni grę świetną.

Niezależnie czy mówimy o ścigałkach, grach taktycznych, jRPGach, FPSach czy platformówkach? „Strzałą nie można strącać liści z drzewa? No sorry, ale nie możemy mówić tutaj o GOTY.” Pupcio też usilnie robi grunt pod zastąpienie zdrowego po następnym banie.

W sumie zauważcie, że jedyne odpowiedzi nasączone złością idą w stronę młodego albo zdrowego, cała reszta otrzymuje raczej stonowane odpowiedzi godne dojrzałego rozmówcy, bo człowiek wie, że taka właśnie osoba odczyta ten post. W przypadku pupcia i zdrowego taka forma zwyczajnie przejdzie.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sytuacja jest zawsze taka sama - różni ludzie mają różne preferencje, ale zdrowy z gorliwością religijnego fanatyka zawsze będzie stawiał ponad nie Zeldę, bo tam można wspinać się po ścianach co dopiero czyni grę świetną.

Niezależnie czy mówimy o ścigałkach, grach taktycznych, jRPGach, FPSach czy platformówkach? „Strzałą nie można strącać liści z drzewa? No sorry, ale nie możemy mówić tutaj o GOTY.” Pupcio też usilnie robi grunt pod zastąpienie zdrowego po następnym banie.

W sumie zauważcie, że jedyne odpowiedzi nasączone złością idą w stronę młodego albo zdrowego, cała reszta otrzymuje raczej stonowane odpowiedzi godne dojrzałego rozmówcy, bo człowiek wie, że taka właśnie osoba odczyta ten post. W przypadku pupcia i zdrowego taka forma zwyczajnie przejdzie.

To samo mogę powiedzieć o Tobie, czy tjerym, w drugą stronę. To po pierwsze, a po drugie, czy widziałeś mnie, gdzieś w wątku gier, których nie lubię, żebym tam przeprowadzał krucjatę, że gra chujowa i się nie znacie? Szkoda mi czasu na hejt, gdy mogę go poświęcić na jaranko. To jest moje hobby, moja pasja, część mojego życia, a że jestem bardzo wybredny to cieszę się jak małe dziecko na lizaka, gdy wpada taka perełka :banderas:

Opublikowano

Nie obchodzi mnie dyskusja z nim tylko jak czytam te cytaty z Tuwima, obrazki z Twardowskim, pierdololo o kuzynkach,wyjazdach, zjazdach, treningach i lataniu na wingsuicie to się odechciewa forumka. Dyskutować i tak przecież nie ma sensu, śmiać się z niego też nie ma sensu. Niby pisze pozytywnie o grze a jeszcze nie było premiery a ja już mam tej gry dosyć :sadkek: