Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wreckfest - Drive Hard. Die Last

Featured Replies

Opublikowano

ta gra to miała duże wymagania chyba tylko przez fakt paru lat w early access.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 49,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram od wczoraj i jestem sakramencko zachwycony. Toż to prawdziwe Destruction Derby nowej generacji. Dawajcie na rozwałkę online, to co się na trasie dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie. Bt

• zauważył ktoś, że w grze są Polskie ambulanse    

• Chyba nie ma ku temu wątpliwości. W Szmatławcu ręckę napisał Majk. Pół recenzji narzekał, że uszkodzenia auta na nic nie wpływają... Wpisał to do minusów gry... A koleś najwyraźniej zapomniał włączyć

Opublikowano
53 minuty temu, Dave Czezky napisał:

Mnie dziwi, ze narzekaja w PE na brak dynamiki - tak jakby zagrali tylko pierwsze mistrzostwa i napisali recke :)

Znając dzisiejsze dziennikarstwo to pewnie tak zrobili.

Tfu jak gardzę.

Opublikowano
22 minuty temu, Masorz napisał:

Znając dzisiejsze dziennikarstwo to pewnie tak zrobili.

Tfu jak gardzę.

Chyba nie ma ku temu wątpliwości. W Szmatławcu ręckę napisał Majk. Pół recenzji narzekał, że uszkodzenia auta na nic nie wpływają... Wpisał to do minusów gry... A koleś najwyraźniej zapomniał włączyć "realistycznych" uszkodzeń w opcjach przed wyścigiem :-/ Jest tam stosowna opcja uszkodzeń - "normalne" i "realistyczne".

Nie wiem jak takie bzdury można w ogóle do druku dawać. Tfu.

Opublikowano

ktokolwiek jeszcze czyta ta gazetke? XD 

w 2019 roku? XD

myślałem że oni tylko dla siebie tam piszą, żeby nie zapomnieć zasad ortografii

Opublikowano

Nie, jeżeli się w miarę dobrze jeździ to creditsy całkiem ładnie wlatują.

Auta może i droższe, ale części do silnika te podstawowe kosztują grosze.

Opublikowano

W gierce przygrywa jakaś muza? Tzn podczas wyścigów. Widziałem kilka filmików i za każdym razem tylko silniki + odgłosy otoczenia, muza off.

Opublikowano

Dużym plusem jest różnorodność wyzwan. To z pewnością. Raz trzeba po prostu pędzić by być pierwszym, innym razem trasa jak tak zaprojektowana by chodziło o przeżycie do konca wyścigu (te ósemki, wspolna prosta startowa dla obu kierunków itp.), innym razem mamy jakieś autobusy i klasyczne demolki na arenie. Sporo tu pomyslow.

Muza leci w trakcie wyscigu normalnie.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
6 minut temu, Amer napisał:

W gierce przygrywa jakaś muza? Tzn podczas wyścigów. Widziałem kilka filmików i za każdym razem tylko silniki + odgłosy otoczenia, muza off.

No leci, ale taka chuynia, że masz 2 opcje:

1. Włączasz na spotifaju ost z 'Killing Floor 2'

2. Masz na pendrajwie ost z Destruction Derby 2.

Polecam naprzemiennie.

Opublikowano

Gamaplaye na YT z Ps4 Pro wyglądają spoko ale strasznie chrupie - potwierdza ktoś spadki klatek?
Kurcze chodzi mi po głowie ta gierka ale zaraz Greedfall - skąd na to wszystko znaleźć czas i pieniądze [emoji16]

Opublikowano

Na zwykłym PS4 robię już trzeci zestaw mistrzostw. Do tej pory nie zauważyłem, by mi coś chrupało. A na torze dużo się dzieje.

Ta gra, to dla mnie mistrzostwo świata. Mam nieziemski ubaw z tej całej rozwałki. Naprawdę sztos.

Opublikowano

Potwierdzam, gra sie bardzo dobrze, mocny syndrom jeszcze jednego wyścigu, duża losowość i rozwałka która nabiera prawdziwego znaczenia w online na 16 osób. Trzeba sie liczyć że bedziemy sie ścigać na początku gorszymi samochodami bo sporo osób już ma auta porobione na klase A i nie ma ograniczen w wyborze fury. 

Opublikowano

Ale to dobre! Fizyka aut i zniszczeń super! Ile to frajdy daje [emoji44]
Pełno opcji konfiguracji fizyki prowadzenia aut (zakładka zaawansowane). Kurcze będzie to chyba moja ulubiona gierka z samochodami w roli głównej. Wiadomo, dopiero zacząłem ale od początku gra mi się przyjemniej niż Dirt 2.0 oraz FM7.

Graficznie i technicznie na Ps4 Pro jest wszystko cacy, i wygląda ładnie i działa mega płynnie.

Opublikowano

Bardzo fajnie to wszystko działa, aż jestem zaskoczony. 

Co mnie denerwuje, to ten marny edytor powtórek. No i multi takie trochę bez sensu. Ale wierzę, że to pozmieniają.

Opublikowano
15 minut temu, Kolos28 napisał:

ale od początku gra mi się przyjemniej niż Dirt 2.0 oraz FM7.

xd

Opublikowano

Ale co w tym złego. Ja to u ogólnilem. Wiem, że to inne gry [emoji4]

Mnie multi się podoba - rozwałka totalna [emoji16]

Opublikowano

Mnie tez namowiliscie, fajna gra, jej największym minusem jest 30fps, boli okropnie gdy się kończy grać w jakaś grę w 60fps i odpala to żeby pojeździć.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A pewnie że boli, nie od dziś wiadomo, że w grach z gatunku racery/strzelaniny sieciowe/bijatyki 60 FPS to powinien być absolutny standard. Kosztem oprawy nawet.

Opublikowano

Pograłem trochę i gra się bardzo przyjemnie. Wiadomo, że przydałoby się te 60 fpsów, ale fizyka i rozpyerdol mi to rekompensują.

Opublikowano

Podoba mi się, że AI nawet na pierwszym miejscu popełnia błędy. Nigdy więc nie warto sie spisywac na straty, bo komputerowy przeciwnik czesto lubi wypadac z trasy lub rozbijac sie o sciany.

PS. Tor  z loopem...:obama:

Opublikowano

Martwiłem się czy gra mi się spodoba i wziąłem podstawkę a teraz czekam aż będzie można dokupić SP bądź upgrade do deluxe.
Gra jest fenomenalna.