Gregorius 480 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Przechodząc z Rapid Fire Łotra na Barba/Druida w sezonie odczuwam wręcz fizyczny ból widząc jak to się porusza Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 2 godziny temu, Gregorius napisał: Przechodząc z Rapid Fire Łotra na Barba/Druida w sezonie odczuwam wręcz fizyczny ból widząc jak to się porusza To samo mam z Nekro, taki czołg po przesiadce z Rogala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 3 godziny temu, Shankor napisał: Wczoraj przeglądałem te narody sezonowe i jak dla mnie to wykracza poza znane granice komedii. Czerwona bluzka i najzwyklejszy miecz w darmowym sezonie, albo niemal identyczne zbroje z czaszkami w płatnym. Do tego emotki, których nikt nie używa. Gierki w 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 A te sezonowe aspekty co wpadają za Rozdziały po sezonie zostaną czy też znikną? Jak znikną to w sumie nie wiem po co to robić Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Godzinę temu, jimmyyy8 napisał: A te sezonowe aspekty co wpadają za Rozdziały po sezonie zostaną czy też znikną? Jak znikną to w sumie nie wiem po co to robić A jak zostaną to po co? Po co w ogóle grać w gry? Bez sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 1 godzinę temu, jimmyyy8 napisał: A te sezonowe aspekty co wpadają za Rozdziały po sezonie zostaną czy też znikną? Jak znikną to w sumie nie wiem po co to robić Mozna je wydropic tez w eternal realm. Dzis bez lagow i kolejek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Słuchałem trochę tego dzisiejszego live'a z twórcami odnośnie wprowadzonego patcha i jeżeli wszystko zrozumiałem poprawnie to za tydzień będą rozmawiać o patchu 1.1.1 który wyjdzie jeszcze w trakcie trwania sezonu 1 i ma on zwiększyć ilość mobów w podziemiach koszmarów i exp.... czyli wracamy do tego co było. Dziękuje w takim razie - gram do ok. 50 poziomu, wbiję na T3 i czekam na poprawki. Po co grać obecnie i tracić czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 (edytowane) Kurła... nie mogę się zalogować Edit Widze, że serwery blizzarda padły Edytowane 21 Lipca 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Gram cały dzień i zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Necro po druidzie to jest easy mode. 31lvl wbity, na dzis wystarczy. Cytat Here is a list of key upcoming changes announced by the devs during the July 21 livestream: Sorcerer and Barbarian will be buffed in "the next few weeks." There will be "substantial" increases to mob density in Helltides and Nightmare Dungeons. In the next patch, there will be an addition stash tab, and the elixir stack size will be increased to 99. A dedicated Gems tab will come in Season 2. Skill respec cost will be reduced by 40% to encourage switching builds. There will be "adjustments" to make leveling 50-100 feel "less like a job." There are plans to add more variety to endgame content. There will be more opportunities to obtain uber uniques in the future. The drop rate will be made a "little bit" more common over time. Build loadouts are being "discussed," but are not currently on the roadmap. There will be a way to find particular unique items and/or particular legendary aspects in season 2. Damage reduction system (armor, resistances) will be "reworked" in season 2. There will be more options to modify gear in the future. Legendary drop chance will be buffed for loot goblins. There may be different loot goblin types in the future. There is a hotfix that will be rolling out this afternoon that includes changes to NMDs. (bumping mob density? lowering difficulty?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Druid przyjemny póki co, ślamazarny ale za to bardziej czuć jebniecie. Podkręcili chyba resp Butchera, dziś zajebał mnie 3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 7 godzin temu, bartiz napisał: Druid przyjemny póki co, ślamazarny ale za to bardziej czuć jebniecie. Podkręcili chyba resp Butchera, dziś zajebał mnie 3 razy. No ja druidem sie meczylem w chuj, szczegolnie na low levelach. Teraz gram necro to na 40lvl wbiłem na wt3, zero wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Kurde a w co inwestowales? Gram teraz necro i na 40 lvl za chuia nie moglem przejsc tego dungeona na WT3. Wszystko daje w wlocznie z kosci, pomocnikow i wybuch zwlok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 23 minuty temu, smallv86 napisał: Kurde a w co inwestowales? Gram teraz necro i na 40 lvl za chuia nie moglem przejsc tego dungeona na WT3. Wszystko daje w wlocznie z kosci, pomocnikow i wybuch zwlok. Takie skille, szkielety z kosą, magowie lodowi, pasywka co regeneruje esencje przy pochłanianiu zwłok i jazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 U Nekro najlepszy skill po głównym to trupie macki, znajdźcie do nich choćby podstawowy askepkt w lochu i włóżcie go do amuletu(obrażeniax100%). Macki zbierają hordę potworów w jednym miejscu i dzięki aspektowi jest duża szansa na krytyka i mocno podbija obr. krytyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Necro jest takim tankiem, że można zrezygnować ze wszystkich pomagierów, pójść w krew, macki i wybuch zwlok i wbijasz się w sam środek zadymy jak barbarzyńca, z tą różnicą że chyba nawet szybciej wykańczasz elity. Sam od dłuższego czasu biegam Lone Wolfem i na 64-70poziomie Tier 4 to było brak wyzwania. Jakoś między tymi levelami miałem już 10tys pkt w ataku, niektórzy postaciami na 90 taki mają... Jak jeszcze dobrze tablice sobie poukładamy to jesteśmy nie do zabicia (tarcza, wracającą energią i mana za każde zabójstwo itp...) Byłem pewny że będzie mocny Nerf, ale widać nie wiele osób necro gra xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 W necro olej szkielety, magów i golema. Biegałem z nimi tak do 60 lvl, potem zacząłem eksperymentować i przeciwnicy padali dużo szybciej. Umiejętności: ta podstawowa co wypuszcza 3 strzałki, włócznia, krwawa mgła, macki, wybuch zwłok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Nie gram meta buildami tylko tymi co mi sie podobaja. Skupiam się na przywolancach tak samo jak na druidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 To może też nie ma co patrzeć na Twoja ocenę Druida, bo słyszałem że z meta Buildami największy dps w grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 (edytowane) Na początku faktycznie barb tak szybko pada? Mam dopiero 22 lvl ale masakrycznie szybko zbiera hity, że jak skończą się mikstury to barb poskładany raz dwa. Nero zdecydowanie rzadziej padałem na pysk. Edytowane 23 Lipca 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Godzinę temu, easye napisał: To może też nie ma co patrzeć na Twoja ocenę Druida, bo słyszałem że z meta Buildami największy dps w grze. Shred tak, ja gram pod kompanów. Tylko pod ten topowy build potrzebny najrzadszy unikat, ktorego nie wydropilem jeszcze ani razu do 85lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Znajomi mnie namówili żebym spróbował nowy sezon. Gram rogue i nawet jakoś to idzie. Zrobiłem capstone na 42 i robię teraz ND. Nie mam porównania zbytnio z moim druidem, ale CDR troszkę boli imo. Xp nerf ciężko ocenić, ale chyba nie jest tak źle póki co. Mam 51L i w sumie biegam z jakimś bieda buildem, ale widzę potencjał. Najbardziej chyba podoba mi się jej szybkość. Po druidzie to niebo i ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 50lvl i 30 rank battlepassa wbite, 3 miesiace to troche długo bedzie jak na sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Gralem we wszystkie diablo i to jest pierwsze diablo gdzie kompletnie nie czuje radochy z gearu - na uber unikaty mam gowniane szanse. Na barbie caly set to legendy zrobione z zolytch itemow ktore mialy idealne pod build staty z dolozonym aspektem. Nie wiem ale jak tak ma byc to raczej slabo widze przyszlosc d4 gdzie chyba glowna radocha jest z nowych lepszych itemow. Wlasnie instaluje d2r zeby sobie przypomniec jak tam sie gralo i chyba zrobie tu przerwe do momentu jak d4 bedzie grywalne (jesli bedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 6 minut temu, danielskii napisał: Wlasnie instaluje d2r zeby sobie przypomniec jak tam sie gralo baal runy all day long Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi