Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DIABLO IV

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 239,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• number_nine
    number_nine

nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem 

• Ta gra to jedna wielka beka z masą minusów ale nie mam własnego zdania bo pyerdolę jedno i to samo od początku w tym temacie  a to, że się podpieram opiniami innych recenzentów tylko pokazuje, że sam

Opublikowano

Tak - to dzisiaj naprawią to, co poprzednim razem popsuli. Łata wjedzie zapewne jak ostatnio w godzinach wieczornych (~20).

Opublikowano
7 minut temu, stoodio napisał:

Tak - to dzisiaj naprawią to, co poprzednim razem popsuli. Łata wjedzie zapewne jak ostatnio w godzinach wieczornych (~20).

No ja dlatego nie gram w ogóle w Diabolo odkąd wyszedł ten obecny śmieszny patch i zaraz zapowiedzieli poprawkę. Niech przywrócą to co było i może mnie zachęci do powrotu :

Opublikowano

Nie jest tak źle - w moim przypadku po przesiadce z Druida na Necro nie zauważyłem żadnych zmian, ba - idę jak przecinak, bo sezonowe serca mają skrajnie odwrotny do patcha wpływ na rozgrywkę. 

Opublikowano

Paczyk można zasysać.

Pobiera się z zawrotną prędkością  5kb/s...

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Zagrałem tylko chwilę bo zaraz meczyk, helltide został naprawiony - ilość przeciwników jest akceptowalna, waluta leci jak szalona. Czyli można wracać do grania :D

Edytowane przez Sobies

Opublikowano

Spoko, teraz 48h społeczność przeprowadzi testy, hotfix, we're sorry video, zapowiedź 1.1.2 i tak w koło Macieju... :notlikethis:

Opublikowano

Jak skończy się sezon i zaczynasz postacią od początku to nie trzeba robić fabuły, ale co z resztą? Mapę i waypointy trzeba znowu odkryć? Zadania poboczne?

Opublikowano

Poboczne od nowa, punktów nawigacyjnych kilka jest dostępnych od razu, koń jest dostępny od początku. 

Opublikowano

Posucha w temacie i po aktywności znajomych też widzę spadek zainteresowania - i to tyle atrakcji aż do połowy października...

Opublikowano

Nekromanta ma umiejętność "Więź Esencji". Kim są Ci szkieletowi kapłani? Szkielet Mag przyzwany czy to leczenie działa zawsze?

Opublikowano

Szkieletowi Kapłani pojawiają się w momencie ożywienia trupka przy pełnej ekipie. Masz np. 4 szkielety i to jest max, kolejna animacja martwiaka przywoła wspomnianego kapłana, który uleczy całą zgraję.

Opublikowano

Nic dziwnego, że ta gra jest w takim stanie jak "devowie" nie potrafią grać  we własną grę. :facepalm:

Wyłączyli komentarze:D Szkoda bo były niezłe.

Edytowane przez FIIlp
Wzmianka o komentarzach

Opublikowano

Nic dziwnego, że ta gra jest w takim stanie jak "devowie" nie potrafią grać  we własną grę. :facepalm:
Wyłączyli komentarze[emoji3] Szkoda bo były niezłe.

A co tam nie tak w tym gameplayu?
Opublikowano

Chyba to, że ciągle spamują podstawowy atak i nic poza tym.

Mnie to już w ogóle nie dziwi, do tej branży randomy waliły drzwiami i oknami, graczy  pasjonatów w tych firmach coraz mniej. Przydałby się jakiś soft reset, wyjebanie owocowych czwartków i piłkarzyków z biura, szczególnie w Blizzardzie.

Inna sprawa, że Blizz ma teraz kiepski PR i lecą już przypierdolki od fanów o wszystko. Nawet mi ich nie żal, bo D4 ssie w singlu i ssie jako gra usługa. 86 na meta to jakiś żart.

Opublikowano
On 8/9/2023 at 8:55 PM, Master_Lukas said:

Poboczne od nowa, punktów nawigacyjnych kilka jest dostępnych od razu, koń jest dostępny od początku. 

A czy te punkty sławy też będzie trzeba od początku nabijać?

Edit: przy 60 i 70lvl

Kiedy mogę klejnoty na wyższy poziom ulepszyć? Mam 57 lvl TIII

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

Punkty sławy zostają na stałe, czyli będziesz je miał w każdym kolejnym sezonie. 

Co do klejnotów - nieskazitelne od 60 poziomu, a królewskie od 70.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Warto dla samej fabuły? Ile trwa?

3 bomby za fabułe w diablo? :kekw:

Kup se pan lepiej baldura za te pieniądze. Jak na diablo to fabuła całkiem spoko, ale to nie jest główne danie.

Opublikowano
12 minut temu, Shen napisał:

3 bomby za fabułe w diablo? :kekw:

Kup se pan lepiej baldura za te pieniądze. Jak na diablo to fabuła całkiem spoko, ale to nie jest główne danie.

Kupiłem juz. Po prostu popykalbym 2 tyg i kwestią ile trwa.

Opublikowano
40 minut temu, Donatello1991 napisał:

Kupiłem juz. Po prostu popykalbym 2 tyg i kwestią ile trwa.

Sama fabuła bez szukania znajdziek i pobocznych aktywności? Kumpela z chłopakiem przeszła przez weekend.

Opublikowano
11 minut temu, Shen napisał:

Sama fabuła bez szukania znajdziek i pobocznych aktywności? Kumpela z chłopakiem przeszła przez weekend.

Zadania poboczne też. No chodzi o kontent dla jednego gracza. Tak na raz bez jakiegoś hardcoriwego grania grindowania itp.

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Zadania poboczne też. No chodzi o kontent dla jednego gracza. Tak na raz bez jakiegoś hardcoriwego grania grindowania itp.

Spokojnie 50+ h Ci zejdzie na to co chcesz zrobić. Gra jest bardzo duża, momentami wręcz rozwleczona.