Opublikowano 24 czerwca24 cze Blizzard to świnie, w tym sezonie chińczycy shakowali grę i nakopiowali wejściówek na bossy, na trade można było kupić je za grosze. Co zrobił blizzard? nic, przez cały sezon nie naprawił tego. Nigdy się z tego nie tłumaczyli, temat tabu czy o co chodzi? Graczyki też mocne, płaczą, że gra za łatwa, ale te zduplikowane przedmioty hapają aż im się uszy trzęsą. Do tego skopiować topowy build z sieci i narzekać, że gra sama się przechodzi. Czym to się różni od grania na kodach?
Opublikowano 25 czerwca25 cze Podejrzewam, że nikt tej gry nie traktuje już poważnie, łącznie z blizzardem.
Opublikowano 25 czerwca25 cze Dlatego gram własnym bulidem na chłopski rozum.Niestety dochodzę max do 3 udręki i tam już dostaje od bossów.Jaka jest meta który bulid jest w top kompletnie mnie to nie obchodzi.Polecam tak grać
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Czy w tej grze jest opcja OD NOWA?Wywaliłem postać, zrobiłem nową, ale to nie odpala mi gry od początku.Dawno nie grałem, nie pamiętam co i jak. Chciałem zacząć od nowa, a mimo 1 lvl wywala mnie na środku miasta. A chce zacząć kompletnie od początku. Jedyna metoda to nowe konto na battle?EDIt, ok mam. Tu trzeba zmienić
Opublikowano 9 września9 wrz Jak się potwierdzi, że moja ukochana klasa z D2 wraca, to kupie dodatek day1https://www.pcgamer.com/games/rpg/someone-at-blizzard-mightve-accidentally-revealed-diablo-4s-new-class-which-fans-have-been-begging-for-since-release/
Opublikowano 27 września27 wrz Jakieś skórki i inne gówienka ze Starcrafta mają dać. Najpierw w Hearthstone, teraz tutaj. Może jakaś gra? Nie? OkWersja z dodatkiem jest za 35$ na Steamie. Kusi żeby wreszcie wziąć
Opublikowano 9 października9 paź Już się podjarałem, że jakiś event z moją ulubioną serią, a to skórki po 80zł, jebać
Opublikowano 9 października9 paź Jak wiele ta gra by zyskała gdyby wyłączyć z niej wszystkie naleciałości MMO, przynajmniej w trybie single-player. Jako, że pisze to (poniekąd już były) gracz World of Warcraft wydawać się może to dziwnym zarzutem, ale jak przypomnę sobie zapowiedzi czwórki, a potem to co ujrzałem odpalając już grę to mi skóra cierpnie na samą myśl. Ogranie w międzyczasie Diablo 2 Ressurrected również nie pomogło.
Opublikowano 9 października9 paź U mnie poleciał refund. Poczekam aż wypierdolą te multi z singla i always online. A jak nie to nie
Opublikowano 9 października9 paź Mi tam się fajnie grało przez pierwsze miesiące z ziomeczkami, teraz musze wrócić ograć dodatek wyrwany w promce.
Opublikowano 9 października9 paź 47 minut temu, Homelander napisał(a):Poczekam aż wypierdolą te multi z singla i always online.To możesz się nie doczekać, Blizzard ma w chuju offline. Polecam Last Epoch jeśli chcesz sobie podiablować bez internetu.
Opublikowano 9 października9 paź 17 minutes ago, Bzduras said:To możesz się nie doczekać, Blizzard ma w chuju offline. Polecam Last Epoch jeśli chcesz sobie podiablować bez internetu.No ale ja chcę pograć w Diablo, a nie coś diablowatego. Jak nie zrobią offline to nie pogram w najbliższym czasie. Zawsze zostaje nieśmiertelna 2 i od biedy 3
Opublikowano piątek o 08:023 dni Czyli przecieki o paladynie były prawdziwe No nie ma bata, wezme day1, moja ulubiona klasa z serii.O kurwa, paladyna już dodali dla tych co maja preorder na dodatekOpanuj boską moc jako paladynKup dodatek Lord of Hatred w przedsprzedaży i zagraj nową klasą: paladynem. Unieś młot i tarczę oraz wezwij Świętą Światłość, aby zsyłać niebiańską sprawiedliwość.
Opublikowano sobota o 11:101 dzień W dniu 12.12.2025 o 09:02, Shen napisał(a):Czyli przecieki o paladynie były prawdziwe No nie ma bata, wezme day1, moja ulubiona klasa z serii.O kurwa, paladyna już dodali dla tych co maja preorder na dodatekOpanuj boską moc jako paladynKup dodatek Lord of Hatred w przedsprzedaży i zagraj nową klasą: paladynem. Unieś młot i tarczę oraz wezwij Świętą Światłość, aby zsyłać niebiańską sprawiedliwość.Jak kupię teraz najnowsze DLC, a mam grę w Plusie na PSN, to normalnie wszystko będzie śmigać, nie muszę kupować poprzedniego DLC?Podstawkę i pierwsze DLC mam na PC u Blizzarda, ale chciałem coopa kanapowego i Paladyna obadać, nie chce już się bawić w apkę Battleneta.Cena widzę taka sama, w sensie około 170 zł na pecetowych kanałach i PSN, zero zniżek jak ktoś ma pierwsze DLC.
Opublikowano sobota o 11:191 dzień Nie wiem jak to działa, kupiłem pierwsze dlc w promce za chyba 60zł. Paladyn powinien działać, przechodzę nim teraz kampanie z podstawki od nowa dla odświeżenia a potem wjade w dlc.edit: widze, ze pierwszy dodatek jest w pakiecie z nowym, wiec jak masz gre z plusa i kupisz teraz to nowe dlc, to powinienes miec wszystko
Opublikowano sobota o 12:451 dzień Godzinę temu, Shen napisał(a):Nie wiem jak to działa, kupiłem pierwsze dlc w promce za chyba 60zł. Paladyn powinien działać, przechodzę nim teraz kampanie z podstawki od nowa dla odświeżenia a potem wjade w dlc.edit: widze, ze pierwszy dodatek jest w pakiecie z nowym, wiec jak masz gre z plusa i kupisz teraz to nowe dlc, to powinienes miec wszystkoElegancko, w sumie ułatwiło mi to zadanie pt. odłączenie się od klienta Battlenetowego na PC. Mój Barb też pewnie się załaduje z crossave, ciekawe jak trofea.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Uf, jest powód aby zagrać 😁 Dodatek już wjechał i śmigam fabułę. Co by nie mówić ale Blizz umie w przerywniki filmowe...
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Fajnie się tym paladynem sieka, więc nareszcie motywacja do przejścia dodatku. Za to beka, że nadal są lagi, tyle lat po premierze. Trochę się pozmieniało, nawet npc w pierwszym mieście poprzestawiani.