Skocz do zawartości

Apple TV +

Featured Replies

Opublikowano

Doceniam, bo kosztuje mnie sporo w stosunku do innych platform. 

A tak serio, to czekam na serial z Timotieee Chamalalalamentem......

image.png.03f25c3534d3d2376a0258072154ca48.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 301,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku.    

• Jestem mocno zaintrygowany, trailer mnie kupił.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Idealnie bo za tydzień kończy mi się 3-miesieczny trial :cebula:

Opublikowano

Działa legancko. Akurat dobrze bo poprzednia promka się nie dawno skończyła. Chyba już pól roku ciągnę na tych promocjach.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, Kalel napisał:

Ogląda ktoś Teda Lasso nadal? 3ci sezon się rozkręca potem?

Pojawia się Ibra i jest spoko, są słabsze i lepsze odcinki, oglądam poprawia humor ten serial

Opublikowano

Po 7 odcinkach nie powiedziałbym, że jest jakoś gorzej niż w pierwszych dwóch sezonach.

Opublikowano

Według mnie trzeci sezon jest całkiem spoko. Jedyny minus, że dużo mniej meczów - tylko pokazują wynik. Jednak więcej relacji w drużynie. Co środę odcinek jednak wpada. 

Opublikowano

Wg mnie trzeci sezon to najlepszy ze wszystkich, ale jebac Lasso, bo Pan Apple TV znowu dostarcza. Silos, po dwóch odcinkach jestem mocno wkręcony. Książki nie czytałem, więc oceniam sam serial.

sztos/10

Opublikowano

Silos już dodany do listy, sam opis zaciekawił, więc powinno być ok.

Opublikowano

Gdzie są napisy w tym apple tv (telefon z androidem). Bo rozumiem że apki nie ma na playstore?

Edit.

Problem rozwiązany musiałem przejść z polskiego na polish.

Teraz kontent mi się wyświetla po angielsku,ale jest opcja napisów.  Bravo Apple.

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano

Oby tylko De Niro nikogo nie bił, a nie powinno być się do czego przyczepić.  Plemons dostał rolę zarezerwowaną dla DiCaprio, a po trailerze widać, że pierwotny pomysł musiał zostać przerobiony, bo jego postać wyraźnie jest zmarginalizowana. 

Opublikowano

Nie wiem czemu ale skojarzyło mi się z tym filmem, wiem że całkiem co innego

earthquake-bird-666930l-576x0-w-23d8169d