Opublikowano 28 marca 20232 l Doceniam, bo kosztuje mnie sporo w stosunku do innych platform. A tak serio, to czekam na serial z Timotieee Chamalalalamentem......
Opublikowano 31 marca 20232 l https://www.imdb.com/title/tt12758060/?ref_=vp_vi_tt dobre oceny Tetrisa i jeszcze jeden ciekawy film z fajna obsadą Raymond & Ray 2022 https://www.imdb.com/title/tt15334032/?ref_=vp_vi_tt
Opublikowano 17 kwietnia 20232 l Działa legancko. Akurat dobrze bo poprzednia promka się nie dawno skończyła. Chyba już pól roku ciągnę na tych promocjach.
Opublikowano 5 maja 20231 r Niestety przeciągnięty sezon, co odcinek to jakieś problemy pobocznych postaci, trochę przekombinowali.
Opublikowano 5 maja 20231 r 3 godziny temu, Kalel napisał: Ogląda ktoś Teda Lasso nadal? 3ci sezon się rozkręca potem? Pojawia się Ibra i jest spoko, są słabsze i lepsze odcinki, oglądam poprawia humor ten serial
Opublikowano 8 maja 20231 r Po 7 odcinkach nie powiedziałbym, że jest jakoś gorzej niż w pierwszych dwóch sezonach.
Opublikowano 8 maja 20231 r Według mnie trzeci sezon jest całkiem spoko. Jedyny minus, że dużo mniej meczów - tylko pokazują wynik. Jednak więcej relacji w drużynie. Co środę odcinek jednak wpada.
Opublikowano 8 maja 20231 r Wg mnie trzeci sezon to najlepszy ze wszystkich, ale jebac Lasso, bo Pan Apple TV znowu dostarcza. Silos, po dwóch odcinkach jestem mocno wkręcony. Książki nie czytałem, więc oceniam sam serial. sztos/10
Opublikowano 14 maja 20231 r Gdzie są napisy w tym apple tv (telefon z androidem). Bo rozumiem że apki nie ma na playstore? Edit. Problem rozwiązany musiałem przejść z polskiego na polish. Teraz kontent mi się wyświetla po angielsku,ale jest opcja napisów. Bravo Apple. Edytowane 14 maja 20231 r przez Rezoo7
Opublikowano 18 maja 20231 r Oby tylko De Niro nikogo nie bił, a nie powinno być się do czego przyczepić. Plemons dostał rolę zarezerwowaną dla DiCaprio, a po trailerze widać, że pierwotny pomysł musiał zostać przerobiony, bo jego postać wyraźnie jest zmarginalizowana.
Opublikowano 18 maja 20231 r Nie wiem czemu ale skojarzyło mi się z tym filmem, wiem że całkiem co innego