Opublikowano 13 grudnia 20195 l Autor Wiem że nie dodają juz nowych gier do wstecznej z oryginalnego xboxa i x360. Ale ciekawe jak z xboxem one, czy będzie pełna kompatybilność, czy znowu tylko częśc gier będzie obslugiwana? Wciąż jest dużo pytań, licze na szybką pelną prezentacje nowej konsoli
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Ja ku.rwa nie wierzę. Jak to możliwe, że po raz drugi pod rzad tak z(pipi)ali nazwę konsoli? Konsola wyglada za to pieknie.
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Niezrozumiałe jest dla mnie dlaczego ten reveal był dziś, a nie na swojej własnej imprezie - x019. Chyba nie zostawią nas w ciemności aż do czerwca i coś jeszcze pokażą na początku roku? Edytowane 13 grudnia 20195 l przez 20inchDT
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Autor 1 minutę temu, Figaro napisał: Ja ku.rwa nie wierzę. Jak to możliwe, że po raz drugi pod rzad tak z(pipi)ali nazwę konsoli? Konsola wyglada za to pieknie. Tez mi sie nie podoba ta nazwa
Opublikowano 13 grudnia 20195 l 1 minutę temu, ASX napisał: Tez mi sie nie podoba ta nazwa Xbox One X Xbox Series X HMM CO BY TU KUPIĆ WNUCZKOWI
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Będzie zamieszanie w sklepach dopóki nie wycofają xbox one x. Mogli nazwać ją logicznie - xbox one two x Edytowane 13 grudnia 20195 l przez 20inchDT
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Autor Nazwa jest głupia i brzmi troche jak model auta xd Edytowane 13 grudnia 20195 l przez ASX
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Dla mnie nazwa lepsza niż One ale będzie problem jak z Wiiu gdzie typowy casual nie odróżnial tego od wii bo brzmi podobnie. Trailer miazga, jak monolit.
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Autor No trailer świetny, widać że wyciągnęli nauczke z prezentacji z 2013, teraz od początku celują w dobre tony: moc i gierki wywiad z inżynierem nowego xboxa, jeśli kogoś interesują ciekawostki jak projektowano te pudełko Edytowane 13 grudnia 20195 l przez ASX
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Nazwa myląca, niezbyt odróżnia się od Xbox One X, co pewnie będzie powodem rozczarowania dla niejednego młodocianego hamburgera, któremu matka kupi koksa zamiast sexa Ale bryła fajna, coś innego niż do tej pory i faktycznie na myśl przychodzi GameCube. Czekam na jakieś konkretniejsze informacje odnośnie ceny, wstecznej, daty premiery, gierek na launch itp.
Opublikowano 13 grudnia 20195 l One jednoznacznie sugeruje coś pierwszego. SX będzie droższe cenowo, będzie reklamowane i hypowanie, a przede wszystkim NIE BĘDZIE sprzedawane jako konkurent XoX. Ktoś wierzy, że obie będą ze sobą konkurowały do końca generacji? Chyba obecnej. Edytowane 13 grudnia 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Kierunek sprzętu RTV i prostej bryły jest spoko, ale sama konsola nie podoba mi się. One X znacznie ładniejszy.
Opublikowano 13 grudnia 20195 l 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Wygładza jak oczyszczacz powietrza, mi się podoba. O to to to, pierwsze moje skojarzenie, jest też biała wersja na start
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Konsola jest ładna, ale mało praktyczna. W większości przypadków będzie musiała stać na zewnątrz szafki, czy stolika.
Opublikowano 13 grudnia 20195 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Niezrozumiałe jest dla mnie dlaczego ten reveal był dziś, a nie na swojej własnej imprezie - x019. Chyba nie zostawią nas w ciemności aż do czerwca i coś jeszcze pokażą na początku roku? żebyś miał o czy przy stole wigilijnym rozmawiać 6 minut temu, krupek napisał: Konsola jest ładna, ale mało praktyczna. W większości przypadków będzie musiała stać na zewnątrz szafki, czy stolika. właśnie zaje.biście że nie będzie gdzieś schowana jak śmieć tylko na widoku jak futurystyczny hub
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Wygląd naprawdę mi się podoba ale ta nazwa będzie myląca dla osób nieznających się.
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Autor 2 godziny temu, 20inchDT napisał: Btw. podoba mi się ten lektor i jego monolog. Coś mi to przypomina, ale nie jestem w stanie sprecyzowac. 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Wygląd naprawdę mi się podoba ale ta nazwa będzie myląca dla osób nieznających się. racja, coś jak z telefonami gdzie iphone jest sprzedawany w wersjach: iPhone X iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Ludzie patrzą na cenę droższe = lepsze Konsola jest piękna. Czekam jak Karyna na 500+
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Konsola petarda, tylko ta nazwa zyebana po całości Bardzo myląca w każdym razie. Tak czy inaczej czekam na premierę jak nastolatek na pierwsze ciupcianko [emoji6]