Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Preorder najlepiej w MS store czy w jakimś markecie z odbiorem na miejscu? Myślicie, że MS store by wysłał wcześniej czy w dniu premiery dopiero?

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
11 minut temu, MBeniek napisał:

Jedna, prosta zmiana a już to lepiej wygląda:

wygląda jakby miała wielkiego pryszcza

zamysł spoko, ale logo dałbym płaskie, bez efektu sztucznej perspektywy

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

myślę że tak niska cena w połączeniu z potęgą gamepassa sprawi że wielu ludzi którzy nie mieli nigdy wcześniej xboxa, albo ominęła ich generacja xboxa one, teraz naprawdę mocno rozważy zakup nowej konsoli M$.

Z drugiej strony brak napędu i to, że raczej nie bedzie tak ładnie poprawiał gierek z One'a jak dla mnie mocno sabotuje tę opcję. XSS jako tanie granie, ale to XSX będzie multigeneracyjnym kombajnem.

Opublikowano
1 minutę temu, mugen napisał:

Z drugiej strony brak napędu

Ostatnio Sony podało jakiś raport z którego wynikało, że ponad 2/3 gier sprzedają w cyfrze, a trend ten będzie tylko rósł. Nie było lepszego momentu na konsole all-digital, zwłaszcza że MS ma w ofercie Xbox Game Pass.

Opublikowano

Swoją drogą co znaczy "ERP" przy cenie? Bo kojarzę MSRP, RRP czy SRP, ale erp :? W sensie wiem co to znaczy w IT, ale to nie raczej o to chodzi ;) 

@MYSZa7 wiadomo, ta grafika to ewidentnie jest na szybko robiona (widać to jak się powiększy), ale i tak pomysł ciekawszy niż to co jest w rzeczywistości :lapka:

Opublikowano
  • Autor

no jeśli ktoś jest wyznawcą pudełek i boi się cyfrowej dystrybucji to rzeczywiście brak napędu może odstraszać od Series S, ale tacy ludzie to  mniejszość w ogólnej bazie potencjalnych klientów nowej konsoli.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

no jeśli ktoś jest wyznawcą pudełek i boi się cyfrowej dystrybucji to rzeczywiście brak napędu może odstraszać od Series S, ale tacy ludzie to  mniejszość w ogólnej bazie potencjalnych klientów nowej konsoli.

Nie przesadzajmy, sporo gier ludzie ograją za bezcen w game passie, to do czasu do czasu kupienie czegoś za pełną ceną w cyfrze nie będzie tragedią.

Opublikowano

Przeciek kontrolowany, rzucili konkretnie, zrobiło się echo w internetach i pięknie, kolejna prezentacja to kolejne płacze i marudzenia, że nie tak itp

Choć i tak na jakaś mała prezentację czekam.

Cena kapitalna nie raz mówiłem na Maniak Gaming, że ta konsola z taką ceną i gamepassem na pokładzie może ostro pozamiatać! 

No i Series X za 499? pięknie! 

Co do wyglądu mi się podoba, na Sereis X też każdy płakał ale jak się widzi tą bryłę na żywo jest zupełnie inna akcja biorąc po uwagę, że trzymałem w rękach Series X to Series S jest na prawdę mały! 

Opublikowano

Zrobili tego czarnego kleksa aby od starej S-ki ludzie odróżnili, wot i cała tajemnica.

Opublikowano

Szczerze to bardziej interesują mnie możliwości tego maleństwa niż cena xsx. Ps5 do dużych gier i exów + xss do gamepassa i przy okazji xcloud. No jest to myśl. Ogra się wszystko co człowieka interesuje.

Opublikowano
16 minut temu, creatinfreak napisał:

Szczerze to bardziej interesują mnie możliwości tego maleństwa niż cena xsx. Ps5 do dużych gier i exów + xss do gamepassa i przy okazji xcloud. No jest to myśl. Ogra się wszystko co człowieka interesuje.

Do ogrywania gier w xcloudzie nie potrzebujesz xboxa

Opublikowano
25 minut temu, Lokomotywa napisał:

piękny jest :3

xRDYh5l.jpeg

To ma być ogólnie lepsze bebechowo od xox?

Opublikowano
  • Autor
Teraz, XM. napisał:

tak, znacznie lepsze

Opublikowano

XSS to konsola do gamepassa, streamingu, exów - których MS zapowiedział już sporo plus gry multi oczywiście za 299, lepiej się tego zrobić nie dało!

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

tak, ma mieć podzespoły Series X, jedynie GPU to wydajność podobna do One X

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Bartg napisał:

Jednak będzie napęd!!!!

119004560_2668980100020141_8167746294552

troche w stylu PSone xd

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Nowa architektura, dużo lepsze CPU plus dysk SSD i wsparcie dla RT a te 4TF są równe 6TF z ONE X, jak masz czas posłuchać to Ci co się nie znają ;)

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

Do ogrywania gier w xcloudzie nie potrzebujesz xboxa

To dobrze wiem, ale tak średnio płacić abo dla samego xcloud no i do tego nie wyobrażam sobie pograć z Tobą w multi halo na telefonie, do tego musi być konsola podłączona do tv :)

Opublikowano

Ladniutka konsola ogólnie, jak i xsx. :wub: