Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

u mnie cichutko jak na napęd, nie ma porównania z ps4 albo tym bardziej z napędem w pc

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

a myślałem, że tylko mnie głośność napędu irytuje, na szczęście mało kupuje pudełek na X’a, więc to praktycznie żaden problem :kaz:

Opublikowano

Po prostu macie kontrast z praktycznie niesłyszalną konsolą. Jakikolwiek dźwięk napędu (w tym wypadku dość mocno słyszalny) wydaje się przez to jeszcze głośniejszy. Coś za coś, w sumie bardziej chyba przeszkadza mi to, że z minutę po wyłączeniu konsoli ta na chwilę zaczyna mielić napędem w sumie nie wiadomo po co. Ziomuś, jesteś na shut down, daj już sobie spokój xd

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

nie, płyta kręci się tylko przez chwile po włożeniu, potem cisza

No to nie widzę żadnego problemu, nawet, jeśli napęd jest głośny.

Grę instalujemy raz, a ta praca przez powiedzmy minutę po odpaleniu gry jest niczym w porownaniu do wycia wentylatora czy pierdzących cewek, które to słychać przez cały czas. 

Jedyny problem z napędem jest taki, że trzeba ruszyć dupsko z kanapy by zmienić grę na inną, i dlatego wolę cyfry :laugh:

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
17 minut temu, Michał102 napisał:

Jedyny problem z napędem jest taki, że trzeba ruszyć dupsko z kanapy by zmienić grę na inną, i dlatego wolę cyfry :laugh:

XSX + GamePass, to czas kiedy gwałtownie przeszedłem na cyfrę. Wcześniej wszystkie duże gry tylko z płyty. Dziś trudno byłoby mi wrócić do starych przyzwyczajeń. Dopuszczam możliwość grania tylko w jedną grę na fizycznym nośniku (do jej skończenia). Dodając do tego szybkie wczytywanie i QR - witamy w przyszłości. Dziś, to wygląda tak - kilka wyścigów w Forze, rozdział w Alan Wake, jakieś mecz multi ze znajomymi, chwila w Celeste. Kiedyś nie do pomyślenia.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 9.03.2021 o 11:08, Hum napisał:

To jest ujęcie z gry? Bo mi to wygląda na zwykłe CGI w tym trailerze

sorry za tak późną odpowiedź ale mam nowe informacje,

otóż wszystko na to wskazuje, ponieważ:

- widać wyraźne przejście pomiędzy fragmentem ze strzałą, a pierwszoosobowym ujęciem

- te końcowe ujęcie z pierwszej osobry ma animacje i ruch kamery żywo przypominający grę

więc jest to albo cgi mające udawać grę (coś w stylu słynnego trailera Killzone 2) albo jest to rzeczywiste ujęcie z gry

do tego mam jeszcze jeden dowód na to że to fragment z gry:

https://axisstudiosgroup.com/work/avowed/

na stronie studia które zrobiło CGI do tego trailera jest napisane:

Cytat

We created this 45-second teaser trailer for the brand new Avowed game, a 3D RPG originally to be launched at the Xbox Games Showcase.

45 sekund trwa właśnie ujęcie z lecąca strzałą, więc albo na tym zwiastunem pracowały 2 oddzielne studia CGI (raczej mało prawdopodobne), albo końcowe ujęcie to po prostu nie CGI ;)

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

sorry za tak późną odpowiedź ale mam nowe informacje,

otóż wszystko na to wskazuje, ponieważ:

- widać wyraźne przejście pomiędzy fragmentem ze strzałą, a pierwszoosobowym ujęciem

- te końcowe ujęcie z pierwszej osobry ma animacje i ruch kamery żywo przypominający grę

więc jest to albo cgi mające udawać grę (coś w stylu słynnego trailera Killzone 2) albo jest to rzeczywiste ujęcie z gry

do tego mam jeszcze jeden dowód na to że to fragment z gry:

https://axisstudiosgroup.com/work/avowed/

na stronie studia które zrobiło CGI do tego trailera jest napisane:

45 sekund trwa właśnie ujęcie z lecąca strzałą, więc albo na tym zwiastunem pracowały 2 oddzielne studia CGI (raczej mało prawdopodobne), albo końcowe ujęcie to po prostu nie CGI ;)

Albo CGI na silniku z gry. :)

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, to kiedy te newsy od MS-u?

Co ci się tak spieszy e3 za pasem. :D

Opublikowano
  • Autor

Xbox wrzuca swoje newsy zwyczajowo o 16:00

Opublikowano

A więc potwierdzone, Microsoft kupił Warszawę

Opublikowano

Najgorszy pomysł biznesowyy od czasu Kinecta :reggie:

Opublikowano
  • Autor

start o 19:00

Opublikowano
  • Autor

lizanie się po siurach 

Opublikowano

No fajnie by było dowiedzieć się czym ten starfield będzie i czy będzie tylko na xboxa.

Opublikowano

Oczywiście, że gadające głowy, a na koniec kilka gierek do gp od beth. Kurcze szkoda, ze za 3h, bo juz chciałem posłuchać.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
  • Autor

ja bym z chęcią zobaczył DLC do Fallouta 4 w gamepassie 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

ja bym z chęcią zobaczył DLC do Fallouta 4 w gamepassie 

Zwłaszcza Far Harbour.