Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, czarek250885 napisał:

A tak na serio? Akurat ten Hellblade mnie ciekawi, ale wszystko co dodatkowo to na plus.

Najlepiej podejsc na spokojnie i sie nie napalac, bo moze byc cgi.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

Zobaczymy za, dzień, jak do tej pory nie czytałeś to daj sobie teraz spokój. 

Czemu mam dać sobie spokój, proszę tylko o datę i godzinę pokazu. Chcę to obejrzeć, nie nastawiam się na nic wielkiego dzięki temu nigdy nie mam zawodu. Hellblade to jedna z gier, które chce się zobaczyć w ruchu, a to co będzie więcej to tylko na plus. Sorry nie śledzę tak działu xboxa, sam mam ps5, ale akurat to bardzo mnie ciekawi. 

Opublikowano
3 minuty temu, czarek250885 napisał:

Czemu mam dać sobie spokój, proszę tylko o datę i godzinę pokazu. Chcę to obejrzeć, nie nastawiam się na nic wielkiego dzięki temu nigdy nie mam zawodu. Hellblade to jedna z gier, które chce się zobaczyć w ruchu, a to co będzie więcej to tylko na plus. Sorry nie śledzę tak działu xboxa, sam mam ps5, ale akurat to bardzo mnie ciekawi. 

A no chyba, że to. Jutro o 19.00.

Opublikowano

Lepiej żeby phil był świadomy, że jeśli będzie lipa to w pl dojdzie do rękoczynów. Hype over 100000.

Opublikowano

Dla mnie znaczenie ma tylko jedno e-samobojstwo po ogloszeniu wyników zakładu :kaz:

Opublikowano
30 minut temu, 20inchDT napisał:

Dla mnie znaczenie ma tylko jedno e-samobojstwo po ogloszeniu wyników zakładu :kaz:

Przecież już zostało powiedziane, że nie będzie respektowany. 

Opublikowano

9h. Obejrzałem trailery infinite z poprzednich lat i znowu lekkie jaranko halo. Obilbym juz morde Escharuma :shotgun:

Opublikowano

Oj jest hajpik, chce Forze i Flight Simulatora, reszta to wisienka na torcie.

Opublikowano

5h 30min :xboss:

Spencer wierzę w ciebie! Daj mi gameplay Omena, a nie tylko cgi!

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

Jest jakiś limit ile można mieć gierek w QR?

Wyczytałem, że do 12 gier, ale wydaje mi się, że takich X/S Enhanced raczej mniej pomieści.

Cytat

5h 30min :xboss:

Spencer wierzę w ciebie! Daj mi gameplay Omena, a nie tylko cgi!

lGUv6G8.gif

Opublikowano

spoko w tyle i tak się nie gra. Zacząłem korzystać i jest klasa, ale nie wszystko działa w qr - np Borderlands 3. 

Opublikowano
16 minut temu, Bigby napisał:

Na wczorajszym ubi forward było chyba z 5 gierek przez godzinę więc jak będzie 2 razy tyle na tej konfie to spoko. Może jeszcze jakiś deal z ubi, jakieś przejęcie, coś do gpu i tyle. 

Opublikowano

Ja już czuję w kościach że będzie po staremu, jakieś badziewia i trailery cgi - BĄDŹCIE PODEKSCYTOWANI. Symulatora lotów w ogóle nie liczę jako giereczki.

Opublikowano

Keep your expectations low and you will never be disappointed

Opublikowano

Oczekiwania zerowe, bede milo zaskoczony jak pokaza jakis line up na nadchodzace miesiace.

Opublikowano

Otóż to, nie mieć oczekiwań, tylko w tym przypadku Spencer może zaskoczyć. Także kolegom czekającym na atomówki radzę zluzować portki.

Opublikowano

A i lepiej, żeby ogłosili betę hi.