Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Nie, jest sztos <3 Czuję się tak, jakbym wyciągnął DC z szafy, tylko zamiast tej tragedii jaką był pad od Drima mam w rękach coś, co leży jak należy.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: zamiast tej tragedii jaką był pad od Drima
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Też kupiłem od razu te jsr jak bzduras wspomniał. Grafika nic się nie zestarzała, teraz dużo więcej widać. No i jest jakieś tam wyzwanie. Gameplay też spokojnie broni się w dzisiejszych czasach. Chyba jak przejdę wezmę się za Jet set radio future bo nigdy nie grałem.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Jet Set Radio Future niestety sporo gorsze, uprościli malowanie graffiti.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l 51 minut temu, Ukukuki napisał: A nie? Ta gałka i ogólna ergonomia pada to mi się do dzisiaj śni po nocach.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l E tam ergonomia super, pad wygodny, gałka też spoko, krzyżak świetny. brakuje tylko drugiego analoga. Do tego pad z wyglądu kozacki.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l 17 minutes ago, Ukukuki said: E tam ergonomia super, pad wygodny, gałka też spoko, krzyżak świetny. brakuje tylko drugiego analoga. Do tego pad z wyglądu kozacki. Ten pad jest tragiczny, krzyżak siedzi bardzo głęboko i do tego jeszcze ten kabel wychodzący od dołu. To taki pad z saturna który zaliczył downgrade. Ale faktycznie, wygląda fajnie, dopóki się go nie weźmie do rąk.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l A kija się znacie, gram na DC od prawie 20 lat i dla mnie jest idealny jedynie FPSy to jest porażna na tym padzie.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Woooow jestem szybszy od Asaxa https://xboxera.com/2021/08/16/increased-resolution-ui-will-be-available-for-xbox-insiders-later-today/
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Autor Zawiodłem was przepraszam, w ramach usprawiedliwienia powiem tylko, że byłem na rowerach i nie śledziłem co się dzieje ;D
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Są jakieś problemy z xbl? Żadna gra z gamepassa nie chce mi się uruchomić, krzyczy się że mam się zalogować żeby odnowić subskrypcje, która rzecz jasna mam aktywna
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Autor 1 minutę temu, Bielik napisał: Są jakieś problemy z xbl? Żadna gra z gamepassa nie chce mi się uruchomić, krzyczy się że mam się zalogować żeby odnowić subskrypcje, która rzecz jasna mam aktywna Wg tej strony są jakieś problemy https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Ktos podpowie gdzie znaleźć demo tales of arise w sklepie? Szukam i znajduje tylko 3 rodzaje edycji do kupienia
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l A ktoś mi powie gdzie w tej jebanej apce Xbox na pc szukać gier z pasa na pc. Wchodzę w ta zakładkę pass i niby są gry ale co w jakąś kliknę to jest opcja zainstaluj na urządzeniach i jest do wyboru tylko konsola.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Ech. Otwierasz aplikację Xbox na PC i na pierwszej stronie naciskasz taki przycisk:
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l 44 minutes ago, szurubur said: Ktos podpowie gdzie znaleźć demo tales of arise w sklepie? Szukam i znajduje tylko 3 rodzaje edycji do kupienia A demo nie jest tylko na ps?
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Autor 50 minut temu, szurubur napisał: Ktos podpowie gdzie znaleźć demo tales of arise w sklepie? Szukam i znajduje tylko 3 rodzaje edycji do kupienia https://www.microsoft.com/pl-pl/p/tales-of-arise-demo-version-xbox-series-x-s/9nb1phvl43cp?ocid=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=(ir__xk9ddscxs9kf6xmlzg20m1oqru2xrhjwor0tep0r00)(7593)(1243925)(te1Fq2FCseg-2HqKnw6o.rV4FA8dhhSfaA)()&ranMID=24542&ranEAID=te1Fq2FCseg&ranSiteID=te1Fq2FCseg-2HqKnw6o.rV4FA8dhhSfaA&epi=te1Fq2FCseg-2HqKnw6o.rV4FA8dhhSfaA&irgwc=1&irclickid=_xk9ddscxs9kf6xmlzg20m1oqru2xrhjwor0tep0r00&activetab=pivot:overviewtab proszę
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Jak ktos potrzeboje wiecej miejca karta seagate ladnie przeceniona na amazonie hiszpanskim ~750zl https://www.amazon.es/dp/B08K48F6QZ?smid=A1AT7YVPFBWXBL