Opublikowano 25 października 20213 l Gole nowe konsole latają +3500 Cena spoko jak to jest w bdb stanie.
Opublikowano 25 października 20213 l Ha? Dziś przez 3 godziny jakieś można było zamówić w xkomie za 2349zl
Opublikowano 25 października 20213 l X-kom rok temu dużo osób zamawiało XSX i ps5, nie pamiętam czy ktoś się doczekał konsoli od nich Edytowane 25 października 20213 l przez Daddy
Opublikowano 25 października 20213 l Jeden gośc na wykopie do dziś sie z nimi żre o zamówioną PS5 https://www.wykop.pl/artykul/6324705/x-kom-po-roku-nie-ma-dla-mnie-ps5-ale-proponuje-alternatywny-zestaw-z-konsola/ Zamówioną rok temu
Opublikowano 25 października 20213 l 1 godzinę temu, Daddy napisał: Gole nowe konsole latają +3500 Cena spoko jak to jest w bdb stanie. to jest nówka
Opublikowano 26 października 20213 l 16 hours ago, Daddy said: X-kom rok temu dużo osób zamawiało XSX i ps5, nie pamiętam czy ktoś się doczekał konsoli od nich Miałem pre order z Xkom i konsolę dostałem w dzień premiery.
Opublikowano 26 października 20213 l Co za żałoba, podobno zablokowali możliwość kupowania w Brazylii
Opublikowano 26 października 20213 l Autor Kolejny raz zostało udowodnione że Spencer czyta forumka xd
Opublikowano 26 października 20213 l Cóż, pora więc odwiedzić Islandię. Pewnie strasznie to zabrzmi, ale wolę tanio i po angielsku niż pełną cenę za polski którego nawet nie użyję.
Opublikowano 26 października 20213 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Teraz, dee napisał: A jeśli pan Spencer ma tu WTYCZKĘ?
Opublikowano 26 października 20213 l A miałem wczoraj kupić sinking city i kolekcje bio za psichuj ehhh. Spencer ty niedobrzyzno.
Opublikowano 26 października 20213 l Kurla...a co z chajsem który był na koncie? Miałem tam $ brazylijskie
Opublikowano 26 października 20213 l Teraz, Szymek napisał: Kurla...a co z chajsem który był na koncie? Miałem tam $ brazylijskie możesz wykorzystać to co tam jest, po prostu już nie dodasz kasy z kolejnych zdrapek
Opublikowano 26 października 20213 l Teraz, Szymek napisał: Kurla...a co z chajsem który był na koncie? Miałem tam $ brazylijskie Spencer podobno imprezę za ten hajs zrobi
Opublikowano 26 października 20213 l dwa dni temu zdążyłem jeszcze assassyna kupić. Ciekaw jestem kiedy Islandię zablokują.
Opublikowano 26 października 20213 l Z Islandią jest taki problem że wielu rzeczy tam nie ma. Dobrze że zdążyłem Village za stówkę kupić ostatnio na Brazyli xd
Opublikowano 26 października 20213 l Nie chcą naszych pieniedzy to nie. Wracam do pudełek i nic nie dostana