Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Jakby komuś Halo się nie chciało pobierać, pomaga wywalenie tych 280 mega i reset konsoli. Ściągam właśnie, pełna prędkość, serwery działają.

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
6 minut temu, GearsUp napisał:

Asasyn 1 też w 4k 60fps

Ciekawe czemu Fable tylko 1 i 3 dostały boosta a 2 już nie, z tego co widziałem na YT to ta druga część chodzi fatalnie na emulatorach, pewnie coś z kodem samej gry

Wszystko zależy od konkretnej gry. MS w tym przypadku dokonuje niemożliwego i z pewnością są jakieś ograniczenia tej metody. Każdą grę muszą testować z osobna wzdłuż i wszerz.

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał:

ewr43534543.jpg.045260b042c9dd8d4180c116f889c7f9.jpg

Szybkie zakupy po ogłoszeniu

Współczuję.

Kupiłem stamtąd kilka tytułów z X360 i pudełka oraz okładki w opłakanym stanie :frog:

56 minut temu, 20inchDT napisał:

Szkoda, że już więcej nic nie dodadzą.

W sensie, że już nigdy? Ever?

Opublikowano

Ostatnia partia gier ze wstecznej. 

Opublikowano
2 minuty temu, Wredny napisał:

Współczuję.

Kupiłem stamtąd kilka tytułów z X360 i pudełka oraz okładki w opłakanym stanie :frog:

Ja u nich też już kupowałem i te gierki, które były opisane jako nowe faktycznie zafoliowane jak nowe

Opublikowano

Na Steamie już prawie 100 tys. osób gra jednocześnie w Halo. :obama:

Opublikowano
  • Autor
30 minut temu, Bigby napisał:

Na Steamie już prawie 100 tys. osób gra jednocześnie w Halo. :obama:

Ja  jestem pod wrażeniem że serwery jeszcze działają ;D

Opublikowano

Rozumiem że max to żadnych ulepszeń nie dostanie? Jak tak to niech leży. 

Opublikowano

Zajebista wrzutka, większość gier mam już w cyfrze i fajnie ze koniec końców nie wtopiłem kasy kupując cyfrówki x lat temu 

dziekuje panie Spencer 

Opublikowano

Szkoda trochę że nie ma boosta do 4k i 60 ramek dla tych gier bo tak to  w sumie nie czuje jaranaka. 

Opublikowano

Z Maxem może R* chce zrobić kolekcję jak z GTA zrobili  :kaz:

Opublikowano

Dobrze, ze jednak udało im sie znalezc sposob na fps boost niektorych gier z 360. Ciekawe ile gier z całego katalogu uda im sie finalnie ulepszyc. 

Opublikowano
3 minutes ago, Daddy said:

Z Maxem może R* chce zrobić kolekcję jak z GTA zrobili  :kaz:

Po porażce jaką jest GTA collection raczej nie liczyłbym na remastery inne niż kolejny remaster GTA V.

Opublikowano

Ciekawe jak szybko Allegro opustoszeje z gier, które wczoraj weszły do BC. Najszybciej pewnie zniknie Max i Fear.

PS. Mocna końcówka roku w przypadku Xboksa wystarczyła żeby internetowe szambo z fanbojami wybiło. Tryby XGS dopiero się rozkręcają, a internetowi frustraci już szaleją...

Opublikowano
12 minut temu, SnoD napisał:

Ciekawe jak szybko Allegro opustoszeje z gier, które wczoraj weszły do BC. Najszybciej pewnie zniknie Max i Fear.

Tych gier wala się pełno tak jak i tycb co doszły lata temu do wstecznej. 

Osobiście mimo że mam dużo pudeł na xa360 to biorę wszytsko na wyprzedażach w Brazylii itp. przecież nie będę wsadzał plyty żeby grę i tak pobrać.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
1 godzinę temu, SnoD napisał:

Ridge Racery już znikły od wczoraj. Tak samo ta gra Gearso podobna z 50 Centem (na reseterze pisali, że całkiem fajnie się w to gra). Jej zresztą wcale ma nie być w digitalu więc inaczej nie zagrasz. Ja wolę mieć licencję przypisaną do płyty niż do konta ale jak ktoś lubi przełączać co chwilę gry w Quick Resume to lepiej mieć wersje cyfrowe

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Ja dwa dni wcześniej kupiłem nówkęw folii jakby dopiero co do sklepu weszła za 43 zł :D

Opublikowano

Jeszcze dzisiaj z rana było po 40zetta , ale jak zobaczyłem że nie będzie 4k/60 to nie wziąłem