Opublikowano 17 listopada 20213 l Działa wam strona www xbox? U mnie od dwóch dni problem: Cytat An error occurred while processing your request. Reference #30.2d651002.1637151768.225c1d07
Opublikowano 17 listopada 20213 l 2 minuty temu, Elitesse napisał: Działa wam strona www xbox? U mnie od dwóch dni problem: 2 godziny temu, Bzduras napisał: Działa Wam strona www.xbox.com? Wali mi errorem i nie wiem, czy to problem z maszyną czy globalny. A co do FEARa - jest w sklepiku, ale "niedostępny do kupienia". 2 godziny temu, Figuś napisał: nie, chciałem im poszukać tego Feara i error XD Wczoraj mi działała bo dodawałem sobie MP1 i 2 do wishlisty
Opublikowano 17 listopada 20213 l 9 minut temu, Elitesse napisał: Działa wam strona www xbox? U mnie od dwóch dni problem: U mnie to samo.
Opublikowano 17 listopada 20213 l W Playu już też ogarnęli i jest po 2999. Na początku listopada znajomy jeszcze zdążył wyrwać jedną sztukę za 2400.
Opublikowano 17 listopada 20213 l 23 minuty temu, Figuś napisał: Wczoraj mi działała bo dodawałem sobie MP1 i 2 do wishlisty Jakby co stronka już się podniosła.
Opublikowano 17 listopada 20213 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: W sumie ciężko nie sprzedawać się lepiej jak XSX nie ma w sklepach. Po części tak, a z drugiej strony dobra cena w połączeniu z równie tanim GP gra największą rolę. No i MS rzekomo więcej produkuje XSS.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Niska cena i dostępność zdecydowanie większa od XSX robi swoje. MS ruszył z marketingiem nawet w PL i co chwilę widzę reklamę Series S w TV.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Dodatkowo XSS nie jest olewany przez studia 1st party i serio można z tego sprzętu wycisnąć całkiem sensowne osiągi. Sam rozważam XSS jako dodatkową konsolę do Plejki, a jak będzie mi mało to się przesiądę na monolit mocy.
Opublikowano 17 listopada 20213 l 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Jakby co stronka już się podniosła. U mnie dalej lipa.
Opublikowano 17 listopada 20213 l XSS + Gamepass to naprawdę świetny deal, czy konsola dla casuala żeby pograć w cod/fife, dla dziecka albo dodatek bo już się ma PC/PS5/Switch
Opublikowano 17 listopada 20213 l Xss jako druga konsola do gamepass? Dla casula albo uzupełnienie dla ps5? Najlepszy deal.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Inflacja w górę idzie, to i gołe konsole za prawie 3k zł będzie normalną rzeczą przez jakiś czas, wcale, ale to wcale mnie to nie dziwi.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Szybkie pytanie do posiadaczy Series S. Miałem Series X, był zajebisty. Niestety z pewnych względów musiałesm sprzedać. Planuje kupić Series S, mam monitor 2K. Preferuje tryb wydajności w grach.. Jak wygląda Forza Horizon 5 czy Halo Infinite w większej ilości FPS niż 30 na Series S ? Filmiki filmikami ale wole spytać użytkowników. Dzięki za info xboxowi bracia
Opublikowano 17 listopada 20213 l Istnieją jakieś dobre nieoficjalne pady, od zewnętrznych producentów do Series?
Opublikowano 17 listopada 20213 l 3 minuty temu, krzysiek923 napisał: Istnieją jakieś dobre nieoficjalne pady, od zewnętrznych producentów do Series? Scuf
Opublikowano 17 listopada 20213 l 5 minut temu, creatinfreak napisał: Scuf Nie zależy mi na jakichś dodatkowych ficzerach, tylko kwestia lepszej jakości/wytrzymałości mnie interesuje. Żadnego dryfowania analogów?
Opublikowano 17 listopada 20213 l Ja bym wolał takiego pada co by mi małżonki i młodego w nocy nie budziło analog tak głośno obija, że maskara. Macie moi mili na to jakiś patent?
Opublikowano 17 listopada 20213 l 9 godzin temu, krzysiek923 napisał: No i chcę zachować spójność, trochę lipa tak przechodzić z dopakowanej jedynki do dwójki i trójki. Ja tak właśnie grałem, bo skoro była bardziej wypasiona opcja to czemu nie skorzystać. Przesiadka na dwójkę trochę bolała, ale szybko przywykłem, a trójeczka to się nie ma czego wstydzić nawet przy jedynce Ultimate - byłem w szoku, jakie to piękne. 1 minutę temu, DonMisiek00 napisał: Ja bym wolał takiego pada co by mi małżonki i młodego w nocy nie budziło analog tak głośno obija, że maskara. Wcześniej nie zwracałem uwagi, może oprócz krzyżaka, bo gram zawsze na słuchawkach, ale ostatnio odpaliłem na chwilę dźwięk z TV do jakiegoś niezobowiązującego jeżdżenia w FH5 i faktycznie jest to masakra W życiu chyba głośniejszego pada nie niałem.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Teraz, Wredny napisał: Ja tak właśnie grałem, bo skoro była bardziej wypasiona opcja to czemu nie skorzystać. Przesiadka na dwójkę trochę bolała, ale szybko przywykłem, a trójeczka to się nie ma czego wstydzić nawet przy jedynce Ultimate - byłem w szoku, jakie to piękne. Wcześniej nie zwracałem uwagi, może oprócz krzyżaka, bo gram zawsze na słuchawkach, ale ostatnio odpaliłem na chwilę dźwięk z TV do jakiegoś niezobowiązującego jeżdżenia w FH5 i faktycznie jest to masakra W życiu chyba głośniejszego pada nie niałem. Dokładnie chodzi zwłaszcza o granie w FH ;( w PS4 dostawałem opiernicz o odkurzacz w konsoli. Żona jak usłyszała jak chodzi konsola to mówi ooo to będziesz mógł nawet sobie grać do rana - żona po FH zawsze coś nie tak. Ale gra ze mną w It takes two. Niebieski pad za 249 trudno
Opublikowano 17 listopada 20213 l 2 godziny temu, orion50 napisał: Szybkie pytanie do posiadaczy Series S. Miałem Series X, był zajebisty. Niestety z pewnych względów musiałesm sprzedać. Planuje kupić Series S, mam monitor 2K. Preferuje tryb wydajności w grach.. Jak wygląda Forza Horizon 5 czy Halo Infinite w większej ilości FPS niż 30 na Series S ? Filmiki filmikami ale wole spytać użytkowników. Dzięki za info xboxowi bracia Gram na TV 4K i wygląda to bardzo znośnie.