Opublikowano 25 stycznia 20232 l A to dla odmiany to jebac. Klimat mocno nie dla mnie. Komiksowy sznyt tutaj nie pomoze
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Coming 2023 xD Forza wygląda cudownie, ale tak jak pisałem premiera na jesieni.
Opublikowano 25 stycznia 20232 l ok, kupili mnie tą grą Tango. Takie gry Xboxik potrzebuje, bardzo fajnie
Opublikowano 25 stycznia 20232 l 2 minuty temu, pawelgr5 napisał: A to dla odmiany to jebac. Klimat mocno nie dla mnie. Komiksowy sznyt tutaj nie pomoze Bardzo nijaki styl graficzny i design przede wszystkim.
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Wszystko w prezentacji tej gry brzmiało zajebiście. O KURWA PREMIERA DZISIAJ
Opublikowano 25 stycznia 20232 l zajebiście się prezentuje te hi fi rush od mikamiego NiN i Produgy na soundtracku Za darmo dzisiaj
Opublikowano 25 stycznia 20232 l Czy to musi być teraz w każdej Forzie? xd Balony, fajerwerki i diabelskie młyny, no kurva, jak to widzę to rzygam.