Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Wkurwia mnie bajzel w bibliotece cyfrowych gier. Mam ponad 100 gier w zakładce Posiadane Gry, ale co z tego skoro połowy nie mogę odpalić bez aktywnej subskrybcji. Były dodane jeszcze za czasów Games with Gold, ale nie da się ich odfiltrować z poziomu konsoli i teraz nie wiem co mam kupione normalnie, a co dodane z tej usługi bo wszystko jest widoczne i wymieszane. Muszę ściągnąć grę i samemu się przekonać...

To weszło niedawno że dodali te z golda. Jako że ja nie miałem ich dużo to ręcznie poukrywałem

• Odpowiedzi 37,1 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
4 minuty temu, ProstyHeker napisał(a):

Ja to tylko zostawię )

Spoko reklama w punkt. Dokładnie tak widzę tych wszystkich pudełkowców z zakupów growych.

Opublikowano

Kurde jeszcze obrażają fanów, którzy kupowali ich pudełkowe gry. Masakra, co za ściek ta firma. Na domiar złego, w tej reklamie nie ma nawet konsoli tylko typ stał się pececiarzem. Kierunek jaki obrał MS jest oczywisty.

Opublikowano

Myślałem, że to jakaś fanowska parodia, ale nie. To autentyczna reklama z oficjalnego kanału. Ja nie wiem co tam się odpierdala...

Opublikowano

Oby tylko zarobili mnóstwo szmalu, peklu, hajsu, mamony, kapusty, forsy i siana. Tylko to jest dla mnie istotne.

Opublikowano

w dupie mam pudełka, ale chciałbym poznać osobę która dała zielone światło tej reklamie xDDD

wspaniały marketing, tak samo jak ten bokser, który trzyma rog ally bez ramek, może to model na 2027 rok.

Zrzut ekranu 2025-11-4 o 10.11.36.png

Opublikowano

Nawet nie zrozumieliście o co chodzi w tej reklamie :p

Gościu siedzi w sklepie w skrzyni do zwrotu wypożyczonych gier. Macie napisane dużymi literami "rental" i "drop" ;)

Już pewnie nie pamiętacie, ale w czasach przed GP (gdzieniegdzie pewnie i nadal) niektóre sklepy oferowały usługi WYPOŻYCZENIA gry. Ale mogliście jakąś grę wypożyczyć tylko jeśli przynajmniej jedna sztuka była obecnie na stanie.

I tego dotyczy reklama ;)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
1 minute ago, SnoD said:

Gościu siedzi w sklepie w skrzyni do zwrotu wypożyczonych gier. Macie napisane dużymi literami "rental" i "drop" ;)

Już pewnie nie pamiętacie, ale w czasach przed GP (gdzieniegdzie pewnie i nadal) niektóre sklepy oferowały usługi WYPOŹYCZENIA gry. Ale mogliście jakąś grę wypożyczyć tylko jeśli przynajmniej jedna sztuka była obecnie na stanie.

Nie wiem, poczekam aż ASX wyjaśni.

Opublikowano

A co, ASX ma słownik języka angielskiego? :p

Opublikowano
5 minutes ago, SnoD said:

A co, ASX ma słownik języka angielskiego? :p

Jest prawda w tym co piszesz, nie zmienia to faktu, że ta reklama jest totalnie zjebana i plująca na fanów marki - ale oni to robią już regularnie. Reklama pokazuje też, że interesuje ich tylko Gamepass i wypożyczanie gier zamiast kupowania, najlepiej gdyby to jeszcze robić na komputerku. Niech sobie to robią, ale niech nie nazywają się już XBOX.

Opublikowano

Amerykaniec (ale nie naturalizowany jak Homelander), a do nich pewnie kierowana jest reklama, gdzie takie usługi były powszechne, pewnie odrazu załapie.

Gościu siedzi w skrzyni z masą gier. Ale one go nie interesują i czeka na tę jedną, którą akurat wypożyczył kto inny. Facet przychodzi, zwraca grę, a chłopak wlazł do skrzyni żeby ubiec innych w kolejce do jej wypożyczenia.

Taką samą reklamę mógłby zrobić Netflix i też 95% z Was by nie załapało o co chodzi, bo pewnie nie wiecie, że Netflix zaczynał jako usługawa wysyłkowego wypożyczania filmów na DVD.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Jest prawda w tym co piszesz, nie zmienia to faktu, że ta reklama jest totalnie zjebana i plująca na fanów marki - ale oni to robią już regularnie. Reklama pokazuje też, że interesuje ich tylko Gamepass i wypożyczanie gier zamiast kupowania, najlepiej gdyby to jeszcze robić na komputerku. Niech sobie to robią, ale niech nie nazywają się już XBOX.

Poprzedniej reklamy nikt nie wrzucił xd

Opublikowano
2 godziny temu, ProstyHeker napisał(a):

Ja to tylko zostawię )

Uff wystarczy wejść w komentarze żeby przekonać się że Snod dobrze mówi i nie zrozumieliśmy reklamy ;)

Opublikowano
46 minut temu, SnoD napisał(a):

Już pewnie nie pamiętacie, ale w czasach przed GP (gdzieniegdzie pewnie i nadal) niektóre sklepy oferowały usługi WYPOŻYCZENIA gry. Ale mogliście jakąś grę wypożyczyć tylko jeśli przynajmniej jedna sztuka była obecnie na stanie.

Tylko Don mógł napisać takiego posta. Winszuję.

MS zrobił reklamę, którą nikt nie zrozumiał, nawet fani Xboxa - i jakimś cudem to my popełniliśmy błąd, a nie MS tworząc kompletnie niejasną reklamę dla mas.