Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Kangus napisał(a):

Ty sie ogarnij bo ja nie jestem z żadnego obozu :D jade rowno po wszystkich i mam wszystkie sprzęty

Akurat Twoje posty się tam wplotły że mogłeś odnieść wrażenie że to do Ciebie ;)

Również posiadam wszystko i nawet niejednokrotnie kłóciłem się w tym dziale z Asaxem

• Odpowiedzi 38,4 tys.
  • Wyświetleń 3,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor

ze mną to akurat żadne osiągniecie. Ja mam często tak odrębny punkt widzenia że jestem atakowany przez wszystkie strony tej plemiennej wojenki xd

Opublikowano

Ku.rwa Chrytsus gamingu na X powieszony xD

Opublikowano

Widzicie, wystarczyło tylko dwa tygodnie robienia szumu w mediach i bycie INFLUENSEREM i konto pyk, odzyskane. Nic prostszego! kekw

Opublikowano

"And as we plan for the 2027 holiday season, we expect another significant increase, taking us over 5x the prices we paid only two years earlier"

Project Helix release date confirmed.

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Kurwa co wyście się tak ujebali? Przecież WAS TO NIE DOTYCZY.

A jest jakiś próg wejścia żeby mogło mnie to dotyczyć? Jakieś wymagania? Czy po prostu razem z asx co jakiś czas przyznajecie ordery i wtedy można sobie pisać o xboxie złe rzeczy? Albo jakiekolwiek?

Opublikowano
  • Autor

Tak po prawdzie, to takie rzeczy jak powrót do tej konsolowej ekskluzywność akurat najbardziej dotyczy posiadaczy PS5. Dla użytkowników Xboxa i PC nic się nie zmieniło, takie Gearsy tak jak miały wyjść na Xboxa i PC tak dalej będą wychodzić. No ale ktoś posiadający PS5, kto liczył że ogra E-Day i wszystkie przyszłe gry xboxa na PS5 Pro może się czuć że coś mu odebrano, więc można zrozumieć rozgoryczenie i burzę w temacie. Oczywiście nikt teraz się do tego nie przyzna, ale jednak widać i czuć że nie jest po myśli użytkowników PS.

Oczywiście każdy może pisać w temacie nie ma żadnych wymagań, o ile oczywiście trzyma się tematu (z tym ostatnio coraz gorzej), nie robi personalnych wojenek i nie sieje CW.

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Bo PlayStation to napewno nie wróci już na PC ze swoimi grami nie ?

Część gier zostanie przecież.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, czarek250885 napisał(a):

Tu panuje atmosfera jak u kobiety w ciąży, od eufori aż po smutek.

A jakie są powody do smutku?

Opublikowano

Sony już te największe gry i tak przeniosło na PC więc te gry zostają a co pokaże przyszlosc to zobaczymy, za parę lat znowu pewnie będą portowac. Póki co trzeba budować narrację o ekskluzywności żeby przyciągnąć ludzi do kupna PS6 za te 2 lata.

Opublikowano
Godzinę temu, czarek250885 napisał(a):

Tu panuje atmosfera jak u kobiety w ciąży, od eufori aż po smutek.

Ten smutek to co najwyżej na widok turystów w temacie.

Opublikowano
W dniu 10.06.2026 o 12:33, tomkill napisał(a):
Mediaexpert.pl
No image preview

MICROSOFT XBOX Series X bez napędu Biały Konsola - niskie...

MICROSOFT XBOX Series X bez napędu Biały Konsola w Media Expert! ➤ Typ konsoli: Xbox Series X, Pojemność dysku twardego: 1 TB | Cena i opinii w Media Expert

Dzięki za info kupiłem właśnie. Raz się żyje jebać biedre...

Opublikowano

Ale przecież nikt nie pobiegnie po Xboxa bo pokazali jakieś gearsy

Opublikowano
2 godziny temu, Qbon napisał(a):

Sony już te największe gry i tak przeniosło na PC więc te gry zostają a co pokaże przyszlosc to zobaczymy, za parę lat znowu pewnie będą portowac. Póki co trzeba budować narrację o ekskluzywności żeby przyciągnąć ludzi do kupna PS6 za te 2 lata.

Prawda jest taka, że ci co mają od lat playstation czy xboxa wybiorą nadal te konsole i nic tego nie zmieni, ponieważ każdy z nas nazbierał potężną bibliotekę plus trofea, które w pewien sposób zarzuciły siatkę na użytkowników. Obie konsole mogą konkurować tylko o nowych użytkowników, a ci nowi to raczej tak mało chętni do czegokolwiek. Nowa generacja graczy nie ma sentymentów do marki, biorą to co jest tu i teraz, na fali.

Sam mam ogromną bibliotekę gier, a dzieciaki (mimo, że mam pełno gier dla nich) wybierają Minecrafta, czy Robloxa. Aż szkoda konsoli na coś takiego.

Ale nawet ja z wiekiem zdałem sobie sprawę, że co mi do tego, gdzie dana firma wydaje gry? Sam kupiłem kilka exów, ale czy to ma wpływać na to co wybiorę? Totalna głupota, ja akurat wybrałem konsolę Sony i nadal będę z niej korzystał ponieważ to jest dla mnie mega wygodne, kawałek plastiku podłączony pod Oleda 65 cali, gdzie mogę wygodnie rozwalić się na kanapie. Mam w d czy dana gra wygląda tu czy tam lepiej, godzę się na pewne braki względem np takiego pc gdzie wszystko śmiga na maxa, ale ilu ludzi sobie może na to pozwolić?

Czasami wydaje mi się, że to skrzywienie ekskluzywności mają ci starzy gracze, bo nowi mają to kompletnie gdzieś. Myślicie, że obie marki długo pociągną na nostalgii? Kiedyś to się skończy. A z nowym odbiorcą wcale nie będzie tak łatwo i oni dokładnie o tym wiedzą.

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie jeśli ktoś się jeszcze zastanawia nad zakupem, i to nie tylko Xboxa, ale i PlayStation, czy Switcha to lepiej kupić bo przy tych cenach pamięci zapowiada się, że później będzie tylko gorzej.