Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Przekazali też przecież Spyro ale to nie o takie przekazanie chyba chodzi.Nie potrafią zapanować nad własnymi studiami a wtedy jeszcze by doszedł nadzór nad studiem zewnętrznym
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor no to musimy ustalić czy chodzi o przekazanie IP do zrobienia nowej gry, czy o jakieś inne
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nieraz ktoś przekazuje IP za kasę i ma wszystko w dupie jak np Sega ze streets of rage 4 itp.Raczej czegoś takiego m$ by nie zrobił.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No ja mówiłem o takim wewnętrznym wymieszaniu. Typu Maszynowi robią Dooma, a ID Wolfa.Wiem że to raczej niewykonalne, zwracam tylko uwagę że takie inne spojrzenie mogłoby przynieść powiew świeżości
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Z Matem Booty u steru to może być po maszynowych.Gość zostawi na bank tylko studia co robią konkretną kasę.Imo obsydian niezagrożone dzięki temu że robią grounded które jest hitem.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Konsola bez quick resume w 2026 to też niezła beka a są podobno takie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 godzinę temu, ASX napisał(a):No to może się teraz dogadają, ale najgorsze jest to że nawet jakby Larian dzisiaj zaczął robić tego Fallouta, to patrząc na to że produkcja Baldura 3 trwała 8 lat, to wyszedłby on najwczęsniej w drugiej połowie przyszłej dekady.Ale z tego co pamiętam na BG3 zbierali na kickstarterze czy innej stronce, wydali go w EA aby mieć kasę na dokończenie i ich zespół był mniejszy. Teraz jakby dostali odpowiedni hajs to by zrobili grę w 4-5 lat zwłaszcza że Fallouty to gry średnio na 40, może 50h a nie 100+ jak BG3.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale larian już nie chce czyjegoś IP.Przejechali się przy BG 3 na umowie z wizards of the Coast
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mogliby się dogadać z Owlcat od Pathifinderów i Warhammer Rogue Trader na jakiegoś Fallouta izometryka. Do tego Obsidianowi coś dać, zrobić remaster starszych odsłon w stylu Obliviona i czas jakoś by zleciał do F5 od Bethesdy. Już nie mówię, że co rok, ale co 2-3 lata powinien nowy Fallout wychodzić w różnych wariantach, a nie ostatnia singlowa część ma premierę 11 lat temu i od kilku lat tylko dodatki do F76.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Marze o spinoffie fallouta w stylu mutanta albo xcoma no ale na marzeniach sie to skończy niestety
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Daj spokój, przecież te gry xcomowe wyglądają wszystkie tak samo xd nawet te nowe SW.Mogliby zrobić izometryka taktyka ale odcinając się od tych przeruchanych mechanik i animacji
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No troche jadą te wszystkie gry na jednym schemacie ale bardzo je lubie a ta eksploracyjna część mutanta akurat fajnie by sie odnalazła w falloucie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 12 minut temu, drozdu7 napisał(a):Daj spokój, przecież te gry xcomowe wyglądają wszystkie tak samo xd nawet te nowe SW.Mogliby zrobić izometryka taktyka ale odcinając się od tych przeruchanych mechanik i animacjiJak chcesz wyróżniającą się w gatunku świetną grę taktyczną to koniecznie zagraj w Mario i królikiAlbo to aż dziwne że nigdy nie wyszło na konsoleTactical Breach Wizards na SteamIn Tactical Breach Wizards, you lead a team of renegade wizards in kevlar through turn-based battles to unravel a modern conspiracy plot. Combine their unique spells in clever ways, or rewind time to
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 minuty temu, devilbot napisał(a):Jak chcesz wyróżniającą się w gatunku świetną grę taktyczną to koniecznie zagraj w Mario i królikiPrzeszedłem Sparks of Hope, bardzo miła gra. Co sądzisz @Pupcio ?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Podobała mi się ale nie skończyłem, już męczyła bułe w ostatnim świecie i mi sie nie chce wracać. Te girsy musze kiedyś na dłużej odpalić bo też tylko chwile pograłem
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 godzin temu, drozdu7 napisał(a):Akurat przekazanie marek moim zdaniem byłoby fajne bo MS ma środowisko do tego. Tak jak piszecie Obsydian mógłby zrobić Fallouta. ID Software Wolfa np.Do tego wielu seriom przydałoby się świeże spojrzenie już (jeśli nie chcą ich wstawić do zamrażarki) tak jak na przykład Doomowi po trylogiiObsidian to był fajny 16 lat temu. Za obecny obsidian, który wypluł takiego hita Avowed to ja podziękuje.