Opublikowano wtorek o 14:001 dzień Autor Spokojnie, ja wciąż pozostaje niezależny i zamierzam dalej udzielać się w tematach xboxa Więc tak łatwo się mnie nie pozbędziecie
Opublikowano wtorek o 17:571 dzień Powiem Wam, że czasem zaskakuje mnie lore forumka. Jak coś się dzieje w szeregach MSu to obrywa się ASXowi który wraz z Bzdurasem są głosem rozsądku po stronie zielonych.
Opublikowano wtorek o 18:121 dzień Aaaaw, ale się zrobiła rodzinna atmosfera <3 Ale skoro jest jak mówisz to dlaczego nie słuchasz mnie gdy mówię Ci, że Twój mroczny pasażer w stroju krzyżowca odpina wrotki?
Opublikowano wtorek o 18:191 dzień Polski gen nie pozwala przejść obojętnie obok festiwalu hipokryzji, staram się też nad tym panować, ale to wymaga praktyki.Samodoskonalenia.Taka jest droga wojownika. edit: o kurwa, zmieniam się w zdrowego :suffers:
Opublikowano wtorek o 18:281 dzień Autor Więcej luzu, nie ma też już o co walczyć. Wojny konsolowe nigdy nie miały sensu, a tym bardziej nie mają teraz, w realiach w których xbox staje się w pełni multiplatformowym wydawcą, a jego sprzęty podobnie do nowego Asusa będą bardziej przypominać PCty niż zamknięte systemy konsolowe,
Opublikowano wtorek o 19:391 dzień 6 godzin temu, wojtas011 napisał(a):Zwolnili całe xbox polska, trzymaj się Asax, jesteśmy z tobąMoże to jakoś wpłynąć na lokalizację gier? Bo np. według Steama, The Outer Worlds 2 nie będzie miał polskiego języka.
Opublikowano wtorek o 19:531 dzień Autor 12 minut temu, lukas_k96 napisał(a):Może to jakoś wpłynąć na lokalizację gier? Bo np. według Steama, The Outer Worlds 2 nie będzie miał polskiego języka.Zwolnili ludzi od mediów społecznościowych, to akurat nie wpłynie na tłumaczenia
Opublikowano wtorek o 20:331 dzień 52 minuty temu, lukas_k96 napisał(a):Może to jakoś wpłynąć na lokalizację gier? Bo np. według Steama, The Outer Worlds 2 nie będzie miał polskiego języka.Nintendo do dzisiaj nie ma opcji w rodzimym języku, za to jest rosyjski, co nie przeszkadza że się sprzedaje.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 5 hours ago, czarek250885 said:Nintendo do dzisiaj nie ma opcji w rodzimym języku, za to jest rosyjski, co nie przeszkadza że się sprzedaje.No ale jest chyba różnica pomiędzy Mario Odyssey a Outer Worlds 2 jeżeli chodzi o ilość tekstu i fabuły. Oraz jej istotność. Nawet jak ktoś zna dobrze angielski to jednak czasem granie w rpga po angielsku właśnie bywa męczące, szczególnie jak jest tona tekstu do przeczytania
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Asx baron zielonych i nigdy nie rzucił na ladę trzech i pół bomb na gierkę?Dzięki, przez takich wspierających ten Xbox wygląda jak wygląda.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Spencerowi podziękuj - daje alternatywę to dlaczego z niej nie korzystać? W sklepie jak widzisz promkę "kup 5 w cenie 2" na produkt, który akurat chcesz/którego potrzebujesz to też mówisz "a nie, kupię w pełnej cenie" żeby wspierać markę?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jak ktoś nie szanuje swoich pieniędzy, to niech sobie to racjonalizuje jak mu tam pasuje :)
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Szanowanie szanowaniem, ale akurat takie Awoved mógłby wesprzeć portfelem, to tylko 70$, a bawił się WYŚMIENICIE
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. I? Jakby nie było w GP to może by kupił. Spinanie się na oficjalny kanał dystrybucji gierek xd
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Czyli ASX wafel nie gracz. Nie wspiera marki mimo świetnych 50 godzin w wymiennym Awoved.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor Nie jestem na tyle pierdolnięty, żeby płacić drożej tylko dlatego by wspierać korporacje / markę.Wydając pieniądze przede wszystkim patrzę na siebie, na to co mi się podoba i opłaca, a takie rzeczy jak Game Pass, gry na promocji czy gry z Xbox Play Anywhere wspieram częściej, bo mi się zwyczajnie opłacają. Uważam że dzięki tego typu ficzerom, Xbox wygląda jak wygląda, czyli z perspektywy konsumenta całkiem atrakcyjnie w porównaniu do innych platform, gdzie jest drożej i dostaje się mniej.No i jak gra mi się spodoba i faktycznie jest taka wyśmienita, nie mam też problemu by potem ją kupić na własność na promocji, ale niestety Avowed nie okazał się tytułem wyśmienitym więc nie czuję potrzeby by po przejściu gry jeszcze dodatkowo go kupować.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 16 minut temu, Homelander napisał(a):Szanowanie szanowaniem, ale akurat takie Awoved mógłby wesprzeć portfelem, to tylko 70$, a bawił się WYŚMIENICIEA co Ty mu do portfela zaglądasz?Niestety, jak widać ostracyzm w stosunku do XGP to dalej norma na tym forum. :( Że takie rzeczy dzieją sie w cywilizowanym kraju, w XXI w…
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 21 minut temu, Homelander napisał(a):Szanowanie szanowaniem, ale akurat takie Awoved mógłby wesprzeć portfelem, to tylko 70$, a bawił się WYŚMIENICIEA to za 70$ to dawali inną wersję gry?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 12 minut temu, ASX napisał(a):Nie jestem na tyle pierdolnięty, żeby płacić drożej tylko dlatego by wspierać korporacje / markę.Wydając pieniądze przede wszystkim patrzę na siebie, na to co mi się podoba i opłaca, a takie rzeczy jak Game Pass, gry na promocji czy gry z Xbox Play Anywhere wspieram częściej, bo mi się zwyczajnie opłacają. Uważam że dzięki tego typu ficzerom, Xbox wygląda jak wygląda, czyli z perspektywy konsumenta całkiem atrakcyjnie w porównaniu do innych platform, gdzie jest drożej i dostaje się mniej.No i jak gra mi się spodoba i faktycznie jest taka wyśmienita, nie mam też problemu by potem ją kupić na własność na promocji, ale niestety Avowed nie okazał się tytułem wyśmienitym więc nie czuję potrzeby by po przejściu gry jeszcze dodatkowo go kupować.Smutne
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor Ja jestem ciekaw czy na forach filmowych i muzycznych też są takie akcje i czy ludzie zarzucają sobie że nie są prawdziwymi filmofilami czy słuchaczami bo obejrzeli film w streamingu albo w TV, albo przesłuchali płytę na Spotify, czy to jednak tylko gracze tacy są z tym wspieraniem branży?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 minuty temu, SnoD napisał(a):A to za 70$ to dawali inną wersję gry?Tak, to jest ta wersja którą wspiera twórców względem wersji z XGP którą stworzyli pro bono.Na Xboxie gry się nie sprzedają i przez to nikt nie chce tworzyć na niego gier.A nie, czekaj… JEST DOKŁADNIE NA ODWRÓT Ogólnie serdeczna pionę zbijam z marketingowcami, bo wmówić graczom żeby płacili więcej niż można to trzeba być jebanym geniuszem taktyki.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 10 minut temu, ASX napisał(a):Ja jestem ciekaw czy na forach filmowych i muzycznych też są takie akcje i czy ludzie zarzucają sobie że nie są prawdziwymi filmofilami czy słuchaczami bo obejrzeli film w streamingu albo w TV, albo przesłuchali płytę na Spotify, czy to jednak tylko gracze tacy są z tym wspieraniem branży?Jak ktoś obejrzał film i stwierdził że petarda, to idzie i kupuje żeby mieć w kolekcji. Nie czeka na promocje. W przypadku X jest jeszcze gorzej, bo jak nie kupisz teraz to czasem można nie doczekać tej promocji.Ale skoro świetnie się bawiłem przy np Indiana Jones czy Wukong, to idę i kupuję pudełko. Wg Ciebie jestem pierdolniety.