Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minutes ago, drozdu7 said:Będzie wam brakować Phila? Myślę że niedługo możemy się spodziewać jego "emerytury". Pewnie murzynka tak samo poleci.Moim zdaniem ta decyzja już zapadła.Gościu wydawał się spoko, może faktycznie chciał żeby to inaczej wyglądało ale nie jest osobą decyzyjną.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minutes ago, drozdu7 said:Będzie wam brakować Phila? Myślę że niedługo możemy się spodziewać jego "emerytury". Pewnie murzynka tak samo poleci.Moim zdaniem ta decyzja już zapadła.Phil zostanie. Przecież potrzebują jakiegoś popychła bez kręgosłupa, który powie każde kłamstwo bez cienia żenady
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minute ago, Czoperrr said:Gościu wydawał się spoko, może faktycznie chciał żeby to inaczej wyglądało ale nie jest osobą decyzyjną.Też chciałem napisać coś podobnego. Phil koniec końców jest tylko szefem działu w korpo, a jego obecność w mediach budowała dużo większe mniemanie na temat jego wpływu na decyzje, niż pewnie miał ten wpływ w rzeczywistości.Może kiedyś dowiemy się więcej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minutes ago, Mustang said:Też chciałem napisać coś podobnego. Phil koniec końców jest tylko szefem działu w korpo, a jego obecność w mediach budowała dużo większe mniemanie na temat jego wpływu na decyzje, niż pewnie miał ten wpływ w rzeczywistości.Może kiedyś dowiemy się więcej.Jak go wywalą to powinien napisać książkę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Zwolnią go jak nie dowiezie wyników ewentualnie sam odejdzie. To że trzymają go od tylu lat, dostaje kolejne awanse, świadczy o tym że są zadowoleni i realizuje strategię firmy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja go zawsze traktowałem jako mem, iluzoryczny dobry wujek, przyjaciel graczy, pewnie nawet nie umie grać, ktoś za niego wbija te cyferki na profilu. To bezduszne corpo jak każde inne, on jest tylko twarzą marki, figurantem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A ja myślę że dużo z tych plotek które się przewijały jednak zawierają jakieś ziarna prawdy.Myślę że dyskutowane jest wszystko w tej chwili. Kompletny reset marki, nowe twarze nie kojarzące się z tym syfem. Jak mieliby sprzedać ten pomysł, czym ma być sprzęt itp.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Moim zdaniem gość był doskonały na to stanowisko. Ale w normalnej firmie. W Sony byłby królem, niestety korpo-decyzje MS zabiłyby każdego na tym stanowisku. Jeśli chodzi o same wrażenia wizualno-słuchowe, jak najbardziej dało się go lubić, fajnie opowiadał, budował hype. Ale tak jak mówię, "on tylko wykonywał rozkazy", dobry propagandzista i PR-owiec na mniejsze problemy, dobrze odgrywał rolę "przyjaciela graczy", ale w MS nikt by nie wybrnął w obecnej sytuacji na tym stanowisku. Za dużo zmian, za dużo agresywnych decyzji podejmowanych ponad jego głową.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Reset marki tak naprawdę już trwa. Nie wszyscy tylko zdają sobie z tego sprawę jeszcze. Ta cała kampania "This is Xbox" jest jego częścią
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 hours ago, wojtas011 said:tutaj mamy przykład, a o dziwo xbox nie wypada fatalnieProcenty dodają się do 100, ale sklepu EA/Origin brak.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 33 minutes ago, ASX said:Reset marki tak naprawdę już trwa. Nie wszyscy tylko zdają sobie z tego sprawę jeszcze. Ta cała kampania "This is Xbox" jest jego częściąKtoś kliknął Shutdown zamiast Reset.
Opublikowano 57 minut temu57 min 19 minutes ago, Mejm said:Xbox, go home.Mam wrażenie, że Ciebie jest za dużo w tym temacie, a nawet posiadanie Xboxa cię nie interesuje i chyba nie interesowało
Opublikowano 54 minuty temu54 min To chyba tak jak ostatnio ciebie w statusach Interesuje mnie przyszlosc branzy a podobno w tym tamacie najlepsze info o strategii i kierunku, z ktorego beda czerpac inni