Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 minut temu, Figaro napisał(a):wam też xbox store nie działa? boże co za badziewiepo wypowiedziach nadelli serwery nie wytrzymały wzrostu zainteresowania officem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Chciałem zagrać w grounded z koleżanką, która gra przez chmurę i nie działało jej. Szkoda, że ma szanse pograć tylko raz dziennie ale co to pana microsoft obchodzi. Biedaki podnieśli cenę game passa i nadal na serwery ich nie stać Dopiero co był jakiś outage i mi nie wchodziły acziki w star warsach a teraz to https://www.trueachievements.com/news/microsoft-azure-outage-xbox
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak coś to PlayStation network działa bez problemu. Co tak nagle wszyscy chcą grać na martwym Xboxie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. MS postanowił zaprezentować malkontentom zaletę swojej przyszłej konsoli. Padła platforma Xbox Live? Żaden problem kolego, odpalaj Steam i baw się dobrze!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak się gra w tej chwili w Outer Worlds 2 w GamePass'ie na Xboxie?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 33 minuty temu, Patapon napisał(a):Jak się gra w tej chwili w Outer Worlds 2 w GamePass'ie na Xboxie?Normalnie, jak masz grę zainstalowaną to włączasz i grasz. Właśnie konsolę wyłączyłem, Ball xPit z GP to jest samo zło